Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
20.6.11 20:43

Ahoj holky, zdravim nove prichozi snazilky, krasne se nam to tady rozrostlo :lol:

Billi- gratulka k tehu, uz vis, jake pohlavi miminko bude? Nebo se to dozvis cca za tyden? A co treba jmena, vybrali jste uz??

Preji vsem prijemne nestresujici cekani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.6.11 20:49

Moc všem děkuji za gratulace :kytka:
Divine, minulý týden jsme byli na UTZ a doktorka se snažila to zjistit, ale prcek se nedal :lol:
(Po několika minutách ticha, kdy ho naháněla ultrazvukem, to vzdala tichým prohlášením, že to bude buď holka nebo kluk…)
Jména máme vybraná pro obě varianty…

• Citovat
  • Upravit
2608
20.6.11 21:07

Billi- tak to musis byt napjata, ne? Lumpik je to, kdyz se nechce prozradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.6.11 21:09
Divine píše:
Billi- tak to musis byt napjata, ne? Lumpik je to, kdyz se nechce prozradit :lol:

Napjatá jsem. Moc se těším na další UTZ, jestli se neodhalí :lol:

• Citovat
  • Upravit
2608
20.6.11 21:14

No tak ted te ceka ten velkej UTZ v nemocnici, ne? Dela se prece ve dvacatem tt..Tak se treba ukaze.......? Ja vubec nechapu maminky, ktere si to nenechaji rict :mrgreen: Bych zvedavosti umrela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.6.11 21:21

Mně ho dělala moje doktorka v ordinaci teď a právě se nechtěl prcek odhalit, ale poradila nám, abychom se objednali ve 25.tt na 3D a jelikož jsme s manželem zvědavci zvědaví, tak do toho jdeme :lol:.
Hlavně manžel… Ten chce moc holčičku (asi proto, že má starší sestru), když jsem mu řekla, že doktorka chvíli váhala, jestli nevidí pytlík, tak zvedl oči od knihy a skoro vyděšeně se mě zeptal, kde by naše holčička vzala pytlík :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13002
20.6.11 21:28
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
Billi píše:
Mně ho dělala moje doktorka v ordinaci teď a právě se nechtěl prcek odhalit, ale poradila nám, abychom se objednali ve 25.tt na 3D a jelikož jsme s manželem zvědavci zvědaví, tak do toho jdeme :lol:.
Hlavně manžel… Ten chce moc holčičku (asi proto, že má starší sestru), když jsem mu řekla, že doktorka chvíli váhala, jestli nevidí pytlík, tak zvedl oči od knihy a skoro vyděšeně se mě zeptal, kde by naše holčička vzala pytlík :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
20.6.11 21:36

zlatu já ti nevím čím to je :nevim: člověk všechno dělá stejně a nic, možná to je tím, že u prvního jsme se sice rozhodli, že do toho půjdem, ale nepočítali s tak rychlým výsledkem a teď naopak jsme čekali že to bude šup, šup a nic :cry: pak se do toho člověk více ponoří a začne hledat příčiny a všechno důležité, jak rychle otěhotnět a čím víc se hlídáme, tím je to čekání delší a delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.11 22:40

ahojky no to ja mam za sebou jedno zamlklé těhu jeden SP a ted se snažíme znova 2.měsíc a zatim nic a čím víc si říkám že na to nebudu myslet a dám tomu volný průběh tím vic to nejde ovládat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
21.6.11 10:26

Holky všechny mooc zdravím,než jsem vše přečetla tak mi to trvalo teda já jsem tet 11 dc a už mě svědí ruka zkusit ovu test co mi poradíte a zítra mám jít na kontrolu ke gyn.po MS páč jsem tam měla cystu tak to chce skouknout a prý mi poradí jak otěhotnět :lol: :lol: si pamatuji před více jak 5lety kdy jsme chtěli druhého miláčka a jediné co mi řekl měřit BT což víme i bez nj ,že?? a když jsem měřila tak po cylu mi zůstala 37,1 a byla jsem těhotná tak tomu nějak moc nerozumím :roll: jsem na to antitalent,ale už bych si přála mít malou fazolku na monitoru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
21.6.11 10:47

Ahoj holky, jak se máte? Taky skoro nestačím dočítat :-D Já jsem dnes 16. DC a podle teploty to vypadá na dnešní ovulaci :) Tak uvidíme, co z toho bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.6.11 10:54

Zdravim holky, Radiiik- tak hodne stesticka, at se zadari :lol: . A ty jsi i testovala, nebo jen meris BT?

Tak mi prosim jeste nekdo vysvetlete, jak je to s tou bazalni teplotou? Nikdy jsem se o to nezajimala, tak me nektera urcite poucite, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
21.6.11 11:19

Divine: Ne, já jsem ovu testy ještě ani nikdy neviděla :D Jinak s BT jsem se seznámila minulý rok a zdálo se mi to jako dobrá metoda, jak zjistit ovulaci, tak měřím znovu. Tady je dobrá stránka na vysvětlení http://merenibt.xf.cz/index2.html Jinak díky, doufám, že se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
21.6.11 11:27

Divine: A nebo ještě tady http://www.rodina.cz/clanek3694.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.6.11 11:38

Radiiik- diky za linky, prectu si to u odpoledni kavy :lol:
Normalne se musim priznat, ze nekdy ,,zavidim,, holkam, co jdou do tehotenstvi poprve. Je to proste nadhera vsechno prozivat a nevedet, co me ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí