Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ještě tak mám cystu už 3 měsíce a pěkně se mě drží potvora může to být problém pro otěhotnění?Máte zkušenost s tím,některá?
Lojzičko já osobně s tím žádné zkušenosti nemám, takže nevím
, ale moje sestřička se teď s přítelem taky pokouší o miminko a psala mi, že jí doktor řekl, že nejdříve je potřeba odstranit cysty, které má kolem dělohy, tak se na to zkus lékaře zeptat, třeba je v tomto skutečně nějaký problém ![]()
holky já už jsem úplně nešťastná opět jsem testla a nic:-( a to jsem 45 DC MS nikde a test negativní:-( ale slíbila jsem že vydržím ješte jeden cyklus:-) tak to musím zvládnout:-)
Mishu, to mě moc mrzí
. A nepřemýšlela jsi o tom, že zajdeš k doktorovi? Třeba by Ti píchnul vyvolávačku a mohlo by snažení začít nanovo …
přemýšlela,ale říkám u malý jsem to taky takhle měla tak chci radši počkat:-(
Téda si fakt dobrá já už bych šla k dr. jen z toho důvodu,že bych měla strach o zdravý a ty by sis asi taky neměla tak moc zahrávat může to být cokoliv i ta cysta někde a nebo mimi by potvrdil dr. a měla by jsi klid nehazarduj se životem ![]()
Souhlasím s Lojzičkou, mě by to nedalo a raději bych si k doktorovi zašla, člověk nikdy neví … Nicméně držím moc ![]()
Tak moc držím
.
Já dneska byla u té doktorky, aby se podívala na ty moje folikuly. No jasně, že má dovolenou!!!
. Ale ono možná líp, protože jsem dneska 10DC a ovu test ukazuje negativní výsledek, takže v pondělí budu 14DC a to už by snad nějaký náznak mohl být ![]()
jé už ti došla testíky a testuješ neboj já mám též negativní ovu testy ![]()
Včera mi dorazil balíček - jsem se úplně zděsila, tolik krabiček
. No podle těch jejich tabulek a tady na netu, bych měla začít testovat až v úterý, ale radši to dělám dřív, nerada bych něco promeškala.
no právě já taky testovala podle nich posledně a všechny testy negativní a tak jsem propadla panice,že mám anovukačí cykly a tak radši tento měsíc testuji dříve co kdyby náhodou a když tento měsíc budou zase negativní všechny tak půjdu k dr.a pokud zase řekne,že ovu tesům se nedá věřit tak půjdu asi jinam nebo jestli to nebude řešit ![]()
Nemyslím si, že ovu testům se nedá věřit. Skutečně se může stát, že některý cyklus je anovulační. Nesmíme se prostě nechat odbýt u těch doktorů ![]()
přesně tak nesmíme s nechat odbít to je dobrá řeč.
Já dnes měla nepříjemný rozhovor s manželem,který mi řekla,že se na to nějak finančně necítí na třetí dítko rozplakal mě on který je můj parťák ve všem mě tímto strašně zradil
nevím jak mu to mám vysvětli kdybych tak uvažovala vždy nemám ani jedno dítko sakra
![]()
Kačko já mám asi pozitivní ovulační test tý jo
došly mi baterky ve foťáku nemůžu najít nabíječku
tak jsem blikla přes mobil ale nevím jak se z něj stahují fotky sakrááááá