Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
22.7.11 10:10

Mishu, moc moc držím :palec:, aby to skutečně vyšlo a čekala jsi miminko :palec:. Já teď trpím … Mám tu potvoru MS :cert: nějakou hodně silnou a bolestivou, tak nevím jestli je to vysazením HA nebo tím kontryhelovým čajem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 11:13

No kontryhel dělá právě opak a silná bývá když třeba odchází cysta...... ale kontryhel je právě na srovnání tak nevím :nevim:
trpím teda s tebou to my od včera pokračujeme ve snažení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.7.11 11:28

Tak to je divné, protože ji mám vážně dost silnou a velmi bolestivou :-x. Držím :palec:, ať to tentokrát vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 11:39

díky za pěstičky,já ji měla tak hodně silnou když jsem byla těhu 5 tt a odešlo to s ms a říká se že pohnojíno pak,ale u mne teda není jak vidíš :-( ikdyž kdo ví třeba příští měsíc :dance:
ale tobě ms skončí a hurá do snažení a příští měsíc doufám najdeme spolu vytoužené // budu na tebe čekat s testováním pokud ms nedorazí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.7.11 11:55

Jsi zlatá Lojzičko, moc děkuju :hug:. Tenhle měsíc se nám určitě zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 13:57

zadaří a obdivuji Mischu,že nešla k dr.já bych asi touhou po poznání praskla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.7.11 14:01

Ani já bych to nevydržela, testovala bych jak divá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 14:41

no šak mi se za měsíc taky dočkáme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.11 15:11

přiznávám že jsem dnes testla a nic:-( takže jsem opět zas zklamaná:-( takže už se budu držet a vydržím říkám si pořád je to jen 14 dní a to uteče jak voda:-) do toho se stěhujem takže mám plnou hlavu starostí a nemám moc čas myslet na to jestli jsem nebo ne těhu,ale horší je to když jdu spát nebo když vydím nějaký miminko:-( ksamarádka má ted rodit se těšim asi víc jak ona až bude mít ten uzlíček a já si ho budu moc pochovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 15:45

chápu tě byli jsme taky u kamarádky a á holčičku super jsem si ji chovala byla nádherná.
Jinak se stěhujete do vlastního asi mě to čeká snad do vánoc :pankac:
Máš pravdu s tím 14 dnů,ale jsme všechny ženy nedočkavky,které se na mimi těší a proto víš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.7.11 15:45

mischu a domek nebo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.7.11 19:09

Mishu tak to mě moc mrzí :-(, ale je dobré, že máš něco na co se můžeš soustředit a nemáš čas myslet na to, jestli jsi nebo nejsi těhu.
Já v okolí teď nemám žádnou těhulku ani žádné novorozeňátko, takže můžu být tak drobek v klidu a nestresovat se tím, že já bych chtěla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
22.7.11 21:14

ahoj holky tak pridávam se k tem které zas pokračují ve snažení:-)dnes bohužel ms přišla i když nejak jsem to čekala nebo spoš tušila tak jsem až tak prekvapená nebyla a ted si akorát přejiv aby už skončila a mohli na " to zas vlítnout:-)" jinak všem držim palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.11 09:31

holky stěhujeme se do vlastního bytečku ale už aby to bylo:-)nemůžu se dočkat…jasný že jsem zvědavá,ale uvidíme už se nechci trápit pak pořád brečím a jsem protivná takže to mám už i od přítele zakázáno a řekl mi že až budem ve svym takže to určitě přijde až budeme mít klid na :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.7.11 13:20

Jak velký byteček jste si koupily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie