Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15696
17.6.11 22:00

Holky, já jsem se teda k testům taky ještě ani nedostala, nevím u prvního těhotenství to bylo tak rychlé, že jsem ani nevěděla, co ovulace je a teď po půl roce snažení jen sedím a sbírám informace :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 22:07

Holky- tak zdar uspesnemu snazeni a hura na vec :mrgreen: Dobrou, jdu do pelechu :lol:

A Radiiik- to je naprd ten zmatek v MS, ja to mam jinak asi posledni rok. No kazdopadne, presne pravidelnou MS jsem mela asi jen pred tehotenstvim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 22:11

Ar-tep- ja jsem si donedavna taky myslela, ze ovulace je cizi slovo :lol: :lol: A testovat se mi take nechce, no zatim teda neni duvod, uvidime, co budu rikat za pul roku ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
17.6.11 22:15

No právě už mě nebavilo po půlroce vysvětlovat chlapovi, jak je možný, že těhotná nejsem :cry: Oba jsme si mysleli, že to bude zase hned tak jsem začala pátrat, jak to vlastně všechno je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
17.6.11 22:29

Ar-tep- jsem se te koukla na tvuj profil, a ty jsi z Bruntalu, jo? Ja z Bridlicne :lol: Ale bydlim v Liberci.....Porad tady ocumuju, nejak se mi nechce spat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
17.6.11 22:44

Jo, jo z Bruntálu, taková díra, ale žiju tady od narození, takže jsem zvyklá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.11 08:14

Dobré ráno holky,
asi se kvám taky přidám, snažit se budem sice až od 27.6 po manželova spermiogramu ale ještě to bude v červnu. Co se týká ovu, snažila jsem se ji vždy vypočítat od prvního dne menstruace ale nedařilo se mi ani tak. Přiznám se, že sem před rokem byla taky o 40 kg těžší a ovu po třech Clostíkách nebyla, jen malinký, nepatrný folík, bezvýznamný. Takže snad v této době o 40 kg lehčí po roce se dočkám aspoň naděje, že ovu probíhá. Až skončí menstruace, tak začnu s měřením BT.
Včera jsem byla u gynekologa a ten zahájil veškerá vyšetření znova (předím ty vyšetření byly u jiné gyndařky-změnila jsem ji) takže první krok je manželův spermiogram. Nasadila jsem mu preventivně zinek, jako před prvním spermiogramem, po kterém měl podle mudra výsledky excellentní. Tak uvidíme. Mě včera začala menstruace tak ji budu počítat a na vypočtenou ovu udělám testík.
Snažíme se téměř 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.6.11 08:21

Bre rano- vitam te bublinko! Teda ty jsi shodila 40kg? To jde, jo? Tak klobouk dolu :wink: A petilete snazeni o miminko si nedovedu ani predstavit, musite byt s manzelem tedy silna dvojka :potlesk:
Preji hodne stesti, at se brzy zaradujete :kytka: A snazite se o prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.11 08:31
Divine píše:
Bre rano- vitam te bublinko! Teda ty jsi shodila 40kg? To jde, jo? Tak klobouk dolu :wink: A petilete snazeni o miminko si nedovedu ani predstavit, musite byt s manzelem tedy silna dvojka :potlesk:
Preji hodne stesti, at se brzy zaradujete :kytka: A snazite se o prvni dite?

Ahojky, ano, jde to ale ne samo, musí se tomu hubnutí pomoci,a to docela radikálně, pokud s tím člověk bojuje už od dětství. Dala jsem to dolů za 9 měsíců. A když je jasný cíl a motivace, hubnutí není tak dramatické.
JJ, 5 let už bojujem… a je to boj… ale držíme se… musíme, pořád je totiž naděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
18.6.11 11:10

Přeji moc, ať se brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
18.6.11 11:10

xxbublinkaxx: Přeji moc, ať se brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.6.11 11:27

děti mám 12 a 5 let klučíky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.6.11 11:31

bublinko jste fakt super a já se teť stydím před vám,že něco po 3 měsích řeším :oops: moc vám fandím já piju Kontryhel a papám kyselinu listovou zinek jsem jedla já i muž při obou ětecha tak jsem to chtěla zkusit bez něj uvidím do srpna a pak jej když tak nasadím a s ovu já mám tak strašlivě nepravidelnou MS po odstranění n.tělíska,že je to hrůza tak nevím kdy testovat jednou to mám 28 dnů pak 30 i 40 není vyjímka příští týden mám jít na kontrolu k mudr tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
18.6.11 13:00

Ahojte holky, můžu k vám :kytka:
dnes jsem 25DC cca 11DPO .. asi tak za týden čekám mrchu a doufám, že už nedorazí.. :pankac:
V lednu jsem prodělala zamlklé těhot. takže následovala revize v 10tt, od března se snažíme nanovo, ale zatím nic :roll: doktor mi nabídl těhu pomoci a jestli to tento měsíc nevyjde,o další menstruaci dostanu clostík :palec: tak doufám, že už, i když bych se nezlobila, kdyby to vyšlo již tento měsíc.. :dance: :-P

• Citovat
  • Upravit
15696
18.6.11 13:22

Teda holky, já uplně koukám, snažíme se půl roku, ale jště jsem śi pořád říkala, že je to docela málo, abych musela někde něco řešit u doktora a něco jíst či pít 8-o Já jsem to pojala jako celkem volně, ale asi už se do toho taky opřu a krom listovky, kterou beru začnu taky s čajíkama anevím čím, jen ať mi to konečně pomůže :-?

Bubli moc tě obdivuji, já bych tohle všechno asi nezvládla, hubnutí a snažení se 5 dlouhých let :zed: :zed: Už bych byla v Bohnicích :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí