Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzičko, tak to máš můj obdiv, já bych to tak dlouho nevydržela
. Já mám co dělat se udržet do víkendu
. Muffi, tak to mě mrzí
, tak držím
, ať to vyjde příští měsíc!!!
mufi taky mne to mrzí neboj teť tento měsíc bude plodný a my budeme společně držet fotky z ultrazvuku v září.
kacko já zase mám tucha,že těhotná nejsem a tak oddaluji zklamání co nejpozději nechci si kazit léto tak moc se na miminko s mladším synem těšíme,že se to nedá ani popsat a tak si o tom pořád vykládáme jak mi někdo potvrdí,že nejsem tak bác a je po snu a tak mám to 1% že byl špatný test ![]()
Michaelas - jak to vypada s ovu? Delalas dalsi testy? Probehla uz?
Ja ovu cekam o vikendu. Dokonce jsem si taky objednala testy. Myslela jsem, ze si je budu moct dneska max. zitra vyzvednout a nic. Budou az v patek. Ale i to bude stacit. Stejne si ovu poznam i podle hlenu, testy jsem objednala spis pro potrzeni, jestli hlen nekeca ![]()
A to cekani je fakt dlouhy. Na dovoleny to krasne uteklo a najednou jsem byla 8DC. Ted se to vlece…
já po ovu nepátrám už nějak jsem vše vzdala a čekám a čekám a čekám,ale vám moooooc fandím holky jste dobré
Lojzička píše:
já po ovu nepátrám už nějak jsem vše vzdala a čekám a čekám a čekám,ale vám moooooc fandím holky jste dobré
Lojzi neboj, ony se ti ty cykly srovnaj a budes se moct zase pravidelne snazit ![]()
Pokud jsi teda nemela nakou skrytou ovu a neklaplo to uz tenhle mesic, to uz by to pak bylo jedno ![]()
Proste dlouhy cekani ![]()
Ale hlavy vzhuru
![]()
Ahoj holky, tak sem tady,dnes 27DC,mrcha nikdě,pobolívá mě v podbřišku,i prsa a záda mě pobolívají,testnu až v pátek.
Muffi
to mě mrzí..
panečku, to bylo dlouhé spoždění..asi by mě z toho čekání kleplo ![]()
mooc držím palečky, do dalšího snaženíčka..
![]()
Lojzička píše:
kacko já zase mám tucha,že těhotná nejsem a tak oddaluji zklamání co nejpozději nechci si kazit léto tak moc se na miminko s mladším synem těšíme,že se to nedá ani popsat a tak si o tom pořád vykládáme jak mi někdo potvrdí,že nejsem tak bác a je po snu a tak mám to 1% že byl špatný test
Lojzičko neboj, ono to určitě přijde
. Je hezké, že si o tom máš s kým povídat a těšíte se společně
. Já mám dvouletou dcerku a s tou si ještě tolik nepokecám
. Moc Ti držím
, aby ses dočkala co nejdřív ![]()
lucka83 píše:
Ahoj holky, tak sem tady,dnes 27DC,mrcha nikdě,pobolívá mě v podbřišku,i prsa a záda mě pobolívají,testnu až v pátek.
Lucko tak to jsme na tom skoro úplně stejně
. Já jsem dneska 26DC a testnout chci taky v pátek, jestli tedy radši nepočkám do neděle … Taky mě bolí záda a v podbříšku. Dokonce když si lehnu, tak mám pocit, jakobych ho měla přišité nebo jak to popsat, takový zvláštní pocit …
Ellienka píše:
Michaelas - jak to vypada s ovu? Delalas dalsi testy? Probehla uz?Ja ovu cekam o vikendu. Dokonce jsem si taky objednala testy. Myslela jsem, ze si je budu moct dneska max. zitra vyzvednout a nic. Budou az v patek. Ale i to bude stacit. Stejne si ovu poznam i podle hlenu, testy jsem objednala spis pro potrzeni, jestli hlen nekeca
A to cekani je fakt dlouhy. Na dovoleny to krasne uteklo a najednou jsem byla 8DC. Ted se to vlece…
Luci tak jak nějaké příznaky dušík sílí no tak vykládej přeháněj jsem zvědavá jak se máš?
Michaelas super
to já dle testů ovu neměla minulý měsíc
tak mi nemůžou vyjít ani pozitivní TT ale mrcha nikde abych se mohla začít snažit dál sákra pak že pohnojíno jo cyklus mám pěkně pohnojenej na hovno(pardon).
Ahoj holky jsem pitomá a blbá:-(MS nikde a tak jsem se rozhodla že udělám clearblue a samozřejmě -
je mi hrozně už ani nedoufám ikdyž ta mrcha pořád nedorazila:-( ach jooo:-(
![]()