Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vidíš šance je velká já doufám,že teť už to musí vyjít všichni kolem mne těhotní jen já nic a jsem tak strašná,že některé těhulky nemůžu ani vidit-to je už asi nějaká psychická porucha ne?
No nic jdu žehlit ať mě přejdou roupy na závidění ![]()
Lojzička píše: .. to je už asi nějaká psychická porucha ne?
jestli tě to uklidní, tak mě taky deptají všude kolem mě těhule, kočárky a mrňata ![]()
Ahoj holky,tak tu sem jen na skok,mrcha včera skončila,ješte musím dnes dobalit zbytky a zítra večer jedeme směr dovolená.
tak z dovolené si určitě někoho dovezete to tak bývá
pěknou dovolenou ![]()
jejda teprve 3 měsíce my se snažíme půl roku neboj půjde a určitě si prohlédneme testík se // v srpnu
Lojzička píše:
jejda teprve 3 měsíce my se snažíme půl roku neboj půjde a určitě si prohlédneme testík se // v srpnu
děkuji,hlavně vám ostaatním netěhulkám zadaří ![]()
Holky, tak já jsem začla špinit
, takže čekám, že se MS do zítřejšího rána rozjede pořádně
. Snažím se to brát pozitivně a říkám si, že si alespoň ještě v klídku užiju prázdniny
. Snad se to povede příští měsíc, mám koupený kopřivový čaj a sojový lecithin. Vám všem ostatním moc moc držím
, abyste na TT brzy objevily //, potřebujeme nějakou vzpruhu ![]()
vzpruha je to máš to jak já budeme se těšit společně na // jdeme do toho tento měsíc to dáme všechny uvidíš.
kaci a slyšela jsi něco o prstíkové metodě)je teda nic pěkného),ale zabírá prý velmi dobře.
Jojo slyšela jsem o tom … Vy to praktikujete??? Kéž bys měla pravdu a zadařilo se nám tento měsíc - nám všem ![]()