Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fakt sóju??? Tak to snad vyzkouším, za to přeci nic nedám … Já se dneska do lékárny asi nedostanu … No holky, snad se nám to povede najednou a založíme si skupinu TĚHULKY po dlouhém snažení ![]()
tak já teda jdu pro soju hned z práce dělám do 5ale snad tam budou ještě mrknu na net jakou.
ahoj holky myslítě že 7DPO mám zkusit tt?asi je brzy co?ale jsem zvědavá:-)
Ahoj ![]()
Je to hodne brzy. Zkus vydrzet jeste pres vikend ![]()
A hlavne testovat rano. Je to hodne brzy a kor odpo by tam urcite nic nebylo.
Hodne stesti ![]()
hm asi jo i když mám pocit že to zas nevyšlo mám pocit že ovu byla o trochu dřiv než jsem čekala byla asi už 12 DC ale 13 DC a pak ještě 2 dny jsme se snažili ale před ovu jsem to nějak nestihla přitel byl na služebce ale snad v srpnu by mohlo vyjít:_)
To mě mrzí Lojzičko
, ale zas na druhou stranu alespoň MS přišla a můžete se začít snažit. Mě měla přijít dnes a nic
, snad nebudu muset nakonec letět na vyvolávačku
. Nakonec jsem do té lékárny zašla a paní mi dala lecithin, prý sóju jako takovou v tabletkách nemají. Tak jsem zvědavá jak jsi pochodila Ty ![]()
snažilka27 píše:
ahoj holky myslítě že 7DPO mám zkusit tt?asi je brzy co?ale jsem zvědavá:-)
Taky si myslím, že je to ještě moc brzy …
Tak kacko tet jsem dorazila a lékarna už byla zvařená,tak jindy v práci to byl dnešní pracovní masakr a zatím nekrvácím jen jednou jsem měla na wc trošinku krve tak se zase tak radovat že přišla neůžu pořád ještě 36 den cyklu ![]()
Kačko mrkni na tento na ten bych si tak myslela http://www.drmax-lekarna.cz/…-tablet.html
Ahoj holky,tak se přidávám znovu ke snažilkám,mrcha dnes přišla se spožděním 3dnů ![]()