Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monuline píše:
Lucí a jak dlouho se snažíš ty?
ted to je třetí cyklus
lucka83 píše:
A jak dlouho ty Monuli?
U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt.. ![]()
monuline píše:lucka83 píše:U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt..
A jak dlouho ty Monuli?
Já mám za sebou taky zamlklé těhu v 11 týdnu a musela sem na kyretáž ale to už letos budou 3roky,potom mě tehdejší přítel opustil,ted mám přítele 22 měsíců a snažíme se od května.
lucka83 píše:monuline píše:Já mám za sebou taky zamlklé těhu v 11 týdnu a musela sem na kyretáž ale to už letos budou 3roky,potom mě tehdejší přítel opustil,ted mám přítele 22 měsíců a snažíme se od května.lucka83 píše:U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt..
A jak dlouho ty Monuli?
To mě opravdu mrzí..teď z odstupem času si říkám, že těchto ZT je opravdu hoodně moc..
tak držím pěstičky, aby se brzy zadařilo
![]()
Ahoj holky. Tak testík z dnešního rána. Ani se mi nechce se radovat. Trochu špiním, doufám, že se to nerozjede ![]()
zlatuna píše:
Ahoj holky. Tak testík z dnešního rána. Ani se mi nechce se radovat. Trochu špiním, doufám, že se to nerozjede
Ahoj Zlatu,moc pěkný.
HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic. ![]()
Ten test mě úplně zmátl, myslela jsem, že se tam ukáže 1-2 týdny. Takže vůbec nevím, kdy byla ovulka
Ten sen, to je zvláštní, mě se nikdy nezdálo o mimi, testech apod. ![]()
Zlatu a jak špiníč červená krev či hnědá?Protože to může být fyz.jak se mimi zabydluje u tebe.Teda tak velký plod a nic necítíš žádné příznaky to já jich už mám vsugerovaných a těhotná nejsem ![]()