Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
20.7.11 14:10

Lojzi, nakonec to bylo 32DC … Mishu, být Tebou tak taky jdu, třeba jsi opravdu těhulka a jen se trápíš zbytečně. Tak moc moc držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 14:11

holky jdu doděkat meruŃKOVÝ KOLÁČ a pak jedem ke kamrádce mají narozenou dceručku tak se jdu inspirovat pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
20.7.11 14:59

Mňááám meruňkový koláč :lol:. Tak se hezky inspiruj ať máš příští měsíc // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 19:01

já vím u malý jsem to tak taky měla tak nějak tajně doufám,ale bojím se že ne právě..asi počkám ještě jeden cyklus a pak teprve půjdu asi no uvidím proberu to s přítelem ještě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.7.11 19:06

Ahoj holky, ješte sme nejeli,jedeme až večer kolem jedenáctý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 19:40

a kam jedete?já už přijela,žeru meruňkový koláč,piji presíčko a mazlila jsem s malou mimi holčičkou nádherný den a večer mám připravený film Mamas a Papas
A co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.7.11 19:48
Lojzička píše:
a kam jedete?já už přijela,žeru meruňkový koláč,piji presíčko a mazlila jsem s malou mimi holčičkou nádherný den a večer mám připravený film Mamas a Papas
A co vy holky?

Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 19:53

no jediný kdo se bude množit si ty,my máme před sebou celý MS a michu už třeba těhulka je tak se měj krásně v chorva.na mimi nemysli a užívej si ono si zvolí čas kdy přijde samo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
20.7.11 20:04

Luci krásně si užij dovču a ať se zadaří :palec:. Mishu tak dej vědět jak jste to s přítelem rozsekli :-). Teda Lojzi, Ty mi děláš chutě :lol:. Já dneska dělala k večeři plněné zapečené palačinky - slané tedy a teď po dlouhé době sedím u telky, protože jinak když je venku obstojně býváme pod pergolou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.7.11 20:06
k acka píše:
Luci krásně si užij dovču a ať se zadaří :palec:. Mishu tak dej vědět jak jste to s přítelem rozsekli :-). Teda Lojzi, Ty mi děláš chutě :lol:. Já dneska dělala k večeři plněné zapečené palačinky - slané tedy a teď po dlouhé době sedím u telky, protože jinak když je venku obstojně býváme pod pergolou :-D

Moc děkuji holky,odpočnu si a odreaguju se už to potřebujemem oba dva s přítelelm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
20.7.11 20:11
lucka83 píše:
Lojzička píše:
A co vy holky?
Jedeme do Chorvatska autem.Tak s tu pěkně mějte a množte se :mrgreen:

tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.7.11 20:17
Phoebe21 píše:
lucka83 píše:
Lojzička píše:
A co vy holky?
tak dávejte pozor.. viděla jsi tu rodinu, co měla nehodu… tak hlavně opatrně!!!!

Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
20.7.11 20:18
lucka83 píše:
Phoebe21 píše:
lucka83 píše:
Lojzička píše:
A co vy holky?
Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.

jo to je fakt, tak si to tam hlavně užijte… a pracujte na mimískovi :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.7.11 20:22
Phoebe21 píše:
lucka83 píše:
Phoebe21 píše:
lucka83 píše:
Lojzička píše:
A co vy holky?
Ne neviděla a ani vidět nechci,ono se nehoda stane aj tady,nehoda se může stát všude,lonis me byli letecy v egyptě a taky sem měla strach ale překonalal sem to.
jo to je fakt, tak si to tam hlavně užijte… a pracujte na mimískovi :hug: :palec:

děkuji,hlavně si odpočnout a mít chvilku klidu.
Vy se tady pěkně množte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
20.7.11 20:41

odpočinek je důležitý pak člověk dostane zase rok záhul v práci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...