Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky jsem žila v naději četla jak psaly některé maminky jak jim testy vyšly pozitivní až po 14 dnech a pořád jsem si dávala naději a pořád se utěšovala a holky mě taky pomáhaly a stejně nic a tak opět jako spoustu dalších měsíců doufám,že tento měsíc to určitě vyje a vyjde
![]()
Lojzičko, tak sem dej odkaz na tu novou skupinu a já se tam ráda přidám, pokud tedy můžu. Já jsem dneska 31DC a MS pořád nikde
. Takže musím čekat, abychom se mohli zase začít snažit. Je fakt, že hodně uvažuju nad tím kontryhelem a sójou, přeci jen za zkoušku nic nedám a kdoví, třeba to vyjde
. Teď o víkendu jsem chytila nějakou rychlou chřipku, to byl děs ![]()
třeba těhulka si ještě to nevzdávej já se utěšovala do té doby než dorazila mrcha 36 MC a odkaz asi to zruším píšou tam hodně divné holky tady a ještě ve snažilkách 2011(mrkni na nás) jsme si nějak sedly
Koukla jsem na tu Tvojí založenou diskusi a docela mě zarazily ty jejich odpovědi
. Poprosila jsem manžela, aby mi dneska koupil TT tak to ještě zkusím a uvidím … Ale naději tomu vůbec žádnou nedávám
no hrůza co ty odpovědi
já to zruším a s TT super
naděje tu je,jak se cítíš?
Právě, že se vůbec necítím jako, že bych měla být těhulka, spíš to vážně přikládám nachlazení ![]()
Jojo já vím, jenže jsem si před týdnem dělala ten digitální a ten ukázal velké mínus, takže tomu moc nevěřím a ono je to asi tak lepší. Kdyžtak můžu být jen příjemně překvapená ![]()
dnes jdu koupit do lékárny kontryhel pro mne a zinek pro manžílka tak tu budu až po obědu.
Ahoj Lojzičko, manžel na mě včera úplně zapomněl, takže snad dneska …
Jestli na mě nezapomene a přiveze mi testík, tak až večer … Jinak jsem dnes 32DC a MS stále nikde …