Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky můžu říct že mám kolikrát taky strach že 2 děti nezvládnu:-( ale snad jo zvládá to plno jiných tak proč ne já??
Lojzičko, tak to mě moc mrzí s tím manželem, ale i ten můj takhle uvažoval než jsme měli první a dneska by tu naši berušku nevyměnil ani za nic na světě!!! Kdybych takhle měla přemýšlet ještě i já, tak nebudeme mít děti asi nikdy, protože člověk když chce, tak vždycky nějaké proti najde.
To je super
jestli máš ovulaci, tak šup šup na to
, moc Ti držím
, aby to tento měsíc vyšlo!!!
Mishu, já myslím, že tenhle strach je určitě normální. Taky si občas říkám, že to třeba nezvládnu, ale pak si řeknu, že jsem zvládla první a nevěděla jsem teoreticky do čeho jdu a zvládla, tak to druhé zvládnu určitě taky!! I Ty, tak se neboj, a když, tak je to přirozené se bát
. Nás mamča měla sedm a taky to zvládla ![]()
a já budu mít jednou třetí tak dvě zvládnete super nebojte to nic není a to má super nerváka a s DMO druhého ![]()
Určitě to zvládneme
. No a co Ty? Ještě si tedy děláš ovu test???
Jasné pokračuje jsem zvědavá jak to klesne atd.ale já testuju vždy až tak kolem 18hodiny večer vidíš a to je přesně ono podle té jejich tabulky bych měla mít cyklus 29 dnů-uvidíme třeba bude tento měsíc kolikátý si den kačko?
Já jsem dneska 11DC a jelikož jsem minule měla MS až 32DC, tak ovu test stále negativní. Tak nějak co jsem se poptávala, tak testovat bych měla začít až příští týden, ale to víš, říkám si, že bych nerada něco promeškala. Já tedy testuju vždy dopoledne v půl jedenácté, protože vím, že jsem ještě nic nepila - někdo mi říkal, že se předtím nemá nějakou dobu pít …
Ano nemá se před tím 2hodiny pít,ale nesmí to být z ranní moči,no já měla minule MS po 36 dnech a teť mi vyšel pozitivní 12 DMC tak si vyber raději testuj dál celou dobu až tak do 22 DMC mě už testy slábnou tak pokud se nepodařilo tak už asi nic uvidíme jak bude přicházet MS se testnem spolu kači tento měsíc nám to vyjde a papáte s tvým mužem ten Zinek?
Lojzičko, nene zinek nepapáme - na co je vlastně dobrý? takže jsi vlastně ovu taky neměla v půlce cyklu viď? Tak to já raději tedy budu testovat dál a uvidíme, který den to bude u mě … ![]()
Lucko a jak bylo? Určitě príma co??? ![]()
k acka píše:
Lojzičko, nene zinek nepapáme - na co je vlastně dobrý? takže jsi vlastně ovu taky neměla v půlce cyklu viď? Tak to já raději tedy budu testovat dál a uvidíme, který den to bude u mě …
Lucko a jak bylo? Určitě príma co???
Za těch 8dní sme se byli koupat jen 3×,jinak pršelo,nebo byli přehánky a to sme chodili na procházky po makarský.
Jééé tak to je škoda, že Vám pršelo …
Holky, já jsem asi divná. Dneska jsem 12DC a už jsem si dělala třetí ovu test (první 10DC) a mám tu druhou čárku čím dál tím slabší ![]()
Tak třeba jsi měla ovulaci už dřív ![]()
Zinek jsem vždy jedla když jsem chtěla mimi a je super na všechny pohlavní orgány a hlavně na spermie po nich je jich prý hodně,že se to papká i když chodí chlapi na spermiogram tak hned kup a začni papat ty i muž
Luci tak to jste měli hodně času na tvoření mimíska
když bylo hnusně - všechno zlé je k něčemu dobré ![]()
Anebo mám zrovna anovulační cyklus
. Tak to slyším prvně o tom zinku …No uvidím tento měsíc a kdyžtak ho potom koupím …