Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji holky bohužel nikde není psáno,že když bylo 2× bude zase tělo se mění(bohužel) a nemládne.Uvidím v srpnu
pěknou neděli jdu vařit na zítra pro chlapy a zítra další 12 tak ať to doma vypadá trošku normálně pá a děkuji
Lojzičko, on to manžel myslí určitě dobře, bojí se, že by Tě ohrozil. Ale zároveň Tě chápu, že je to pro Tebe těžké. Ono asi nejlepší bude si s ním o tom narovinu promluvit. Dát si třeba čas ty dva tři měsíce a pak to zkusit … Držím
, moc Ti to přeju
![]()
Radiik, moc Ti gratuluju
, to je nádherná zprávička
, tak ať je všechno tak jak má být. To už jste s Divine dvě, tak snad to vyjde i dalším ![]()
Almondea píše:
No, kéž by, mě už se o těch čárkách aj zdá, tak si říkám, že v nejlepším je dobré přestat. Ale mám doma ještě dvě krabičky mamatestu, musela bych snad hodit do kamen (které ani nemáme) abych toho nechala.
Ahoj.....Tak co? Neco noveho dnes po ranu?????
Holky, čau, pořád sněhobílo. MS má dojít dneska, už jsem od rána pěkně nafouklá.
![]()
Tak už se těším.
![]()
Tak to je skoda Almondeo
Cekam na spolubojovnice.........Tak hodne stesti do dalsiho mesice ti preji ![]()
No neplaš Almodea já měla negativní test při druhém dlouho(asi byla pozděj ovu) až tak 4 po plánované MS slabá čára velmi slabá a pak později sílila ale těhu bylo super ![]()
Holky já čekám v neděli MS brrr chci i nechci hlavně ať se něco děje,tak pěkný den jdu makat pá
Ahoj holky, Almondeo, dokud MS nedorazila, pořád existuje naděje
. Já MS čekám až za 11 dní tak jsem na to zvědavá, jak to dopadne …
Holky, díky moc za povzbuzení.
Zatím se nic neděje, dnes by to mělo bý cca 14 DPO, ale mohla jsem se v té ovu splést. Mohla přijít i později, ale to jsem pak v pr… my jsme si pak dali týden pauzu s
, páč nás to už nebavilo po těch výkonech.
![]()
jejda tak to my s mužem máme ob den ,ale ne vždy ve vnitř semínko
tak to je na stejno
Ahoj holky, tak u mě nic moc. Žádné příznaky nepozoruji, tak o víkendu čekám MS
No neva, tak další měsíc, kdy budu vědět, jak jsem na tom s hormonama se snad povede. Almond ovulka mohla být déle, tak snad jste to neprošvihli ![]()
Já myslím, že neprošvihli, ovulku právě docela dobře poznám, byla toho 20.6. A to jsme se snažili před i po. Teplotu si sice neměřím, u mě je nějaké pravidelné vstávání a buzení neřešitelné, prtože malý si vstává kdy chce, ale ostatní příznaky jsou silné - výtok, hlen a píchání u vaječníku a děsná chuť na ![]()
Tak uvidíme, zatím MS nikde, třeba ani nedojde. ![]()
kacka: Moc děkuji za gratulaci
To já si to pořád ani neuvědomuji…