Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No asi v pátek nebo o víkendu byla ovu.
Obden jsme se tulili, ale nedávám tomu naději, ani jsem nezkoušela ovu testy, takže ani nevím, jestli ovu proběhla ![]()
kaci jsem zdravotní sestra a asi mi z toho už pěkně hrabe někdy
![]()
Nevím, mám takový divný pocit
A kvůli tomu špinění mi Dr. udělá hormonální profil. No a já vůbec nešpiním
Tak aspoň mi řekne jestli vůbec ovuluju a kdy ![]()
zlatuna píše:
No asi v pátek nebo o víkendu byla ovu.Obden jsme se tulili, ale nedávám tomu naději, ani jsem nezkoušela ovu testy, takže ani nevím, jestli ovu proběhla
Myslis tenhle vikend? Pokud ano, tak to je na spineni moc brzy. K uhnizdovani dochazi 6-9DPO ![]()
Jojo, tenhle víkend. Taky si říkám, že je brzy
holky, já doufám, že v červenci MS nedorazí většině z nás
Z těch starších diskusí, jen gratuluju ostatním holkám ke // , tak je taky řada na nás
![]()
zlatu, to špinění nemusí být přeci po každý, já jsem první těhu taky vůbec nešpinila, ještě nevěš hlavu ![]()
Zlatu, ted je jeste brzy. Pokud bys mela zacit spinit, nebo mit nejake priznaky, tak nejdriv az o vikendu ![]()
Takze hlavu vzhuru!
![]()
Holky, ja si vylila piti do notasu!
Chudacek. Tak jsem musela vytahnout ze skrine asi 7 let starej notas a „novej“ snad ten mu chlap nak zachrani… ![]()
Proste pako jsem
![]()
Lojzičko, tak to máš hezké povolání
a na kterém oddělení? Jsem zvědavá co?
. Zlatu, ani já jsem u prvního těhotenství vůbec nešpinila, prostě jsem nějak vycítila, že tentokrát už těhotná jsem a skutečně to tak bylo. Ještě neztrácej naději, třeba se konečně zadařilo
.** Elli**, mě ten můj noťas už parkrát spadnul na zem, prostě jsem zavadila o kabel
a teď chudák občas dost vrčí větrák
![]()
dělám v domově pro seniory s alzheimerovou demencí a své povolání miluju ikdyž někdy ta směnnost s rodinou nejde dohromady .
A s tím špiněním holky já ani u jednoho nešpinila a to jsem první měla rizikové
Lojzičko, tak to máš můj obdiv
. Musíš to být dost náročné na psychiku …
no je taky to někdy bouchna a nevydržím to prostě nejde a pak to vyliji třeba na manžela chudinka můj
tak hezký den za chvilku valím do práce a budu tam až do 22 tak když bude chvilka času tak sem mrknu pá
Holky, řekla bych že se nám to asi povedlo. Mě je už pár dní tak divně. A jsem strašně háklivá na břicho. Trošku mě tlačí v podbřišku, tak uvidíme. Třeba si to jenom namlouvám.
![]()
V pátek to bude přesně 4 týdny od MS, tak to zkusím otestovat, i když možná to bude i brzy, ale co kdyby. ![]()
Lojzičko, tedy i ode mě palec nahoru!
![]()
Myslím, že to nemáte vůbec snadné.