Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no právě,že ne chci to ale zkusit(tonoucí se stébla chytá)
musím to prohledat na netu ![]()
Já u prvního dala pod zadek polštář, nohy nahoru a doufala, že to vyjde ![]()
a vyšlo vidíš zkusím tento měsíc prstíkovou brrrr co by žena neudělala pro dítko
tento měsíc jdeme úkolově do toho opět ze všech sil a bude uvidíš
Kéž bys měla pravdu
. Koukám, že nás tu mocv nezůstalo viď? Nebo jestli všechny holky dovolenkují???
no nezůstalo všechny nějak těhotní luci ta jela na dovču mrkni na naše snažilky 2011 tam jsou též super holky
no ne každý sedí doma o dovolené jako já k tomu dnes hnusné počasí vařím uklízím hraju si s dítkama na playstation a nikam nejezdíme několik let páč stavíme domek ![]()
Je fakt, že počasí dneska zrovna nic moc, včera bylo krásně
. Jak dlouho se budeš dovolenkovat? Snad Vám bude počásko přát, abyste mohli vyrazit alespoň někam k vodě ![]()
ještě týden mám dovču tak pokud je ovu v období poloviny cyklu tak bud ještě doma,a co ty rozjela se MS?
Jojo rozjela se řádně
, ale na jednu stranu jsem ráda, protože alespoň vím, že dorazila sama a nemusela jsem se hnát po žádnou vyvolávačku
jo vždy něco dobrého na něčem zlém a kolikátý den dorazila ms?nebudeme muset teť mít posunutou ovu?
ahoj holky poslední dobou nemám moc času na Vás
jinak jsem 38dc a MS nikde tak nevím:-( test už nezkouším na to zklamání nemám,ale přemýšlím nad doktorem tak nevím jestli zítra a nebo až příští týden:-( jinak prstíčkovou metodu jsem taky zkoušela a nic:-(
já už bych asi šla k dr.to je hodně třeba si těhulka a zbytečně se trápíš.utíkej k dr. a netrap se