Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monuline
9.7.11 19:32
lucka83 píše:
HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic. :cry:

Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení.. :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
11551
9.7.11 19:54

Já myslím,že je to podvědomí co si tebou luci pohrává :pankac: Jinak holky už bych chtěla MS a ta pořád nikdo to mi připadá jak na schvál vždy když člověk už by ji potřeboval tak nic a když ne tak přijde nečekaná nezvaná potvora :cert: Další těhu test nebudu dělat,protože tento scela bílí a tak nehrozí těhu a jediné co mám z příznaků je brnění prsou což bude asi PMS,ach jo.Chtělo by to něco pozitivního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 19:59
monuline píše:
lucka83 píše:
HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic. :cry:
Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení.. :think: :palec:

Dneska sem 10DPO,ráno BT 37,1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
9.7.11 20:09
lucka83 píše:
monuline píše:
lucka83 píše:
Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení.. :think: :palec:

Jéé..to je dobré ta BT, zkus ten testík udělat zase později, ale zdá se mi, že je to na dobré cestě :dance: :palec:

• Citovat
  • Upravit
46226
9.7.11 20:12
monuline píše:
lucka83 píše:
monuline píše:
lucka83 píše:
Jéé..to je dobré ta BT, zkus ten testík udělat zase později, ale zdá se mi, že je to na dobré cestě :dance: :palec:

Uvidíme,zkusím asi až v pondělí,v pondělí by měla neměla přijít mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 20:12

Jak jsi na tom ty Monuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 20:15

Tady je test z rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
9.7.11 20:25

Aj já tam nic nevidím,co ty kdy má dorazit MS a máš nějaký příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 20:27
Lojzička píše:
Aj já tam nic nevidím,co ty kdy má dorazit MS a máš nějaký příznaky?

Já taky né,dnes jsem 10DPO a ráno BT 37,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
9.7.11 20:34

Luci ta teplota, je dobrá zpráva :kytka: 10 DPO je možná ještě brzy. Zkusila bych test v pondělí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
9.7.11 20:34

Sakra ty testy zas… člověk se tak třepe na // a nic pak moc velké sklamání,alespoň u mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 20:35
zlatuna píše:
Luci ta teplota, je dobrá zpráva :kytka: 10 DPO je možná ještě brzy. Zkusila bych test v pondělí :kytka:

Děkuji,jak jsi na tom ty Zlatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
9.7.11 20:37

Já zatím dobrý :andel: Nechci nic zakřiknout :andel: Pořád bez příznaků :nevim: Ty máš nějaké příznaky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.7.11 20:39
zlatuna píše:
Já zatím dobrý :andel: Nechci nic zakřiknout :andel: Pořád bez příznaků :nevim: Ty máš nějaké příznaky ?

Já taky žádný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
9.7.11 20:41

Já jsem měla po ovu bílý výtok, jinak nic. Takže možná se povedlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí