Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Tady to hýří optimismem
Lojzi taky nemám zkušenost. Akorát jsem taky měla druhou čárečku a vše s MS odešlo
Takže doufám, že červen bude úspěšnější a přesuneme se všechny do diskuse TP březen 2012 ![]()
jo,jo,jo už se nemůžu dočkat až budeme v té diskuzy všechny jupííííííí
Zlatus, jak na tom ted jsi? Vim, ze minuly mesic jsme byly nak nastejno. Ted mas taky obdobi ovu? ![]()
Ellienka píše:
Zlatus, jak na tom ted jsi? Vim, ze minuly mesic jsme byly nak nastejno. Ted mas taky obdobi ovu?
Jojo Eli
mám období ovu, nevim přesně kdy, ale tento týden určitě jo. Pamatuju si, že jsme minulý měsíc čekaly stejně
Jistíme obden
Kdy se chystáš testovat, nebo kdy má přijít MS ?
Holky držme si navzájem pěsti
a snad nám to vyjde a potkáme se ve skupině TP březen 2012
. Bylo by to krásné si v červenci vzájemně nafotit // na TT ![]()
Ahojte děvčátka, zdravím ![]()
tak já nemám co radostného ke sdělení, dnes jsem 30DC, to mívám pravidelně menstruaci, v úterý 28DC jsem večer měla po čůrání na papíře trošku růžového, tak jsem myslela, že se mi rozjedeme menstr. a ono do dnes nic..ani tulením se to nerozjelo, nic
a dělala jsem si před chvílí test a na něm nic..tak nevím
![]()
Monu, myslim, že je pořád naděje, dokud MS nepřijde.
Ale už je fakt zvláštní, že po takové době na testíku nic. Buď ti HCG stoupá hodně pomalu, nebo MS přijde co nevidět.
Hodně holek špiní, když má přijít MS, nebo ten růžový výtok, jak píšeš a jsou těhotné. Testni za dva dny ![]()
Zlatunka
určo na Tebe dám, počkám do neděle a když nic, tak zkusím ještě ten jeden testik co mi zbyl…nezbývá než čekat..
ale je pravda, že nikdy jsem neměla cyklus delší než 33dní..šmarjá to je napínání..buďto ať teda ta mrcha dorazí na čas nebo vůbec..a bylo by to.. ![]()
Ahoj holky, teda Monu- to je fakt napeti
JA mam do testovani jeste casu dost…ale kdyz to vemu kolem a kolem, tak mam pocit, ze se nezadarilo…To ale neva, aspon budu napjata zase dalsi mesic ![]()
Je hezke, ze mate vsechny dobrou naladu, tak to ma byt ![]()
Divine
no to mi povídej..
ale zase jestli teď nic, tak příští cyklus dostanu clostík, tak snad to půjde líp..
a teď mi tak napadá, že mi ve finále asi jen mešká ta červená, protože tenhle měsíc jsem byla u doktora 13DC a viděl folík 21mm, tak říkal, že každým dnem bude ovulka..protože větš. prý praskají kolem 22-23mm..tak dejme tomu, že byla 15DC a dnes jsem 30DC, tak jedině, že mi stoupá hcg pomalu, ale spíš to bude jen spožděná mrcha… ![]()
Zlatu, mela bych to dostat 5-6/7, ale od 1/7 jsem na dovoleny a bez netu… Max. pres mobil ![]()
Testovat nevim kdy budu. Chtela bych to vydrzet do terminu MS. Ale asi zalezi na priznacich
Treba minuly mesic (az na spineni 7DPO) jsem nemela zadny, tak jsem ani netestovala. A dostala to presne v terminu.
Co ty? Kdy ma prijit/neprijit MS?
Jistit obden se nam bohuzel nepovedlo
ale marny to taky nebylo, tak snad ![]()
Monu, nekdo ma TT negativni i treba 2 tydny po terminu MS. I dyl. Takze bych taky treba 2 dny pockala a kdyz nic neprijde, testni
![]()
Příspěvek upraven 23.06.11 v 21:16
Monu- a ten clostik pisou gyndari az vysetri ty velikosti vajicek, nebo jak to je? Az po kolikatem pokusu-nezdaru? A vy zkousite ktery mesic? Urcite si to psala, ale napamatuju se, je nas tady moc a me se to plete ![]()
Monu, jak píšou holky - dokud nepřijde MS pořád je naděje
. Tak držím pěsti ![]()
Jéé holky, no vy jste do jedný všechny zlatíčka ![]()
Divine: já prodělala v lednu zamlklé těhu v 10tt, než jsem otěhotněla trvalo nám to přes půl roku snažení a pak bohužel..
teď to zkoušíme 3tí měsíc a nic, tak mi to sám doktor nabídl, jestli nejsem proti hormonum, tak že alespoň zatím takto mi zkusí pomoci..je to opravdu prýma človek a musím říct, že ho mám velmi ráda.. ![]()
Ahoj holky,můžu se přidat?ted to bude třetí měsíc co se budeme snažit,ted sem 7DC.