Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
30.7.11 15:19
Lojzička píše:
Luci tak to jste měli hodně času na tvoření mimíska :hug: když bylo hnusně - všechno zlé je k něčemu dobré :pankac:

Tj,každej den a dvakrát :lol: ,tak to snad něco z toho bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
30.7.11 15:21
lucka83 píše:
Lojzička píše:
Luci tak to jste měli hodně času na tvoření mimíska :hug: když bylo hnusně - všechno zlé je k něčemu dobré :pankac:
Tj,každej den a dvakrát :lol: ,tak to snad něco z toho bude :palec:

Tak moc moc držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
30.7.11 15:27
k acka píše:
lucka83 píše:
Lojzička píše:
Tj,každej den a dvakrát :lol: ,tak to snad něco z toho bude :palec:
Tak moc moc držím :palec:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.7.11 19:41

to musí vyjít teť jen čekat a ten zinek jsem jedla už u prvního což je skoro 13 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.7.11 19:43

kači já dnes ovu test a už je negativní tak už netestuju uvidím do ms jinak budu muset další měsíc pokračovat v testování ovu a já den před pozitivním ovu testem měla negativní a pak // velmi silné mám je v mobilu a další den slabší a slabší tak už končím tento měsíc s testováním ovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.7.11 20:18

ještě jsem tak přemýšlela kači jak jsi říkala,že jsi měla m.folikul tak jestli je ta hladina dostatečně vysoká když jsou menší?Co ti pak dr. dával?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.7.11 10:40

Lojzičko tak moc držím :palec:, aby to tento měsíc vyšlo :palec:. Taky jsem už nad tím přemýšlela, že možná moje hladina díky těm malým folikulům nebude tak dostatečně vysoká, aby se to prokázalo i na ovu testech. Tenkrát mi doktorka na to napsala Clomhexal.No zítra se chystám znovu na gyndu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.7.11 14:10

tak zítra ať dobře dopadneš :palec:
Dnes je počasí na ......
Nemohla jsi mít ovu hned na začátku?Já dnes velmi negativní ovu test tak je to tak jak jsem říkala,jestli se nezadařilo opět tak je to jen v mé hlavě asi nebudu to řešit to je ono pořád to řeším a tak nepřichází uvidím za 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.7.11 14:12

Hned na začátku? Myslíš jako při MS??? To nevím, spíš tipuju, že teprva přijde, protože i grafy mi hlásí a podle tabulek v letáčku u ovu testů mi to hlásí začít až v úterý … No uvidíme … Ale Ty jsi měla pozitivní ovu test ne? Držím moc :palec:, ať to tentokrát dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.7.11 14:18

No byl pozitivní kdybych věděla jak se dávájí fotky z té má blbé nikie hodím ho sem ale nemám k ní kabel do PC a jaký máš graf pochlub se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.7.11 14:28

To není graf, jenom taková tabulka kde zapisuješ první den poslední MS v každém měsící a ono Ti to potom vyhodí kdy máš začít testovat ovulaci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.7.11 14:37

a zkus www.womenzone.cz to je podobné ale velmi elegantní mrkni můžu ti sem hodit můj na ukázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.7.11 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.7.11 15:05

Děkuju … Na womenzone mám taky účet, ale zatím tam zadávám pouze MS … Já bych z toho grafu stejně nepoznala, kdy jsem měla ovulku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.7.11 15:33

no já taky nepoznám ale radím se a tam šak ti vyběhnou sami dny kdy by jsi měla mít ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí