Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
23.6.11 15:42

Ahoj holky. Tady to hýří optimismem :lol: Lojzi taky nemám zkušenost. Akorát jsem taky měla druhou čárečku a vše s MS odešlo :-( Takže doufám, že červen bude úspěšnější a přesuneme se všechny do diskuse TP březen 2012 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.6.11 16:25

:dance: :dance: jo,jo,jo už se nemůžu dočkat až budeme v té diskuzy všechny jupííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
23.6.11 16:47

Zlatus, jak na tom ted jsi? Vim, ze minuly mesic jsme byly nak nastejno. Ted mas taky obdobi ovu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
23.6.11 17:27
Ellienka píše:
Zlatus, jak na tom ted jsi? Vim, ze minuly mesic jsme byly nak nastejno. Ted mas taky obdobi ovu? :-)

Jojo Eli :lol: mám období ovu, nevim přesně kdy, ale tento týden určitě jo. Pamatuju si, že jsme minulý měsíc čekaly stejně :kytka: Jistíme obden :oops: Kdy se chystáš testovat, nebo kdy má přijít MS ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.6.11 18:22

Holky držme si navzájem pěsti :palec: a snad nám to vyjde a potkáme se ve skupině TP březen 2012 :-). Bylo by to krásné si v červenci vzájemně nafotit // na TT :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
23.6.11 18:51

Ahojte děvčátka, zdravím :mavam:
tak já nemám co radostného ke sdělení, dnes jsem 30DC, to mívám pravidelně menstruaci, v úterý 28DC jsem večer měla po čůrání na papíře trošku růžového, tak jsem myslela, že se mi rozjedeme menstr. a ono do dnes nic..ani tulením se to nerozjelo, nic :zed: :think: a dělala jsem si před chvílí test a na něm nic..tak nevím :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
2316
23.6.11 18:58

Monu, myslim, že je pořád naděje, dokud MS nepřijde.
Ale už je fakt zvláštní, že po takové době na testíku nic. Buď ti HCG stoupá hodně pomalu, nebo MS přijde co nevidět. :think: Hodně holek špiní, když má přijít MS, nebo ten růžový výtok, jak píšeš a jsou těhotné. Testni za dva dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
23.6.11 20:22

Zlatunka
určo na Tebe dám, počkám do neděle a když nic, tak zkusím ještě ten jeden testik co mi zbyl…nezbývá než čekat.. :zed: ale je pravda, že nikdy jsem neměla cyklus delší než 33dní..šmarjá to je napínání..buďto ať teda ta mrcha dorazí na čas nebo vůbec..a bylo by to.. :-P

• Citovat
  • Upravit
2608
23.6.11 20:30

Ahoj holky, teda Monu- to je fakt napeti :lol: JA mam do testovani jeste casu dost…ale kdyz to vemu kolem a kolem, tak mam pocit, ze se nezadarilo…To ale neva, aspon budu napjata zase dalsi mesic :lol:

Je hezke, ze mate vsechny dobrou naladu, tak to ma byt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
23.6.11 20:50

Divine
no to mi povídej.. :roll: ale zase jestli teď nic, tak příští cyklus dostanu clostík, tak snad to půjde líp..
a teď mi tak napadá, že mi ve finále asi jen mešká ta červená, protože tenhle měsíc jsem byla u doktora 13DC a viděl folík 21mm, tak říkal, že každým dnem bude ovulka..protože větš. prý praskají kolem 22-23mm..tak dejme tomu, že byla 15DC a dnes jsem 30DC, tak jedině, že mi stoupá hcg pomalu, ale spíš to bude jen spožděná mrcha… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2316
23.6.11 20:58

Zlatu, mela bych to dostat 5-6/7, ale od 1/7 jsem na dovoleny a bez netu… Max. pres mobil ;)
Testovat nevim kdy budu. Chtela bych to vydrzet do terminu MS. Ale asi zalezi na priznacich :) Treba minuly mesic (az na spineni 7DPO) jsem nemela zadny, tak jsem ani netestovala. A dostala to presne v terminu.
Co ty? Kdy ma prijit/neprijit MS?
Jistit obden se nam bohuzel nepovedlo :oops: ale marny to taky nebylo, tak snad :think:

Monu, nekdo ma TT negativni i treba 2 tydny po terminu MS. I dyl. Takze bych taky treba 2 dny pockala a kdyz nic neprijde, testni :) :wink:

Příspěvek upraven 23.06.11 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
23.6.11 20:58

Monu- a ten clostik pisou gyndari az vysetri ty velikosti vajicek, nebo jak to je? Az po kolikatem pokusu-nezdaru? A vy zkousite ktery mesic? Urcite si to psala, ale napamatuju se, je nas tady moc a me se to plete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.6.11 21:02

Monu, jak píšou holky - dokud nepřijde MS pořád je naděje :-). Tak držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
23.6.11 21:18

Jéé holky, no vy jste do jedný všechny zlatíčka :hug:
Divine: já prodělala v lednu zamlklé těhu v 10tt, než jsem otěhotněla trvalo nám to přes půl roku snažení a pak bohužel.. :-( teď to zkoušíme 3tí měsíc a nic, tak mi to sám doktor nabídl, jestli nejsem proti hormonum, tak že alespoň zatím takto mi zkusí pomoci..je to opravdu prýma človek a musím říct, že ho mám velmi ráda.. :-P

• Citovat
  • Upravit
46226
23.6.11 21:18

Ahoj holky,můžu se přidat?ted to bude třetí měsíc co se budeme snažit,ted sem 7DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí