Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
26.7.11 18:46

No ještě tak mám cystu už 3 měsíce a pěkně se mě drží potvora může to být problém pro otěhotnění?Máte zkušenost s tím,některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.7.11 10:04

Lojzičko já osobně s tím žádné zkušenosti nemám, takže nevím :nevim:, ale moje sestřička se teď s přítelem taky pokouší o miminko a psala mi, že jí doktor řekl, že nejdříve je potřeba odstranit cysty, které má kolem dělohy, tak se na to zkus lékaře zeptat, třeba je v tomto skutečně nějaký problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 10:37

holky já už jsem úplně nešťastná opět jsem testla a nic:-( a to jsem 45 DC MS nikde a test negativní:-( ale slíbila jsem že vydržím ješte jeden cyklus:-) tak to musím zvládnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.7.11 10:53

Mishu, to mě moc mrzí :hug:. A nepřemýšlela jsi o tom, že zajdeš k doktorovi? Třeba by Ti píchnul vyvolávačku a mohlo by snažení začít nanovo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 10:55

přemýšlela,ale říkám u malý jsem to taky takhle měla tak chci radši počkat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.7.11 10:58

Téda si fakt dobrá já už bych šla k dr. jen z toho důvodu,že bych měla strach o zdravý a ty by sis asi taky neměla tak moc zahrávat může to být cokoliv i ta cysta někde a nebo mimi by potvrdil dr. a měla by jsi klid nehazarduj se životem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.7.11 11:29

Souhlasím s Lojzičkou, mě by to nedalo a raději bych si k doktorovi zašla, člověk nikdy neví … Nicméně držím moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 21:41

půjdu ale musím počkat má dovolenou:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.7.11 10:41

Tak moc držím :palec:.

Já dneska byla u té doktorky, aby se podívala na ty moje folikuly. No jasně, že má dovolenou!!! :cert:. Ale ono možná líp, protože jsem dneska 10DC a ovu test ukazuje negativní výsledek, takže v pondělí budu 14DC a to už by snad nějaký náznak mohl být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 10:47

jé už ti došla testíky a testuješ neboj já mám též negativní ovu testy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.7.11 10:52

Včera mi dorazil balíček - jsem se úplně zděsila, tolik krabiček :lol:. No podle těch jejich tabulek a tady na netu, bych měla začít testovat až v úterý, ale radši to dělám dřív, nerada bych něco promeškala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 10:57

no právě já taky testovala podle nich posledně a všechny testy negativní a tak jsem propadla panice,že mám anovukačí cykly a tak radši tento měsíc testuji dříve co kdyby náhodou a když tento měsíc budou zase negativní všechny tak půjdu k dr.a pokud zase řekne,že ovu tesům se nedá věřit tak půjdu asi jinam nebo jestli to nebude řešit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.7.11 11:56

Nemyslím si, že ovu testům se nedá věřit. Skutečně se může stát, že některý cyklus je anovulační. Nesmíme se prostě nechat odbýt u těch doktorů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 18:00

přesně tak nesmíme s nechat odbít to je dobrá řeč.
Já dnes měla nepříjemný rozhovor s manželem,který mi řekla,že se na to nějak finančně necítí na třetí dítko rozplakal mě on který je můj parťák ve všem mě tímto strašně zradil :zed: nevím jak mu to mám vysvětli kdybych tak uvažovala vždy nemám ani jedno dítko sakra :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 18:51

Kačko já mám asi pozitivní ovulační test tý jo :palec: došly mi baterky ve foťáku nemůžu najít nabíječku :zed: tak jsem blikla přes mobil ale nevím jak se z něj stahují fotky sakrááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí