Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
8.8.11 10:39

Kači jak ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.8.11 10:55
Lojzička píše:
Tak to mě mrzí.Jak dlouho už se pokoušíte?Já se tak netěším jak to zase přijde :cry:

od ledna mám vysazenou HA… no a měla jsem docela nepravidelné cykly.. takže zjistit, kdy je ovu, byl docela problém, tak doufám, že teď už to bude ok.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.8.11 11:00

Tak mi od února a už víš kdy máš ovu já dle testu měla a neví,nevím jak to dopadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.8.11 13:32

ahoj dievcata, mozem sa ridat? Mam 24 rokov, v novembri budem mat 25 :roll: , mam priatela, s ktorym chodim uz 8 rokov . Pisem sem preto, lebo uz dlhu dobu (4roky) tuzim mat dieta a som asi aj snazilka. To „asi“ vysvetlim :) Totiz moj priatel este stale nejak nechce, caka ze sa vylepsi financna situacia, a to sme natom fajn. Chceme najprv svadbu, ale to sa tiez asi tak skoro nezacne planovat. Velmi by som uz chcela dieta a bojim sa, ze budem mat tiez problem otehotniet. :cry: Obaja sme fyzicky v poriadku.. co sa tyka jeho spermii a tak.. este sme take vysetrenia nepodstupili. Priatel veri tomu, ze ak sa zacneme snazit ze to pride hned a ze otehotniem raz dva a potom aj na dalsie deti… Mysli si, ze je to take jednoduche. Chceme tri deti, jedno urcite nie, to je malo. S priatelom sme sa milovali uz skoro 8 rokov skoro vzdy bez ochrany, na konci bud pustil mimo alebo si natiahol tesne pred vyvrcholenim prezervativ. Minuly mesiac sa ale stalo, ze sa priatel sam rozhodol to pustit do mna.. stalo sa to tri krat v tom mesiaci :dance: , neviem preco sa tak rozhodol, vzdy bol razne proti tomu. Ani som velmi nechcela jeho rozhodnutie rozoberat, aby sa pre istotu nerozhodol zas zmenit nazor. Jeden krat z tych troch :hug: sa ma spytal, ci mam plodne dni, ja ze nie, ale mala som… 8-) pustil to do mna… no nic sa nestalo. A to som si tak zelala zeby to prislo. Preto sa chcem ku vam pridat, som sice trosku obzvlastnena uz snazilka.. snazim sa sama… priatel to proste nechal nejak volne uz asi… aj ked to este viac menej nechce. Takze uvidime co tento mesiac pride…Ja viem… mali by byt nato obaja pevne rozhodnuti.. ale tak, uz sam teraz velmi ryskuje ze mozem otehotniet.. ja tomu len skusim nejak dopomoct :roll: Byvat mame kde, mame krasny 3 izbovy byt, len nedavno sme si ho prerobili.. on ma skvelu pracu, ja zacinam podnikat.. tak kde je problem nie? akurat auto by sa zislo este..
Pre info: moj cyklus trva 31 dni, dnes som 10 DC a tulili sme sa na 7dc a 9 dc , na 9 dc som si aj nenapadne spravila sviecku :roll: … ovulku am este len dostat takze dufam, ze sa priatelovi bude chciet aj nadalej pustit to do mna :D tak tolko o mne cafte :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.8.11 13:43

Velmi tě vítáme mezi nás snaživé holky a zjištuješ nějak ovulaci BT nebo testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.8.11 14:06
Lojzička píše:
Velmi tě vítáme mezi nás snaživé holky a zjištuješ nějak ovulaci BT nebo testy?

vdaka za privitanie, no, akurat som si zacala tento cyklus merat BT po prvy krat, takze uvidime … ja dufam, ze ak sa budem snazit teraz toho 11 alebo 14.8., alebo proste to necham na nahodu v ktorykolvek plodny den, tak to hadam vyjde heh naivka si vravim:D :lol: , ak to samozrejme priatel pusti do mna… no a ovulacne testy zatial nie, je to drahe dost… skor asi skusim prilepsit tym cajom kontryhelom alebo tou kyselinou listovou.. chcem sa spytat, ono sa to da volne kupit v lekarni alebo je to na predpis? a kolko to stoji ?

