Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
11.7.11 19:03
k acka píše:
Holky, tak jsem si dneska koupila ten digitální test jelikož ukazuje výsledek i 4 dny před očekávanou MS a jediné co se mi ukázalo bylo veliké mínus :cry:. Elli vítám Tě z dovolené a držím :palec:, aby to vyšlo další měsíc. Zlatu určitě to bude v pořádku, zkus jiný test, držím :palec:

Kolik jsi dnes DPO? Nekomu stoupa hladina HCG, ci jak se to jmenuje, pomalu a pozitivni tt ma klidne az tyden po vynechani MS. I dyl, tak nezoufej :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
11.7.11 19:08

Holky, omlouvám se :oops: Koukala jsem na jiný test. Ta čárka tam je :dance: Všechny negativní vyhodim. Ještě jednou moc se omlouvám :oops:
Kací je tam u toho hvězdička ( takže to nemusí ukázat ) tzn. že pokud byla ovulka déle, tak by ti to stejně neukázalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.7.11 19:08

Ovulku jsem měla v sobotu 2.7., zatím se naděje ještě nevzdávám když MS nedorazila, ale už to není takové když jsem si udělala test :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.7.11 19:09
zlatuna píše:
Holky, omlouvám se :oops: Koukala jsem na jiný test. Ta čárka tam je :dance: Všechny negativní vyhodim. Ještě jednou moc se omlouvám :oops:
Kací je tam u toho hvězdička ( takže to nemusí ukázat ) tzn. že pokud byla ovulka déle, tak by ti to stejně neukázalo

Zlatu tak to jsem moc ráda, že ses přehlídla. Moc moc moc Ti to přeju :palec: :srdce:. Kéž bys měla pravdu, no uvidíme … Počkám do pátku, kdy mám mít MS a pak se rozhodne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
11.7.11 19:11

Teda Zlatu :lol: Tak hlavne uz zadny stresy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
11.7.11 19:39

Kaci dokud MS nepřijde je vždycky naděje. A proto já sem si řekla nebudu testovat, před termínem MS a opravdu jsem to vydržela. Pak to zklamání moc bolí. minulý měsíc jsem testovala moc brzo a nevyplatilo se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.7.11 20:59

Ahoj holky, dnešní BT 37,1 mrcha by měla přijít zítra,dnes mě celej denpobolívá v podbřišku achodim víc čůrat,tady je test večerní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
11.7.11 21:19

Lucinko já dnes také ráno mamatest a nic negativní nad negativními král hrůza ms též nikde tak nevím a k doktorovi nejdo do prdele práce :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.7.11 21:25

Já měla test citlivost 20ml,uvidím zítra,ráno jeden počůrám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
11.7.11 21:42

tady je dnesni ovu testik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
11.7.11 21:44

ovu test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.7.11 21:49
michaelas2010 píše:
ovu test

to teprve začíná nebo končí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
11.7.11 22:28
oni jsou stejne ale vypada to ze je jedna slabsi.jinak mi zacina.dneska me siene bolelo bricho
lucka83 píše:
michaelas2010 píše:
ovu test
to teprve začíná nebo končí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 22:58

ahojiky holky dneska jsem měla šíleně hektickej den:-( jsem pořád nervozní a náladová:-)jinak testík jsem ještě nedělala ani jsem pro něj nestihla zajít,ale ráno už vážně jdu:-)jinak myslím, že příznaky mám:-) bříško bolí, záda taky, hlen je pořád a chodím dost často čůrat..tak uvidíme:-)..jinak vítám nové snažilky a Zlatu tobě povim ty jsi mi dala:-) už jsem se lekla..taky se mi to stalo jenže já měla vadnej test ten co se mi ukázal pozitivní:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.7.11 23:38

Zlatu kéž bys měla pravdu, zkusím počkat do pátku a když MS nepřijde, udělám si ještě jeden a uvidím … Micha vypadá to, že Ti ovulka začíná … Mishu celý den jsem na Tebe myslela a čekala, kdy se konečně přihlásíš a sdělíš nám tu radostnou novinu, tak budeme muset počkat ještě do zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí