Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
super taky bych chtěla mít já nemám pozitivní nic ani ovulační test ani TT tak se můžu jít..........
Jinak misch.myslím že jsi těhulka super nemůžu se dočkat až tu lupneš test.
Michaelas určitě příští měsíc budeš mít // na TT ty
Kaci a do pátku daleko já jsem dnes 33 MC a nic TT negativní zase nějaké potíže a těhu nikde kašlu na to a smužem pokračujeme už se nebojí je klidnější a říka,že to naše počítání plodné neplodné,že příroda si ráda pohraje a třeba ovulujeme teť
No jo chlap má to hned vyřešeno ![]()
Michaelas - jj, ten uz se zda pozitivni, takze nevahej
![]()
Do 24hod od pozitivniho testu dochazi k ovu, nebo tak nejak.
Ja cekam ovu tak o vikendu, max. v pondeli.
Lojzi neboj, taky na nás určitě přijde řada. Jen musíme ještě chvilku vydržet ![]()
tak nic holky:-( MS pořád žádná a tt negativní:-(mám zase celej den v háji:-( ![]()
Mishu to mě mrzí, ale stále je naděje dokud MS nepřijde, vím že se to lehce řekne, ale jsem teď na tom podobně. MS mám sice dostat až v pátek, ale včera jsem si dělala ten digitální test a nic
. Navíc mě dneska pobolívá podbříšek a záda, takže určitě ta potvora dorazí
![]()
mě záda a podbřišek bolí už3 dny:-( tak nevím mám teprve 2 dny zpoždění:-( uvidíme zkusím jeden ještě zítra z raní moči ![]()
holky nějak mi to nejde do hlavy:-(pořád chodím čůrat, prostě mám příznaky jak fík a na tt nic a MS taky nikde:-(nevíte o nějakym hodně citlivym testu??já měla mamatest
Mishuliiina89 píše:
holky nějak mi to nejde do hlavy:-(pořád chodím čůrat, prostě mám příznaky jak fík a na tt nic a MS taky nikde:-(nevíte o nějakym hodně citlivym testu??já měla mamatest
to já taky chodim už druhý den hondě čůrat,a na testu je duch,tak sem zvědavá
je to hrozný fakt:-( přemejšlela jsem nad jiným testem jenže nevím jaký:-(
Mishuliiina89 píše:
je to hrozný fakt:-( přemejšlela jsem nad jiným testem jenže nevím jaký:-(
já mám vyzkouený rapidclear,i mamatest,tak zkus clearblue a je to,sice stojí 200,–,ten vyzkouším až o víkendu.