Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elienko krásnou dovolenou hned bych jela,no s velikostí bydlení problém nemáma,ale ty peníze ach jo ten stát je pěkná svině děti chcou porodnost též,ale pomoci mladé rodině tak to ne ne
tak se v tom vyznejte,že.No když řeknu že nekomunikuje tak jsem ta co pořád něco řeší,ale bez toho to nejde,že.
Ahoj holky, dnes jsem začala nepatrně cítit tlaky v podbřišku a trochu prsa
MS má dojít ke konci příštího týdne. Ovulka byla minulý víkend
Ale rozhodně nebudu testovat před termínem MS. Z minulého cyklu, kdy se mi ukázala slaboučká druhá čárka a pak přišla silná MS jsem vyléčená ![]()
Kdo testuje příští týden? Ellienka že ?
Holky dekuju
Uz se tesim, az vypnem a prijdem na jiny myslenky.
![]()
Zlatu, ano ja. Cestou z prace jsem se jeste stavela v drogerce pro „damske hyg. potreby“ a v lekarne pro TT. Jsem pripravena na obe moznosti ![]()
Tak se tu mejte krasne a hlave at se dari tem //
Ja tu budu zas az na konci pristiho tydne.
Elli, tak si dovču krásně užij a příští týden obě budeme vědět, jak jsme dopadly ![]()
Mě má přijít MS 10 ach jo nechci ji,ale nemám žádné těhu příznaky a ovu testy byly bílé jako sníh ![]()
Elli: krásně se vydovolenkujte… ![]()
tak holkyyy, Vám co budete testovat držím všechny palečky
a budu na Vás myslet ![]()
Já testovat nebudu počkám až mrcha dorazí,cítím se výborně a tak s ní počítám a jak už jste psaly tad,že po ptratech jsou cykly anovukační tak s tím vůbec nepočítám jen chci ,bay dorazila co nejdřív ať to mám za sebou už a můžeme se do toho pustít ![]()
Ale bylo by príma, kdyby příští týden jste obě zahlásily, že máte //
. Moc bych Vám to přála
. Já v sobotu čekám na ovulku, tak jsem zvědavá. Začínám z toho být značně nervozní ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že nic. jedna čárka. ![]()
Ale zkusím ještě citlivější testík, můj mi ho donese večer z lékárny. Jinak MS čekám tak 3.-4.7.
Ahojte holky, tak podbřišek stále bolí, točí se mi hlava už celý den a už několikátý den mě bolí prsa, ale dnes teda šíleně…nemůžu ani chodit. Jsem 10.DPO. To jsem zvědavá…
Radiik to vydržíš netestnout ? to si dobrá
Jinak je naděje, ty příznaky tomu nasvědčují ![]()
Michaelas , mrzí mě to, že mrcha dorazila ![]()
Lojzi MS máme dostat stejně, tak doufám, že ji nedostanem ![]()
Jinak mě pobolívá podbřišek a trochu cítím prsa, ale naději si nedávám, je to lepší ![]()
zlatuna: Tak já si říkala, že je ještě brzy, uvidíme zítra, jestli budu mít stále tento názor ![]()
jééé holkýýý, tak vám držim palečky, ať to vyjde..to by byla paráda
![]()