Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
30.6.11 15:26

Elienko krásnou dovolenou hned bych jela,no s velikostí bydlení problém nemáma,ale ty peníze ach jo ten stát je pěkná svině děti chcou porodnost též,ale pomoci mladé rodině tak to ne ne :nevim: tak se v tom vyznejte,že.No když řeknu že nekomunikuje tak jsem ta co pořád něco řeší,ale bez toho to nejde,že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.6.11 16:58

Ahoj holky, dnes jsem začala nepatrně cítit tlaky v podbřišku a trochu prsa :nevim: MS má dojít ke konci příštího týdne. Ovulka byla minulý víkend :think: Ale rozhodně nebudu testovat před termínem MS. Z minulého cyklu, kdy se mi ukázala slaboučká druhá čárka a pak přišla silná MS jsem vyléčená :-D
Kdo testuje příští týden? Ellienka že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.6.11 17:45

Holky dekuju :hug: Uz se tesim, az vypnem a prijdem na jiny myslenky. :zed: :palec:

Zlatu, ano ja. Cestou z prace jsem se jeste stavela v drogerce pro „damske hyg. potreby“ a v lekarne pro TT. Jsem pripravena na obe moznosti :lol:

Tak se tu mejte krasne a hlave at se dari tem // :palec: Ja tu budu zas az na konci pristiho tydne.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.6.11 17:48

Elli, tak si dovču krásně užij a příští týden obě budeme vědět, jak jsme dopadly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.6.11 18:28

Mě má přijít MS 10 ach jo nechci ji,ale nemám žádné těhu příznaky a ovu testy byly bílé jako sníh :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
30.6.11 19:24

Elli: krásně se vydovolenkujte… :mavam:
tak holkyyy, Vám co budete testovat držím všechny palečky :palec: a budu na Vás myslet :dance:

• Citovat
  • Upravit
11551
30.6.11 19:33

Já testovat nebudu počkám až mrcha dorazí,cítím se výborně a tak s ní počítám a jak už jste psaly tad,že po ptratech jsou cykly anovukační tak s tím vůbec nepočítám jen chci ,bay dorazila co nejdřív ať to mám za sebou už a můžeme se do toho pustít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
30.6.11 22:59

Ale bylo by príma, kdyby příští týden jste obě zahlásily, že máte // :srdce:. Moc bych Vám to přála :palec: :palec:. Já v sobotu čekám na ovulku, tak jsem zvědavá. Začínám z toho být značně nervozní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
30.6.11 23:12

ahoj holky tak mrcha cervena prisla neohlasene den pred :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
1.7.11 09:52

To je mi líto :-(, tak držím :palec:, aby to vyšlo příští měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
1.7.11 10:00

Ahoj holky, tak hlásím, že nic. jedna čárka. :oops:
Ale zkusím ještě citlivější testík, můj mi ho donese večer z lékárny. Jinak MS čekám tak 3.-4.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
1.7.11 17:55

Ahojte holky, tak podbřišek stále bolí, točí se mi hlava už celý den a už několikátý den mě bolí prsa, ale dnes teda šíleně…nemůžu ani chodit. Jsem 10.DPO. To jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
1.7.11 18:24

Radiik to vydržíš netestnout ? to si dobrá :kytka: Jinak je naděje, ty příznaky tomu nasvědčují :hug:
Michaelas , mrzí mě to, že mrcha dorazila :hug:
Lojzi MS máme dostat stejně, tak doufám, že ji nedostanem :nevim:
Jinak mě pobolívá podbřišek a trochu cítím prsa, ale naději si nedávám, je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
1.7.11 20:08

zlatuna: Tak já si říkala, že je ještě brzy, uvidíme zítra, jestli budu mít stále tento názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
1.7.11 20:45

jééé holkýýý, tak vám držim palečky, ať to vyjde..to by byla paráda :dance: :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex