Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
3.7.11 17:22

Děkuji holky bohužel nikde není psáno,že když bylo 2× bude zase tělo se mění(bohužel) a nemládne.Uvidím v srpnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 17:26

pěknou neděli jdu vařit na zítra pro chlapy a zítra další 12 tak ať to doma vypadá trošku normálně pá a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
3.7.11 20:02

Lojzičko, on to manžel myslí určitě dobře, bojí se, že by Tě ohrozil. Ale zároveň Tě chápu, že je to pro Tebe těžké. Ono asi nejlepší bude si s ním o tom narovinu promluvit. Dát si třeba čas ty dva tři měsíce a pak to zkusit … Držím :palec: :palec:, moc Ti to přeju :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
3.7.11 20:03

Radiik, moc Ti gratuluju :palec:, to je nádherná zprávička :palec:, tak ať je všechno tak jak má být. To už jste s Divine dvě, tak snad to vyjde i dalším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.7.11 09:43
Almondea píše:
No, kéž by, mě už se o těch čárkách aj zdá, tak si říkám, že v nejlepším je dobré přestat. Ale mám doma ještě dvě krabičky mamatestu, musela bych snad hodit do kamen (které ani nemáme) abych toho nechala. :lol:

Ahoj.....Tak co? Neco noveho dnes po ranu?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
4.7.11 09:46

Holky, čau, pořád sněhobílo. MS má dojít dneska, už jsem od rána pěkně nafouklá. :cry: :cry: :cry:
Tak už se těším. :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.7.11 09:56

Tak to je skoda Almondeo :think: Cekam na spolubojovnice.........Tak hodne stesti do dalsiho mesice ti preji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 11:09

No neplaš Almodea já měla negativní test při druhém dlouho(asi byla pozděj ovu) až tak 4 po plánované MS slabá čára velmi slabá a pak později sílila ale těhu bylo super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 11:10

Holky já čekám v neděli MS brrr chci i nechci hlavně ať se něco děje,tak pěkný den jdu makat pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
4.7.11 11:13

Ahoj holky, Almondeo, dokud MS nedorazila, pořád existuje naděje :palec:. Já MS čekám až za 11 dní tak jsem na to zvědavá, jak to dopadne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
4.7.11 11:46

Holky, díky moc za povzbuzení. :kytka: Zatím se nic neděje, dnes by to mělo bý cca 14 DPO, ale mohla jsem se v té ovu splést. Mohla přijít i později, ale to jsem pak v pr… my jsme si pak dali týden pauzu s :hug: , páč nás to už nebavilo po těch výkonech. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 15:23

jejda tak to my s mužem máme ob den ,ale ne vždy ve vnitř semínko :oops: :oops: tak to je na stejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
4.7.11 15:38

Ahoj holky, tak u mě nic moc. Žádné příznaky nepozoruji, tak o víkendu čekám MS :zed: No neva, tak další měsíc, kdy budu vědět, jak jsem na tom s hormonama se snad povede. Almond ovulka mohla být déle, tak snad jste to neprošvihli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
4.7.11 16:34

Já myslím, že neprošvihli, ovulku právě docela dobře poznám, byla toho 20.6. A to jsme se snažili před i po. Teplotu si sice neměřím, u mě je nějaké pravidelné vstávání a buzení neřešitelné, prtože malý si vstává kdy chce, ale ostatní příznaky jsou silné - výtok, hlen a píchání u vaječníku a děsná chuť na :hug:
Tak uvidíme, zatím MS nikde, třeba ani nedojde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
4.7.11 17:37

kacka: Moc děkuji za gratulaci :kytka: To já si to pořád ani neuvědomuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí