Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
25.6.11 11:11
monuline píše:
Holky já bych vám zapomněla málem napsat, že mi dneska ta mrcha dorazila :pocitac:
takže další cyklus dostanu ten clostylbegit :think:

Monu, to mě mrzí, ale Clostík by měl zabrat, tak další mesíc to půjde raz dva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
25.6.11 11:24

monu, tak to je škoda, myslela jsem, že ti to vyšlo, ale tak nestrácej naději, příště už to určitě vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.6.11 11:36

Lojzi, ja mam taky cykly 28-29 dni a ovu kolem 16DC, tak je klide mozny, ze mas ovu az po 20DC.
A ten rok a pul mi prijde strasna doba. Vzdyt se rika po roce, ze by se to melo zacit resit s doktorama!
A jak dlouho uz se snazite?
Existujou leky jak na upravu cyklu, tak i na vyvolani ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.6.11 11:45

Lojzi, souhlasím s Ellienkou. Rok a půl je dlouhá doba, většinou opravdu říkají ten rok a pak se začíná něco řešit. Někdy se člověk těm doktorům musí bránit, protože občas to nechat na nich, tak by čekal klidně pět let … Takovou mám já bohužel zkušenost se svojí paní gynekoložkou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
25.6.11 11:50

mám stejný názor holky,ale co s doktorem čím více po nich něco chcete tak je to horší no tvářil se jako že co vlastně chci když jsem měla potrat ve 4 týdnu no dle mne by měl trošku hledat příčinu proč se to tak stalo a ne říct rok a půl ještě do srpna mu dám čas a pokud to nebude řešit odejdu a basta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.6.11 12:02

Lojzičko, přesně tak :palec:. Dneska máme naštěstí možnost si vybrat doktory dle svého uvážení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.6.11 12:50

Já bych hned vyměnila Dr. Po roce se začíná opravdu řešit proč to nejde a tak. My se snažíme od ledna a řekl mi, že když se nezadaří do září, tak mám přijít. No ale já jsem začala od půlky cyklu špinit, tak mi řekl, že to urychlíme a udělá mi hormonální profil z krve.
Takže jsem ráda, že se něco děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.11 13:33

já jsem teda doktora změnila, protože v dubnu mi nedorazila MS tak už jsem byla natěšená,ale na testu nic tak mi bral krev a taky nic:-(pak jsem teda si jen 2dny špinila a to bylo všechno a v květnu to samý,ale bohužel ted v červnu už jsem měla MS pořádnou asi 6 dní:-( no ale stejně prej mám dorazit až v září:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
25.6.11 13:41

No právě člověk potřebuje vidět,že se kolem něj něco děje ten hormonální profil je super taky by mne velmi zajímal,ale jak říkám do srpna a pak uvidíma jinak ho vyměním,třeba příroda pomůže i bez felčara :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.6.11 14:01

Zlatu, Tvého doktora Ti upřímně závidím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.6.11 14:12

Holky mívaly jste po vysazení HA jiné nálady než předtím? Jsem teď víc lítostivější a hned mě všechno dojme :cry:. Když jsme se snažili o první, tohle jsem vůbec neměla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.6.11 14:19

Lojzi, klidne pockej ty 2-3 cykly. Vysleduj, kdy prichazi ovu a zda vubec a pak uvidis. Kdyz stejne nebude chtit nic resit, tak bych to resila razantneji :lol:
Hlavne kdyz se neco deje a clovek jen mesice neceka a neceka… :-(
Kamaradka sla k Dr. asi po 8 mesicich, kdyz se jim nedarilo. Nevim teda, co jim presne delal za vysetreni, ale za nakych 5 mesicu byli tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
25.6.11 14:35
k acka píše:
Holky mívaly jste po vysazení HA jiné nálady než předtím? Jsem teď víc lítostivější a hned mě všechno dojme :cry:. Když jsme se snažili o první, tohle jsem vůbec neměla …

Tak to jsem nemela :-) Treba to ted vic prozivas nez tenkrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
25.6.11 14:43

Elli, nestraš :lol:. Jsem s tím už protivná sama sobě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
25.6.11 14:47

Holky mě moje dr. minulé snažení říkala, že to začnem řešit pokud se do půl roku nezadaří, ale povedlo se, tak jsme se k tomu nedostali a teď jsem u ní ještě nebyla naposledy koncem roku a to jsem ještě netušila, že se na snažení dáme od ledna, ale už se za ní chystám. Pro mě je super, chodím k ní dlouho a nikdy žádný problém nebyl. Teda až na to, když jsme se snažili nasadit nějakou antikoncepci, protože mi vůbec žádna neseděla, vždy jsem strašně dlouho krvácela a že jsme jich zkusili teda, tak jsem si sama stanovila diagnozu a prášky vysadila a už nikdy nic nebrala, takže jsem asi 7 let bez prášků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí