Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
5.7.11 16:18

Neytiri může to by cokoliv,ale vždy je lepší vyšetřit chlapa,co tvůj?Dej mu papat zinek a pak uvidíš po pár měsících :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
5.7.11 16:29

Lojzi, já beru femibion a mám teda zrovna už týden zácpu. tak nevím z čeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.7.11 17:39

zlatu třeba jsme těhotné a ta horší možnost že nedělá dobře nějaká složka vitaminů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.7.11 17:52
zlatuna píše:
Lojzi, já beru femibion a mám teda zrovna už týden zácpu. tak nevím z čeho :nevim:

Já beru kys.listovou a gravital a v pohodě,zácpu sem měla jen když sem brala železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.7.11 18:45

No vidíš zlatu třeba máme šanci být těhulky kdy že to máš dostat? Ikdyž na každého může působit jinak,si namlouvám než to přijde ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
5.7.11 19:05

Na každýho působí vitamíny jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
5.7.11 19:06

Holky já pořád nic. MS má už den zpoždění, zkusím ráno testnout. dneska jsem to nějak nezvládla, malý má od včerejšího večera teplotu a je celý uplakaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
5.7.11 19:11

Já beru jen kys. listovou a v pohodě. :nevim:
Když přijde mimi, tak si půjdu koupit nějaké ty tabletky pro těhotné, minule mi to celkem pomáhalo na křeče v lýtkách. :palec:

Lojzičko třeba jsi normálně ovulku měla, jenom to testík nezaregistroval. Dokud nepřijde MS, tak pořád je naděje. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.7.11 19:20

Almodea a to je možné,že ty ovu testy to nějak i nezaznamenají(se utěšuji)náděj umírá poslední člověk doufá do té doby než potvora dorazí.Ikdyž jsem slyšela,že po potratu je min.1 období anovulační tak nevím,moc bych si přála,aby to během prázdnin vyšlo :palec:
No už den po a máš nějaké příznaky :think:
Já mám příznaky každý měsíc,ale jen minule jsem byla těhotná a to jsem měla odpor k čokoládě o to to bylo jiné.
Jinak teť jako každý měsíc. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.7.11 19:21

A co jsi brala minula já měla strašlivé otoky a křeče v lýtkách byla to hrůza. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
5.7.11 20:51

Brala jsem Calibrum pro těhotné, nejdříve pro 1. trimest a pak pro 2-3. trimestr. Mě právě ty lýtkové křeče trápily normálně ještě před těhotenstvím, tak jsem měla strach co bude, ale ty prášky mi na toto fakt pomohly. Ale ke konci těhu mi nohy parádně otekly. Přestaly otékat až pátý den po porodu, no hnus. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
5.7.11 21:23

Dík za typ hnedle co nejdřív zajdu do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
6.7.11 09:29

Lojzi, kamarádce vůbec ovu testy nepomohly. Ovulaci měla, ale tělo jí nevylučovalo LH. Takže naděje je :kytka: MS má přijít o víkendu, přesné datum nevím +- 2 dny. No snad se stane zázrak, příznaky zatím žádné :-(
Almond rozhodně zkus znovu testík. To zpoždění je na dobré cestě. :hug: Tak nám napiš co testík ukázal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
6.7.11 13:14

Holky přeji dobré odpoledne. :-) Já pořád nevím na čem jsem, MS nikde, druhá čárka taky nikde. :cry: Já už chcu aby se něco dělo, ta nejistota je hrozná! :zed: :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.7.11 13:18

Zlatu tak to budeme čekat rozhřešení stejně,já též neděla -+ 2dny já taky bez příznaků,ale mě v minulém těhu bylo báječně též bez příznaků ,ale prsa mě bolela teda fest to teť né :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí