Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
8.7.11 21:32
monuline píše:
Lucí a jak dlouho se snažíš ty?

ted to je třetí cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.7.11 21:32

A jak dlouho ty Monuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
8.7.11 21:37
lucka83 píše:
A jak dlouho ty Monuli?

U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
46226
8.7.11 21:42
monuline píše:
lucka83 píše:
A jak dlouho ty Monuli?
U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt.. :palec:

Já mám za sebou taky zamlklé těhu v 11 týdnu a musela sem na kyretáž ale to už letos budou 3roky,potom mě tehdejší přítel opustil,ted mám přítele 22 měsíců a snažíme se od května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
8.7.11 21:54
lucka83 píše:
monuline píše:
lucka83 píše:
A jak dlouho ty Monuli?
U mě se to má tak, že v lednu jsem měla revizi, zamlklé těhu v 10tt..a začali jsme to zkoušet zase v březnu..už předtím nám to nějakou dobu trvalo, než se těhu podařilo a teď když se to tento cyklus nepovede, mám dojít k doktorovi první den menstruace a napíše mi clostilbegyt.. :palec:
Já mám za sebou taky zamlklé těhu v 11 týdnu a musela sem na kyretáž ale to už letos budou 3roky,potom mě tehdejší přítel opustil,ted mám přítele 22 měsíců a snažíme se od května.

To mě opravdu mrzí..teď z odstupem času si říkám, že těchto ZT je opravdu hoodně moc.. :-( tak držím pěstičky, aby se brzy zadařilo :hug: :huban:

• Citovat
  • Upravit
46226
8.7.11 22:03

Děkuji Monuli,tobě přeji taky at se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.7.11 22:04

Stejně si říkám že to ženský tělo je opravdu zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.7.11 22:16

Jdu do hajan holky,dobrou a zítra pa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
9.7.11 08:10

Ahoj holky. Tak testík z dnešního rána. Ani se mi nechce se radovat. Trochu špiním, doufám, že se to nerozjede :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 08:11
zlatuna píše:
Ahoj holky. Tak testík z dnešního rána. Ani se mi nechce se radovat. Trochu špiním, doufám, že se to nerozjede :cry:

Ahoj Zlatu,moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 08:12

Kolikátý DPO jsi Zlatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 08:17

HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
9.7.11 09:00

Ten test mě úplně zmátl, myslela jsem, že se tam ukáže 1-2 týdny. Takže vůbec nevím, kdy byla ovulka :nevim: :lol: Ten sen, to je zvláštní, mě se nikdy nezdálo o mimi, testech apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
9.7.11 15:07

Zlatu a jak špiníč červená krev či hnědá?Protože to může být fyz.jak se mimi zabydluje u tebe.Teda tak velký plod a nic necítíš žádné příznaky to já jich už mám vsugerovaných a těhotná nejsem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
9.7.11 19:31

Zlatulí určo to bude v pořádku..držím palečky.. :hug: :kytka: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat