Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzi, nakonec to bylo 32DC … Mishu, být Tebou tak taky jdu, třeba jsi opravdu těhulka a jen se trápíš zbytečně. Tak moc moc držím ![]()
holky jdu doděkat meruŃKOVÝ KOLÁČ a pak jedem ke kamrádce mají narozenou dceručku tak se jdu inspirovat pá
Mňááám meruňkový koláč
. Tak se hezky inspiruj ať máš příští měsíc // ![]()
já vím u malý jsem to tak taky měla tak nějak tajně doufám,ale bojím se že ne právě..asi počkám ještě jeden cyklus a pak teprve půjdu asi no uvidím proberu to s přítelem ještě:-)
Ahoj holky, ješte sme nejeli,jedeme až večer kolem jedenáctý.
a kam jedete?já už přijela,žeru meruňkový koláč,piji presíčko a mazlila jsem s malou mimi holčičkou nádherný den a večer mám připravený film Mamas a Papas
A co vy holky?
Lojzička píše:
a kam jedete?já už přijela,žeru meruňkový koláč,piji presíčko a mazlila jsem s malou mimi holčičkou nádherný den a večer mám připravený film Mamas a Papas
A co vy holky?
Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se ![]()
no jediný kdo se bude množit si ty,my máme před sebou celý MS a michu už třeba těhulka je tak se měj krásně v chorva.na mimi nemysli a užívej si ono si zvolí čas kdy přijde samo ![]()
Luci krásně si užij dovču a ať se zadaří
. Mishu tak dej vědět jak jste to s přítelem rozsekli
. Teda Lojzi, Ty mi děláš chutě
. Já dneska dělala k večeři plněné zapečené palačinky - slané tedy a teď po dlouhé době sedím u telky, protože jinak když je venku obstojně býváme pod pergolou ![]()
k acka píše:
Luci krásně si užij dovču a ať se zadaří. Mishu tak dej vědět jak jste to s přítelem rozsekli
. Teda Lojzi, Ty mi děláš chutě
. Já dneska dělala k večeři plněné zapečené palačinky - slané tedy a teď po dlouhé době sedím u telky, protože jinak když je venku obstojně býváme pod pergolou
Moc děkuji holky,odpočnu si a odreaguju se už to potřebujemem oba dva s přítelelm.
lucka83 píše:Lojzička píše:Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se
A co vy holky?
tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!
Phoebe21 píše:lucka83 píše:tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!Lojzička píše:Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se
A co vy holky?
Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.
lucka83 píše:Phoebe21 píše:Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.lucka83 píše:tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!Lojzička píše:Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se
A co vy holky?
jo to je fakt, tak si to tam hlavně užijte… a pracujte na mimískovi
![]()
Phoebe21 píše:lucka83 píše:jo to je fakt, tak si to tam hlavně užijte… a pracujte na mimískoviPhoebe21 píše:Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.lucka83 píše:tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!Lojzička píše:Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se
A co vy holky?![]()
děkuji,hlavně si odpočnout a mít chvilku klidu.
Vy se tady pěkně množte ![]()
odpočinek je důležitý pak člověk dostane zase rok záhul v práci ![]()