Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přemejšlela už jsem nad ním akorád nevím jestli to není zbytečný jestli nemám ještě počkat
Holky četla jsem hodně dikuzí a psaly tam ,že až vlastně 14 dnů po vynecháni atd. mrkněta na negativní těhot. test a příznaky těhu je tam toho hodně.Jinak se loučím zítra v práci toho bude asi hodně.A to tu ještě strašíma a nějakou dobu budu musím zase něco dodělat ![]()
Jé kéž by alespoň jedna z nás byla těhotná a TT to ukázal později,ale já už žádný nekupuju a ani nedělám budu čekat do druhého vynechání vždy a pak k doktorovi v těch testech je peněz už kašlu na to.
Luci tak ho sem hoď ducha jednoho a držím pěstičky ať sílí doušek jeden,na příznaky kašlu někdo je má a někdo si je umí vsugerovat(jako třeba já).
taky jsem už přemýšlela nad tím jestli z tohonejsem takovej magor že sem si to vsugerovala
Mischu já už určitě a snažím se ovládat před mužíkem,protože už jsem asi s tím pěkně otravna.Budu se snažit vydržet
![]()
mě už je taky blbý pokaždý na otázku co ti je řikat chci mimnko:-( je to šílený:-(ale vždycky si řeknu kašlu na to,ale to nejde:-(
Holky tak to máme tak nějak všechny stejné … Já už taky začínám mít pocit, že si všechny příznaky vsugerovávám
. Sice jsme si s manželem řekli, že tomu necháme volný průběh, ale nějak mi to nejde … Vím, že se každý měsíc budu trápit otázkou jestli už … ![]()
dobré ránoholky,denska bt 36,9 protože sem měřila půl hodky před,a na tesku malinkej dušík,takýe na fotce nejde ani vidět.
luci to nevadí že je malý hlavně,že je
já též 34 MC a ms nikde a testy neděláma budu na ni vyčkávat potvoru rudou ![]()
Protože mě už nebaví pořád / a to sklamání a těch peněz za to už
,ale horší je zklamání a tak buď přijde ms či nepřijde,stejně mám za 6 týdnů kontrolu u dr a tak se ukáže,ale myslím,že do pátku tu mrchu mám začíná mi dovča tak mi zpříjemní a bolí mě v kříži jako pře ms a podbřišek též jako před ms mrcha rudá ![]()
ahojteee..
nestíhám tedmoc odepisovat, ale letmo nakukuju..jsme pořád u vody… ![]()
Lucí to je parádá, že máš dušíka..potichounku gratuluju.. ![]()
já měřim tu bazálku a asi jsem tu ovulku neměla..ted mi to doslo jak na to koukam..teplotu mam porad 36.3 nebo 36.4…
to je k vztekuuu..
holt si pobezim na konci mesice pro ten clostil..
holky nemáte s ním některá nějakou zkušenost? asi je to blbý, ale bojim se, abych po nich moc nenabírala..
![]()