inac, najviac podla mna aj tak pomaha byt v pohode a nato snazenie nemysliet… :) no snad sa to zadari :) dlho si to prajem a od mojho priatela boli stale na robenie dietata negativne odpovede, no isto si asi sam uvedomil ze asi treba uz nejak nenapadne zacat :) no… sranda to je…on je dost mudry nato aby si uvedomil,ze ak to pusti do mna ryskuje … neviem ci ho aj napadne to ze ja sa budem snazit to milovanie nejak prisposobit na plodne dni…aj ked poviem ze nemam :D:D na druhej strane zas ak v tom on bude pokracovat a nebude sa darit, tak je jasne ze treba razne zacat !!! :cert: :cert: V podstate sa prvy mesiac uz nezadaril… takze ach ach… no uvideme ako tento mesiac… hlavne nech on to pusta stale do mna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.8.11 14:11
MoNi86 píše:
Lojzička píše:

vdaka za privitanie, no, akurat som si zacala tento cyklus merat BT po prvy krat, takze uvidime … ja dufam, ze ak sa budem snazit teraz toho 11 alebo 14.8., alebo proste to necham na nahodu v ktorykolvek plodny den, tak to hadam vyjde heh naivka si vravim:D :lol: , ak to samozrejme priatel pusti do mna… no a ovulacne testy zatial nie, je to drahe dost… skor asi skusim prilepsit tym cajom kontryhelom alebo tou kyselinou listovou.. chcem sa spytat, ono sa to da volne kupit v lekarni alebo je to na predpis? a kolko to stoji ?

inac, najviac podla mna aj tak pomaha byt v pohode a nato snazenie nemysliet… :) no snad sa to zadari :) dlho si to prajem a od mojho priatela boli stale na robenie dietata negativne odpovede, no isto si asi sam uvedomil ze asi treba uz nejak nenapadne zacat :) no… sranda to je…on je dost mudry nato aby si uvedomil,ze ak to pusti do mna ryskuje … neviem ci ho aj napadne to ze ja sa budem snazit to milovanie nejak prisposobit na plodne dni…aj ked poviem ze nemam :D:D na druhej strane zas ak v tom on bude pokracovat a nebude sa darit, tak je jasne ze treba razne zacat !!! :cert: :cert: V podstate sa prvy mesiac uz nezadaril… takze ach ach… no uvideme ako tento mesiac… hlavne nech on to pusta stale do mna :roll:

ahojky, taky tě vítám… listovka se dá koupit v lékárně je to buď Calibrum BabyPlan a nebo Femibion(m) - ten druhý nevím přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
8.8.11 14:12
Lojzička píše:
Tak mi od února a už víš kdy máš ovu já dle testu měla a neví,nevím jak to dopadlo :nevim:

no tak ovu jsem povětšinou odhadla a testy jí potvrdily.. akorát jsem ji měla pokaždé jinak, proože jsem měla rozházený ten cyklus :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.8.11 14:16
Phoebe21 píše:
MoNi86 píše:
Lojzička píše:

inac, najviac podla mna aj tak pomaha byt v pohode a nato snazenie nemysliet… :) no snad sa to zadari :) dlho si to prajem a od mojho priatela boli stale na robenie dietata negativne odpovede, no isto si asi sam uvedomil ze asi treba uz nejak nenapadne zacat :) no… sranda to je…on je dost mudry nato aby si uvedomil,ze ak to pusti do mna ryskuje … neviem ci ho aj napadne to ze ja sa budem snazit to milovanie nejak prisposobit na plodne dni…aj ked poviem ze nemam :D:D na druhej strane zas ak v tom on bude pokracovat a nebude sa darit, tak je jasne ze treba razne zacat !!! :cert: :cert: V podstate sa prvy mesiac uz nezadaril… takze ach ach… no uvideme ako tento mesiac… hlavne nech on to pusta stale do mna :roll:
ahojky, taky tě vítám… listovka se dá koupit v lékárně je to buď Calibrum BabyPlan a nebo Femibion(m) - ten druhý nevím přesně :lol:

tak vdaka, kupim si to ak sa tetno mesiac nezadari ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.8.11 15:07

nakoniec som si sla kupit kontryhel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.8.11 15:15

No kontryhel se,ale má pít pouze do poloviny cyklu od ms že pak už nedělá dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.8.11 15:18
Lojzička píše:
No kontryhel se,ale má pít pouze do poloviny cyklu od ms že pak už nedělá dobře :nevim:

no, moj cyklus trva 31 dni a teraz mam 10 DC, takze este mozem pit.. ;) asi tak 4- 5 dni ho budem pit potom prestanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.8.11 20:34

No já být tebou už počkám na další ms a pak jej začnu pít a ta svíčka no připadá mi to zbytečné,ale jinak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
8.8.11 22:09

Ahoj holky, vítám nově příchozí :kytka: a co se týče mé ovulky - už nezkouším testy, nic neukázaly, takže to spíš vidím tentokrát na anovulační cyklus :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
9.8.11 06:29

holky, tak ms se včera nějak nerozjela… a tak mi to nedalo a ráno jsem zkusila testík.. testovala jsem v 6 a v 6:25 jsem se na něj podívala.. a byl tam dušík.. i přítel ho vidí.. myslíte, že test není špatnej, když až po 20-ti minutách…??? já teď nějak nevím… bolesti břicha mám jako na ms.. a trošku jsem špinila se mi zdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí