Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
24.6.11 17:32

Přesně tak, nebudu mít důvod. Chci si ho dělat až na obyč. testu budou 2 čárky. Ale jako naschvál když ho mám doma se určitě nezadaří :-x Zákon schválnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 17:40

Ahoj snažíme se už 9 měsíců a pořád nic:-( ted jsem se do toho teda vložila a začala počítat ovulaci atd..ale je to všechno zdlouhavý a já se v tom ani pořádně nevyznám :-( ..jedno dítě už máme holčičku,ale ta není přítelovo..on sice taky děti má takže neplodnost vylučuji..tak proč to nejde:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 17:43

Ale Zlatu- neves hlavu maminooooo!!! Vsechno bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 17:50

Jo, taky si říkám neházet flintu do žita :-) . Musíme věřit :-P
Mishu, 9 měsíců je taky dost. Zkus ovu testíky, a podle ovulky sexovat :oops: Dr. zatím nic neřeší ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 17:55
Divine píše:
Elli- test doma mam, ale vydrzim az jestli neprijde MS. Minulej mesic jsem byla moc zvedava, a pak trochu zklamana. Takze jsem poucena a pockam si :wink:

Ja jsem ze zacatku taky byla vzdy natesena, priznaky byly :wink: jak jinak :wink: a test snehobilej. Zkousela jsem tak 11DPO a pak i 14DPO. To jsem to pak vetsinou behem par hodin dostala :-)

Takze proste vydrzim do terminu MS :palec: se Zlatu  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 17:57
Mishuliiina89 píše:
Ahoj snažíme se už 9 měsíců a pořád nic:-( ted jsem se do toho teda vložila a začala počítat ovulaci atd..ale je to všechno zdlouhavý a já se v tom ani pořádně nevyznám :-( ..jedno dítě už máme holčičku,ale ta není přítelovo..on sice taky děti má takže neplodnost vylučuji..tak proč to nejde:-(

Vitej :kytka: :mavam:

Poznas si ovu, nebo to pocitas jen dle kalkulacky? A mas pravidelne cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 17:57

zatím nic řekl mi že mám nasadit kyselinu listovou protože mám trošku problém se štítnou žlázou přinést vyšetření z endokrinologie(na to jdu ovšem až va září) :-( a pak prý teprve začnem něco řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 17:58

Ahoj:-) děkuji za přijetí :mavam:
no já jí zatím počítala dle kalkulačky a vychází zrovna na dnešk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 18:02

Jednou jsem nekde nasla:

Často je třeba několik cyklů se správně načasovaným pohlavním stykem, než se ženě podaří otěhotnět. Šance na otěhotnění v každém cyklu klesají s věkem ženy.

Mezi 20.-25. rokem ženy je šance na otěhotnění v každém cyklu přibližně 25%, mezi 25.-30. rokem kolem 20% a mezi 30.-35. rokem je šance na otěhotnění kolem 15%. Po 35. roce klesá šance na otěhotnění na 10% a s rostoucím věkem dále klesá.

To znamená, že ženy mezi 20-30 lety otěhotní v průměru během 6 měsíců. Ženy ve věku kolem 30 let otěhotní v průměru za 9 měsíců a ženy kolem 35 let za 1 rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 18:05
Ellienka píše:
Jednou jsem nekde nasla:

Často je třeba několik cyklů se správně načasovaným pohlavním stykem, než se ženě podaří otěhotnět. Šance na otěhotnění v každém cyklu klesají s věkem ženy.

Mezi 20.-25. rokem ženy je šance na otěhotnění v každém cyklu přibližně 25%, mezi 25.-30. rokem kolem 20% a mezi 30.-35. rokem je šance na otěhotnění kolem 15%. Po 35. roce klesá šance na otěhotnění na 10% a s rostoucím věkem dále klesá.

To znamená, že ženy mezi 20-30 lety otěhotní v průměru během 6 měsíců. Ženy ve věku kolem 30 let otěhotní v průměru za 9 měsíců a ženy kolem 35 let za 1 rok.

takovýhle články probírám deně snažím se najít nějakou metodu jak na to:-) před 2 dny jsem zkoušla polštářky pod zadeček a nožky nahoru a někde jsem četla něco jako prstíčkovou metodu tak jsem to zkusila taky,ae to mi pak přišlo divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 18:07
Mishuliiina89 píše:

No vida, tak :hug: :wink:

A kdyz nic, tak treba pristi mesic zkus ty ovu testy, nebo treba dle hlenu, tady to hezky popisujou:

http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

To je asi zaklad - presne vychytat ovu. Protoze nekdo ma treba ovu o par dni driv nebo pozdeji, nez uvadi kalkulacky a vlastne se pak treba ani netrefi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
24.6.11 18:08

Ahoj holky, můžu se taky přidat??? Snažíme se o druhé miminko, tak snad nám to vyjde. Uvidím začátkem července… Jsem hrozně natěšená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 18:10
Ellienka píše:
Mishuliiina89 píše:

No vida, tak :hug: :wink:

A kdyz nic, tak treba pristi mesic zkus ty ovu testy, nebo treba dle hlenu, tady to hezky popisujou:

http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

To je asi zaklad - presne vychytat ovu. Protoze nekdo ma treba ovu o par dni driv nebo pozdeji, nez uvadi kalkulacky a vlastne se pak treba ani netrefi…

tenhle článek zrovna čtu..no a samozřejmě jsem to šla hned vyzkoušet..hlen tam je ale je takovej průhlednej a lepivej..tak nevím moc se vtom nevyznám u dcerky jse,m problé,m neměla tam jsem to vlastně ani nečekala že otěhotním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 18:13

ještě jsem zapoměla od naší poslední soulože což bylo ve středu mě píchá v podbřišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.6.11 18:13

Mishu a Almond vítejte :kytka:
Snad červenec bude měsíc pozitivních testíků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí