Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zhruba toho dvacátého, tak uvidíme no …
. Dneska je konečně venku krásně, tak toho využívám a peru a peru a peru ![]()
No a já makám makám v práci až do večera brrr když přijdu tak prádlo bych pak věšela až v 21 což je zbytečné
já chci testovat pokud bude dobré,ale to předbýhám tak 16-17 není 20 pozdě to budeš kolikátý den?
Dvacátého by mi měla přijít MS, ale uvidíme. Nevidím to moc nadějně, dneska jsem 15DC a čárka na ovu testu stále není pozitivní
. Prý existujou nějaké TT, které Ti ukáží výsledek už 5.den po oplodnění … ![]()
tak to je šílené asi bych to ani tak brzo nechtěla vědět to může odejít bez potíží a pak se trápit děkuji nechci stačilo v červnu,ale k tobě jedna maminka na jiných stránkách říkala,že zjistila až pomoci ovu testů,že má ovulku 21nebo 22 teď přesně nevím tak vydrž máš tam slabý proužek jsi říkala ne?
To že jsem měla ale pozitivní ovu test ještě bohužel nic neznamená jdu se díva na filmečky a kafíčko před chvilkou jsem dorazila z práce a kašlu na nepořádek kolem ![]()
já měla včera 12 DC slabou čarku na ovu testech tak doufám že bv nejbližších dnesch bude sílit:-)
Lojzičko, jojo to jedna psala, že měla ovulku až takhle pozdě, tak ještě zkusím vydržet no. Ale spíš si myslím, že to tenhle měsíc nedopadne. Tak snad potom s tím clostíkem
. Uvidím jak dopadne test dneska odpoledne … Když už je mám nakoupené, tak to je doplácám, ale pak už na to prdím a dělat si je nebudu.
Snažilko, tak držím
, aby sílila ![]()
no já měla minulý měsíc bez pozitivního ovu testu držím palce a uvidíš zadaří se nám ![]()
Kéž bys měla pravdu
. Jsem ještě na jiné diskuzi a tam holky těhotní hezky jedna za druhou, každý měsíc to některá je
. Tak snad budou prskat těhu bacilky, ať jsme i my ostatní ![]()
No já myslím,že si to zasloužíme a teda mě strašně zamrzí když někdo otěhotní a při tom jí to ale přeji ![]()
Já mám za ně obrovskou radost akor pokud čekají teprve první, protože si vždycky vzpomenu na sebe. Zatím nezávidím, ani tiše, jen přeji. Možná pokud se to nebude dlouho dařit, tak pak začnu tiše závidět ![]()