Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zdravim nove prichozi snazilky, krasne se nam to tady rozrostlo ![]()
Billi- gratulka k tehu, uz vis, jake pohlavi miminko bude? Nebo se to dozvis cca za tyden? A co treba jmena, vybrali jste uz??
Preji vsem prijemne nestresujici cekani ![]()
Moc všem děkuji za gratulace ![]()
Divine, minulý týden jsme byli na UTZ a doktorka se snažila to zjistit, ale prcek se nedal ![]()
(Po několika minutách ticha, kdy ho naháněla ultrazvukem, to vzdala tichým prohlášením, že to bude buď holka nebo kluk…)
Jména máme vybraná pro obě varianty…
Billi- tak to musis byt napjata, ne? Lumpik je to, kdyz se nechce prozradit ![]()
Divine píše:
Billi- tak to musis byt napjata, ne? Lumpik je to, kdyz se nechce prozradit
Napjatá jsem. Moc se těším na další UTZ, jestli se neodhalí ![]()
No tak ted te ceka ten velkej UTZ v nemocnici, ne? Dela se prece ve dvacatem tt..Tak se treba ukaze.......? Ja vubec nechapu maminky, ktere si to nenechaji rict
Bych zvedavosti umrela ![]()
Mně ho dělala moje doktorka v ordinaci teď a právě se nechtěl prcek odhalit, ale poradila nám, abychom se objednali ve 25.tt na 3D a jelikož jsme s manželem zvědavci zvědaví, tak do toho jdeme
.
Hlavně manžel… Ten chce moc holčičku (asi proto, že má starší sestru), když jsem mu řekla, že doktorka chvíli váhala, jestli nevidí pytlík, tak zvedl oči od knihy a skoro vyděšeně se mě zeptal, kde by naše holčička vzala pytlík
![]()
Billi píše:
Mně ho dělala moje doktorka v ordinaci teď a právě se nechtěl prcek odhalit, ale poradila nám, abychom se objednali ve 25.tt na 3D a jelikož jsme s manželem zvědavci zvědaví, tak do toho jdeme.
Hlavně manžel… Ten chce moc holčičku (asi proto, že má starší sestru), když jsem mu řekla, že doktorka chvíli váhala, jestli nevidí pytlík, tak zvedl oči od knihy a skoro vyděšeně se mě zeptal, kde by naše holčička vzala pytlík![]()
![]()
zlatu já ti nevím čím to je
člověk všechno dělá stejně a nic, možná to je tím, že u prvního jsme se sice rozhodli, že do toho půjdem, ale nepočítali s tak rychlým výsledkem a teď naopak jsme čekali že to bude šup, šup a nic
pak se do toho člověk více ponoří a začne hledat příčiny a všechno důležité, jak rychle otěhotnět a čím víc se hlídáme, tím je to čekání delší a delší…
ahojky no to ja mam za sebou jedno zamlklé těhu jeden SP a ted se snažíme znova 2.měsíc a zatim nic a čím víc si říkám že na to nebudu myslet a dám tomu volný průběh tím vic to nejde ovládat ![]()
Holky všechny mooc zdravím,než jsem vše přečetla tak mi to trvalo teda já jsem tet 11 dc a už mě svědí ruka zkusit ovu test co mi poradíte a zítra mám jít na kontrolu ke gyn.po MS páč jsem tam měla cystu tak to chce skouknout a prý mi poradí jak otěhotnět
si pamatuji před více jak 5lety kdy jsme chtěli druhého miláčka a jediné co mi řekl měřit BT což víme i bez nj ,že?? a když jsem měřila tak po cylu mi zůstala 37,1 a byla jsem těhotná tak tomu nějak moc nerozumím
jsem na to antitalent,ale už bych si přála mít malou fazolku na monitoru ![]()
Ahoj holky, jak se máte? Taky skoro nestačím dočítat
Já jsem dnes 16. DC a podle teploty to vypadá na dnešní ovulaci
Tak uvidíme, co z toho bude ![]()
Zdravim holky, Radiiik- tak hodne stesticka, at se zadari
. A ty jsi i testovala, nebo jen meris BT?
Tak mi prosim jeste nekdo vysvetlete, jak je to s tou bazalni teplotou? Nikdy jsem se o to nezajimala, tak me nektera urcite poucite, ne? ![]()
Divine: Ne, já jsem ovu testy ještě ani nikdy neviděla
Jinak s BT jsem se seznámila minulý rok a zdálo se mi to jako dobrá metoda, jak zjistit ovulaci, tak měřím znovu. Tady je dobrá stránka na vysvětlení http://merenibt.xf.cz/index2.html Jinak díky, doufám, že se zadaří ![]()
Divine: A nebo ještě tady http://www.rodina.cz/clanek3694.htm
Radiiik- diky za linky, prectu si to u odpoledni kavy ![]()
Normalne se musim priznat, ze nekdy ,,zavidim,, holkam, co jdou do tehotenstvi poprve. Je to proste nadhera vsechno prozivat a nevedet, co me ceka…