Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím,že je to podvědomí co si tebou luci pohrává
Jinak holky už bych chtěla MS a ta pořád nikdo to mi připadá jak na schvál vždy když člověk už by ji potřeboval tak nic a když ne tak přijde nečekaná nezvaná potvora
Další těhu test nebudu dělat,protože tento scela bílí a tak nehrozí těhu a jediné co mám z příznaků je brnění prsou což bude asi PMS,ach jo.Chtělo by to něco pozitivního ![]()
monuline píše:lucka83 píše:Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení..
HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic.![]()
Dneska sem 10DPO,ráno BT 37,1.
lucka83 píše:monuline píše:Dneska sem 10DPO,ráno BT 37,1.lucka83 píše:Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení..
HOlky mě se dneska zdál sen o tmo,že v ruce držím pozitivní těhot.test a přítelova teta to na mě poznala,tak sem si test udělala a nic.![]()
Jéé..to je dobré ta BT, zkus ten testík udělat zase později, ale zdá se mi, že je to na dobré cestě
![]()
monuline píše:lucka83 píše:Jéé..to je dobré ta BT, zkus ten testík udělat zase později, ale zdá se mi, že je to na dobré cestěmonuline píše:Dneska sem 10DPO,ráno BT 37,1.lucka83 píše:Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení..
![]()
Uvidíme,zkusím asi až v pondělí,v pondělí by měla neměla přijít mrcha.
Aj já tam nic nevidím,co ty kdy má dorazit MS a máš nějaký příznaky?
Lojzička píše:
Aj já tam nic nevidím,co ty kdy má dorazit MS a máš nějaký příznaky?
Já taky né,dnes jsem 10DPO a ráno BT 37,1
Luci ta teplota, je dobrá zpráva
10 DPO je možná ještě brzy. Zkusila bych test v pondělí ![]()
Sakra ty testy zas… člověk se tak třepe na // a nic pak moc velké sklamání,alespoň u mne.
zlatuna píše:
Luci ta teplota, je dobrá zpráva10 DPO je možná ještě brzy. Zkusila bych test v pondělí
Děkuji,jak jsi na tom ty Zlatu?
Já zatím dobrý
Nechci nic zakřiknout
Pořád bez příznaků
Ty máš nějaké příznaky ?
zlatuna píše:
Já zatím dobrýNechci nic zakřiknout
Pořád bez příznaků
Ty máš nějaké příznaky ?
Já taky žádný ![]()
Já jsem měla po ovu bílý výtok, jinak nic. Takže možná se povedlo. ![]()
Lucí a kolikátý den jsi po ovu? ..to by mohlo být nějaké znamení..