Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucka83 píše:Phoebe21 píše:já sem taky testla tak šup sem s testem
holky.. já na testování nemám ani náladu.. moc jsme tomu nedali, takže ms přijde, ale nevím kdy.. dostala jsem od mudra prášky na srovnání cyklu.. tak jsem myslela, že mi to vypočítal na 29DC, ale ms nikde… od středy do pátku jsem měla ukrutné bolesti břicha a pak to přestalo a od té doby nic.. ani špinění, bolesti prsou nic.. takže přijde, akorát nevím kdy… nechci zbytečně testovat, protože pak budu akorát zklamaná
ani nevím, kdy byla ovu…
já myslím, že to nemá cenu.. a navíc ani testík doma nemám… radši jsem se nezásobila, aby mě to nesvádělo..
Phoebe21 píše:lucka83 píše:ani nevím, kdy byla ovu…Phoebe21 píše:já sem taky testla tak šup sem s testem
holky.. já na testování nemám ani náladu.. moc jsme tomu nedali, takže ms přijde, ale nevím kdy.. dostala jsem od mudra prášky na srovnání cyklu.. tak jsem myslela, že mi to vypočítal na 29DC, ale ms nikde… od středy do pátku jsem měla ukrutné bolesti břicha a pak to přestalo a od té doby nic.. ani špinění, bolesti prsou nic.. takže přijde, akorát nevím kdy… nechci zbytečně testovat, protože pak budu akorát zklamanájá myslím, že to nemá cenu.. a navíc ani testík doma nemám… radši jsem se nezásobila, aby mě to nesvádělo..
ach jo
![]()
no je to jen na tobě a klasické příznaky nemusí nic znamenat někdy jsou až hodně pozděj teda 30 dc já bych testovala o duši ![]()
se máš dělám do 23 a ráno jdu na 6 hrůza to by mělo být pro zaměstnavatele trestné ![]()
Lojzička píše:
se máš dělám do 23 a ráno jdu na 6 hrůza to by mělo být pro zaměstnavatele trestné
Tak to vůbec nezávidím
Lojzi, jen odpověď na Tvou otázku … Já MS (ne)čekám 20.8., tak nevím jak daleko je to od Tebe …
Minule jsem měla 32, tak doufám, že víc než 36 to nebude když už …
koukím holky jsme ns to podobně já také čekám neřekám 17 - 19.8 myvam totiž trd posledni dbou 26 - 28 dni kez by nám to všem vyšlo ted myslim že jsem ovu neprošvihla proběhla nejsíš v patek tak šance tu je.
Tak to mě mrzí.Jak dlouho už se pokoušíte?Já se tak netěším jak to zase přijde ![]()