Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
27.6.11 18:26

No asi v pátek nebo o víkendu byla ovu. :think: Obden jsme se tulili, ale nedávám tomu naději, ani jsem nezkoušela ovu testy, takže ani nevím, jestli ovu proběhla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.6.11 18:55

kaci jsem zdravotní sestra a asi mi z toho už pěkně hrabe někdy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
27.6.11 18:56

zlatu proč tomu nedáváš naději :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.6.11 19:00

Nevím, mám takový divný pocit :think: A kvůli tomu špinění mi Dr. udělá hormonální profil. No a já vůbec nešpiním :zed: Tak aspoň mi řekne jestli vůbec ovuluju a kdy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.6.11 20:08
zlatuna píše:
No asi v pátek nebo o víkendu byla ovu. :think: Obden jsme se tulili, ale nedávám tomu naději, ani jsem nezkoušela ovu testy, takže ani nevím, jestli ovu proběhla :zed:

Myslis tenhle vikend? Pokud ano, tak to je na spineni moc brzy. K uhnizdovani dochazi 6-9DPO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.6.11 20:12

Jojo, tenhle víkend. Taky si říkám, že je brzy :roll: holky, já doufám, že v červenci MS nedorazí většině z nás :dance: Z těch starších diskusí, jen gratuluju ostatním holkám ke // , tak je taky řada na nás :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
27.6.11 21:44

zlatu, to špinění nemusí být přeci po každý, já jsem první těhu taky vůbec nešpinila, ještě nevěš hlavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.6.11 22:07

Zlatu, ted je jeste brzy. Pokud bys mela zacit spinit, nebo mit nejake priznaky, tak nejdriv az o vikendu ;)
Takze hlavu vzhuru! :wink: :dance:

Holky, ja si vylila piti do notasu! :oops: Chudacek. Tak jsem musela vytahnout ze skrine asi 7 let starej notas a „novej“ snad ten mu chlap nak zachrani… :think:
Proste pako jsem :zed: :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.11 23:16

Lojzičko, tak to máš hezké povolání :-)a na kterém oddělení? Jsem zvědavá co? :-D. Zlatu, ani já jsem u prvního těhotenství vůbec nešpinila, prostě jsem nějak vycítila, že tentokrát už těhotná jsem a skutečně to tak bylo. Ještě neztrácej naději, třeba se konečně zadařilo :palec:.** Elli**, mě ten můj noťas už parkrát spadnul na zem, prostě jsem zavadila o kabel :roll: a teď chudák občas dost vrčí větrák :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 08:31

dělám v domově pro seniory s alzheimerovou demencí a své povolání miluju ikdyž někdy ta směnnost s rodinou nejde dohromady .
A s tím špiněním holky já ani u jednoho nešpinila a to jsem první měla rizikové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.6.11 09:42

Lojzičko, tak to máš můj obdiv :potlesk: :potlesk:. Musíš to být dost náročné na psychiku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 10:06

no je taky to někdy bouchna a nevydržím to prostě nejde a pak to vyliji třeba na manžela chudinka můj :oops: tak hezký den za chvilku valím do práce a budu tam až do 22 tak když bude chvilka času tak sem mrknu pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.6.11 10:39

Tak ať Ti to rychle uteče a jde to v pohodě :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
28.6.11 11:32

Holky, řekla bych že se nám to asi povedlo. Mě je už pár dní tak divně. A jsem strašně háklivá na břicho. Trošku mě tlačí v podbřišku, tak uvidíme. Třeba si to jenom namlouvám. :-( :-(
V pátek to bude přesně 4 týdny od MS, tak to zkusím otestovat, i když možná to bude i brzy, ale co kdyby. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
28.6.11 11:34

Lojzičko, tedy i ode mě palec nahoru! :palec: :palec:
Myslím, že to nemáte vůbec snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...