Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
13.7.11 12:04

Tak já to právě dostala. O 14 později :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
13.7.11 13:06

Lojzičko, tak to máš můj obdiv, já bych to tak dlouho nevydržela :lol:. Já mám co dělat se udržet do víkendu :oops:. Muffi, tak to mě mrzí :-(, tak držím :palec:, ať to vyjde příští měsíc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 14:38

mufi taky mne to mrzí neboj teť tento měsíc bude plodný a my budeme společně držet fotky z ultrazvuku v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 18:39

kacko já zase mám tucha,že těhotná nejsem a tak oddaluji zklamání co nejpozději nechci si kazit léto tak moc se na miminko s mladším synem těšíme,že se to nedá ani popsat a tak si o tom pořád vykládáme jak mi někdo potvrdí,že nejsem tak bác a je po snu a tak mám to 1% že byl špatný test :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
13.7.11 18:43

Michaelas - jak to vypada s ovu? Delalas dalsi testy? Probehla uz?

Ja ovu cekam o vikendu. Dokonce jsem si taky objednala testy. Myslela jsem, ze si je budu moct dneska max. zitra vyzvednout a nic. Budou az v patek. Ale i to bude stacit. Stejne si ovu poznam i podle hlenu, testy jsem objednala spis pro potrzeni, jestli hlen nekeca :lol:

A to cekani je fakt dlouhy. Na dovoleny to krasne uteklo a najednou jsem byla 8DC. Ted se to vlece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 18:45

já po ovu nepátrám už nějak jsem vše vzdala a čekám a čekám a čekám,ale vám moooooc fandím holky jste dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
13.7.11 18:55
Lojzička píše:
já po ovu nepátrám už nějak jsem vše vzdala a čekám a čekám a čekám,ale vám moooooc fandím holky jste dobré

Lojzi neboj, ony se ti ty cykly srovnaj a budes se moct zase pravidelne snazit :)))
Pokud jsi teda nemela nakou skrytou ovu a neklaplo to uz tenhle mesic, to uz by to pak bylo jedno ;)

Proste dlouhy cekani :(

Ale hlavy vzhuru :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.7.11 19:51

Ahoj holky, tak sem tady,dnes 27DC,mrcha nikdě,pobolívá mě v podbřišku,i prsa a záda mě pobolívají,testnu až v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
13.7.11 20:10

Muffi
to mě mrzí.. :hug: panečku, to bylo dlouhé spoždění..asi by mě z toho čekání kleplo :zed:
mooc držím palečky, do dalšího snaženíčka.. :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6918
13.7.11 22:12
Lojzička píše:
kacko já zase mám tucha,že těhotná nejsem a tak oddaluji zklamání co nejpozději nechci si kazit léto tak moc se na miminko s mladším synem těšíme,že se to nedá ani popsat a tak si o tom pořád vykládáme jak mi někdo potvrdí,že nejsem tak bác a je po snu a tak mám to 1% že byl špatný test :oops:

Lojzičko neboj, ono to určitě přijde :palec:. Je hezké, že si o tom máš s kým povídat a těšíte se společně :potlesk:. Já mám dvouletou dcerku a s tou si ještě tolik nepokecám :lol:. Moc Ti držím :palec:, aby ses dočkala co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
13.7.11 22:14
lucka83 píše:
Ahoj holky, tak sem tady,dnes 27DC,mrcha nikdě,pobolívá mě v podbřišku,i prsa a záda mě pobolívají,testnu až v pátek.

Lucko tak to jsme na tom skoro úplně stejně :-). Já jsem dneska 26DC a testnout chci taky v pátek, jestli tedy radši nepočkám do neděle … Taky mě bolí záda a v podbříšku. Dokonce když si lehnu, tak mám pocit, jakobych ho měla přišité nebo jak to popsat, takový zvláštní pocit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
14.7.11 00:27
dneska asi probehla ovu :lol:
Ellienka píše:
Michaelas - jak to vypada s ovu? Delalas dalsi testy? Probehla uz?

Ja ovu cekam o vikendu. Dokonce jsem si taky objednala testy. Myslela jsem, ze si je budu moct dneska max. zitra vyzvednout a nic. Budou az v patek. Ale i to bude stacit. Stejne si ovu poznam i podle hlenu, testy jsem objednala spis pro potrzeni, jestli hlen nekeca :lol:

A to cekani je fakt dlouhy. Na dovoleny to krasne uteklo a najednou jsem byla 8DC. Ted se to vlece…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.7.11 10:34

Luci tak jak nějaké příznaky dušík sílí no tak vykládej přeháněj jsem zvědavá jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.7.11 10:36

Michaelas super :palec: to já dle testů ovu neměla minulý měsíc :-( tak mi nemůžou vyjít ani pozitivní TT ale mrcha nikde abych se mohla začít snažit dál sákra pak že pohnojíno jo cyklus mám pěkně pohnojenej na hovno(pardon).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.11 12:41

Ahoj holky jsem pitomá a blbá:-(MS nikde a tak jsem se rozhodla že udělám clearblue a samozřejmě - :-(je mi hrozně už ani nedoufám ikdyž ta mrcha pořád nedorazila:-( ach jooo:-( :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí