Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
k acka píše:
Holky, tak jsem si dneska koupila ten digitální test jelikož ukazuje výsledek i 4 dny před očekávanou MS a jediné co se mi ukázalo bylo veliké mínus. Elli vítám Tě z dovolené a držím
, aby to vyšlo další měsíc. Zlatu určitě to bude v pořádku, zkus jiný test, držím
Kolik jsi dnes DPO? Nekomu stoupa hladina HCG, ci jak se to jmenuje, pomalu a pozitivni tt ma klidne az tyden po vynechani MS. I dyl, tak nezoufej
![]()
Holky, omlouvám se
Koukala jsem na jiný test. Ta čárka tam je
Všechny negativní vyhodim. Ještě jednou moc se omlouvám ![]()
Kací je tam u toho hvězdička ( takže to nemusí ukázat ) tzn. že pokud byla ovulka déle, tak by ti to stejně neukázalo
Ovulku jsem měla v sobotu 2.7., zatím se naděje ještě nevzdávám když MS nedorazila, ale už to není takové když jsem si udělala test ![]()
zlatuna píše:
Holky, omlouvám seKoukala jsem na jiný test. Ta čárka tam je
Všechny negativní vyhodim. Ještě jednou moc se omlouvám
Kací je tam u toho hvězdička ( takže to nemusí ukázat ) tzn. že pokud byla ovulka déle, tak by ti to stejně neukázalo
Zlatu tak to jsem moc ráda, že ses přehlídla. Moc moc moc Ti to přeju
. Kéž bys měla pravdu, no uvidíme … Počkám do pátku, kdy mám mít MS a pak se rozhodne …
Kaci dokud MS nepřijde je vždycky naděje. A proto já sem si řekla nebudu testovat, před termínem MS a opravdu jsem to vydržela. Pak to zklamání moc bolí. minulý měsíc jsem testovala moc brzo a nevyplatilo se ![]()
Ahoj holky, dnešní BT 37,1 mrcha by měla přijít zítra,dnes mě celej denpobolívá v podbřišku achodim víc čůrat,tady je test večerní
Lucinko já dnes také ráno mamatest a nic negativní nad negativními král hrůza ms též nikde tak nevím a k doktorovi nejdo do prdele práce
![]()
lucka83 píše:michaelas2010 píše:to teprve začíná nebo končí?
ovu test
ahojiky holky dneska jsem měla šíleně hektickej den:-( jsem pořád nervozní a náladová:-)jinak testík jsem ještě nedělala ani jsem pro něj nestihla zajít,ale ráno už vážně jdu:-)jinak myslím, že příznaky mám:-) bříško bolí, záda taky, hlen je pořád a chodím dost často čůrat..tak uvidíme:-)..jinak vítám nové snažilky a Zlatu tobě povim ty jsi mi dala:-) už jsem se lekla..taky se mi to stalo jenže já měla vadnej test ten co se mi ukázal pozitivní:-(
Zlatu kéž bys měla pravdu, zkusím počkat do pátku a když MS nepřijde, udělám si ještě jeden a uvidím … Micha vypadá to, že Ti ovulka začíná … Mishu celý den jsem na Tebe myslela a čekala, kdy se konečně přihlásíš a sdělíš nám tu radostnou novinu, tak budeme muset počkat ještě do zítra ![]()