Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jinak se loučím jdu se mrknut na Harry Potter 1 část relikvie smrti a pak některý den do kina ![]()
Dobré ráno jak se daří děvčata venku hnusně a já mám rozdělanou práci a sedím závisle u emimina tak jdu vařit uklízet a po obědu se ozvu dám sem dítko ať hraje panáčky a já můžu uvařit vím je to hrůza dítě u pc,ale jediné kdy můžu uvařit tak se držte zatím pá
Dobré odpoledne již
, u mě pořád stejné. Už aby MS odešla a mohlo začít další snažení. Začla jsem pít ten kontryhelový čaj, tak uvidím jestli funguje
. Asi taky objednám obyč teploměr a vrhnu se na měření bazální teploty
jé já dnes spinkala do půl 10 tak zaínáme fungovat s dítkama vařím oběd a vydrhla jsem koupelnu atd.atd. šak to všechny znáte
já už mám ms za sebou a těším se že přijde ovulace ikdyž neví nevím
No já zkoušela minulý měsíc od 11MC do 24 a ani jeden nebyl pozitivní pak jsem si ze srandy udělala 33 nebo tak nějak a byl pozitivní tak nevím s těma testama
no je někde jsem četla,že to bývá a pak nemůžeš otěhotnět protože ikdyž vajíčko se oplodní tak jej MS vyplavý vždy,že nesmí být tak pozdě a dr. zase říkal,že těm testům nemáme věřit,že jsou hodně nespolehlivé
![]()
Kamarádka mi doporučila tuhle stránku http://www.womenzone.cz/ tak si tam zkus zapisovat údaje a uvidíš, třeba Ti to pomůže ![]()
já nemůžu měřit BT dělám jako zdr. sestra na směny a nebylo by to objektivní měření bohužel musím spoléhat na přírodu ,že si poradí a snažím se jí pomáhat bylinkama
Jojo to vím, že jsi psala, že pracuješ jako sestra u lidí s alzheimerovou chorobou, jen jsem netušila, že to máš na směny, tak to se omlouvám. Co tedy bereš za bylinky?
Ahoj moje milé dámy:-* takže pro začátek MS stále nikde a to už jsem 40DC..s přítelem jsme se rozhodli, protože se ted budem stehovat do vetsiho bytečku a tam mám starosti naštěstí trochu jinde:-) takž ještě počkáme na další vynechání což by mělo být do 7.8.a pokud stále nic tak pak zajdu k doktororvi a uvidíme:-)u malé mi také řek 1.vynechání že jsem zřejmě nastydla tak tajně doufám, že ted jsem taky nastydla a za 9.měsíců se mi narodí další miminko ![]()
tak zatím pááá:-*