Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monuline píše:
Holky já bych vám zapomněla málem napsat, že mi dneska ta mrcha dorazila
takže další cyklus dostanu ten clostylbegit
Monu, to mě mrzí, ale Clostík by měl zabrat, tak další mesíc to půjde raz dva ![]()
monu, tak to je škoda, myslela jsem, že ti to vyšlo, ale tak nestrácej naději, příště už to určitě vyjde ![]()
Lojzi, ja mam taky cykly 28-29 dni a ovu kolem 16DC, tak je klide mozny, ze mas ovu az po 20DC.
A ten rok a pul mi prijde strasna doba. Vzdyt se rika po roce, ze by se to melo zacit resit s doktorama!
A jak dlouho uz se snazite?
Existujou leky jak na upravu cyklu, tak i na vyvolani ovu…
Lojzi, souhlasím s Ellienkou. Rok a půl je dlouhá doba, většinou opravdu říkají ten rok a pak se začíná něco řešit. Někdy se člověk těm doktorům musí bránit, protože občas to nechat na nich, tak by čekal klidně pět let … Takovou mám já bohužel zkušenost se svojí paní gynekoložkou ![]()
mám stejný názor holky,ale co s doktorem čím více po nich něco chcete tak je to horší no tvářil se jako že co vlastně chci když jsem měla potrat ve 4 týdnu no dle mne by měl trošku hledat příčinu proč se to tak stalo a ne říct rok a půl ještě do srpna mu dám čas a pokud to nebude řešit odejdu a basta ![]()
Lojzičko, přesně tak
. Dneska máme naštěstí možnost si vybrat doktory dle svého uvážení
.
Já bych hned vyměnila Dr. Po roce se začíná opravdu řešit proč to nejde a tak. My se snažíme od ledna a řekl mi, že když se nezadaří do září, tak mám přijít. No ale já jsem začala od půlky cyklu špinit, tak mi řekl, že to urychlíme a udělá mi hormonální profil z krve.
Takže jsem ráda, že se něco děje ![]()
já jsem teda doktora změnila, protože v dubnu mi nedorazila MS tak už jsem byla natěšená,ale na testu nic tak mi bral krev a taky nic:-(pak jsem teda si jen 2dny špinila a to bylo všechno a v květnu to samý,ale bohužel ted v červnu už jsem měla MS pořádnou asi 6 dní:-( no ale stejně prej mám dorazit až v září:-(
No právě člověk potřebuje vidět,že se kolem něj něco děje ten hormonální profil je super taky by mne velmi zajímal,ale jak říkám do srpna a pak uvidíma jinak ho vyměním,třeba příroda pomůže i bez felčara ![]()
Holky mívaly jste po vysazení HA jiné nálady než předtím? Jsem teď víc lítostivější a hned mě všechno dojme
. Když jsme se snažili o první, tohle jsem vůbec neměla …
Lojzi, klidne pockej ty 2-3 cykly. Vysleduj, kdy prichazi ovu a zda vubec a pak uvidis. Kdyz stejne nebude chtit nic resit, tak bych to resila razantneji ![]()
Hlavne kdyz se neco deje a clovek jen mesice neceka a neceka… ![]()
Kamaradka sla k Dr. asi po 8 mesicich, kdyz se jim nedarilo. Nevim teda, co jim presne delal za vysetreni, ale za nakych 5 mesicu byli tehu ![]()
k acka píše:
Holky mívaly jste po vysazení HA jiné nálady než předtím? Jsem teď víc lítostivější a hned mě všechno dojme. Když jsme se snažili o první, tohle jsem vůbec neměla …
Tak to jsem nemela
Treba to ted vic prozivas nez tenkrat…
Holky mě moje dr. minulé snažení říkala, že to začnem řešit pokud se do půl roku nezadaří, ale povedlo se, tak jsme se k tomu nedostali a teď jsem u ní ještě nebyla naposledy koncem roku a to jsem ještě netušila, že se na snažení dáme od ledna, ale už se za ní chystám. Pro mě je super, chodím k ní dlouho a nikdy žádný problém nebyl. Teda až na to, když jsme se snažili nasadit nějakou antikoncepci, protože mi vůbec žádna neseděla, vždy jsem strašně dlouho krvácela a že jsme jich zkusili teda, tak jsem si sama stanovila diagnozu a prášky vysadila a už nikdy nic nebrala, takže jsem asi 7 let bez prášků ![]()