Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mishu, moc moc držím
, aby to skutečně vyšlo a čekala jsi miminko
. Já teď trpím … Mám tu potvoru MS
nějakou hodně silnou a bolestivou, tak nevím jestli je to vysazením HA nebo tím kontryhelovým čajem ![]()
No kontryhel dělá právě opak a silná bývá když třeba odchází cysta...... ale kontryhel je právě na srovnání tak nevím ![]()
trpím teda s tebou to my od včera pokračujeme ve snažení ![]()
Tak to je divné, protože ji mám vážně dost silnou a velmi bolestivou
. Držím
, ať to tentokrát vyjde ![]()
díky za pěstičky,já ji měla tak hodně silnou když jsem byla těhu 5 tt a odešlo to s ms a říká se že pohnojíno pak,ale u mne teda není jak vidíš
ikdyž kdo ví třeba příští měsíc ![]()
ale tobě ms skončí a hurá do snažení a příští měsíc doufám najdeme spolu vytoužené // budu na tebe čekat s testováním pokud ms nedorazí ![]()
Jsi zlatá Lojzičko, moc děkuju
. Tenhle měsíc se nám určitě zadaří ![]()
zadaří a obdivuji Mischu,že nešla k dr.já bych asi touhou po poznání praskla ![]()
přiznávám že jsem dnes testla a nic:-( takže jsem opět zas zklamaná:-( takže už se budu držet a vydržím říkám si pořád je to jen 14 dní a to uteče jak voda:-) do toho se stěhujem takže mám plnou hlavu starostí a nemám moc čas myslet na to jestli jsem nebo ne těhu,ale horší je to když jdu spát nebo když vydím nějaký miminko:-( ksamarádka má ted rodit se těšim asi víc jak ona až bude mít ten uzlíček a já si ho budu moc pochovat:-)
chápu tě byli jsme taky u kamarádky a á holčičku super jsem si ji chovala byla nádherná.
Jinak se stěhujete do vlastního asi mě to čeká snad do vánoc ![]()
Máš pravdu s tím 14 dnů,ale jsme všechny ženy nedočkavky,které se na mimi těší a proto víš ![]()
Mishu tak to mě moc mrzí
, ale je dobré, že máš něco na co se můžeš soustředit a nemáš čas myslet na to, jestli jsi nebo nejsi těhu.
Já v okolí teď nemám žádnou těhulku ani žádné novorozeňátko, takže můžu být tak drobek v klidu a nestresovat se tím, že já bych chtěla taky.
ahoj holky tak pridávam se k tem které zas pokračují ve snažení:-)dnes bohužel ms přišla i když nejak jsem to čekala nebo spoš tušila tak jsem až tak prekvapená nebyla a ted si akorát přejiv aby už skončila a mohli na " to zas vlítnout:-)" jinak všem držim palečky…
holky stěhujeme se do vlastního bytečku ale už aby to bylo:-)nemůžu se dočkat…jasný že jsem zvědavá,ale uvidíme už se nechci trápit pak pořád brečím a jsem protivná takže to mám už i od přítele zakázáno a řekl mi že až budem ve svym takže to určitě přijde až budeme mít klid na ![]()