Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky já mám akorát jak jsem psala ty prsa no počkej zlatu a co zácpa?
Luci měla bych být cca 2DPO, takže mám ještě čas na testování..mám taky ňákej bílej výtok..na kalhotkách teda nic, ale po sexu to objevil přítel na nosu..
![]()
zlatuna píše:
Lojzi, jak jsem psala už dřív. Vůbec žádné příznaky. bolest břicha vůbec, prsa taky ne, proto jsem byla zklamaná, že se určo nepovedlo.Zdá se mi to, nebo zesílila ?
Zlatu:gratuluji:-* tak jsme čekaly MS stejně a tobě nedorazí:-)jinak dnes měla mrcha přijít a zatím nic ráno jsem měřila bt a mám 37..trochu bolí podbrišek, ale spíš si myslím že to bude před MS a včéra mi bylo pěkně šoufl grilovaly jsme buřtíky a já to nemohla ani cejtit jak se mi zvedal žaludek:-( a parádně se mi motala hlava, ale spíš to přikládam k tomu dusnu co bylo:-(no uvidíme
zlatuna píše:
Mishu já ten výtok měla taky.Takže je naděje
no uvidíme:-)testovat zkusím bud zítra a nebo v úterý,al asi si nechám vzít krev zítra jdu k doktorovi tak uvidíme nechci to zakřiknout , ale už bych moc chtěla už je to dlouhá doba:-(
Mischu já myslím,že máš pěkné těhu příznaky odpor k něčemu jako buřtík
miluji buřtíky já jsem 31 cyklu též nic ale taky v to nevěřím páteční test negativní počkám 2 týdny a pak bych testovala to zklamání už nechci,dnes mě bolí záda jako před MS to jsem v těhu neměla nikdy ![]()
Zlatu popírá vše o těhu
prostě je super
tak by to mělo být aby se žana cítila normálně
Holky mě nic není. Až si říkám, jsem vůbec těhu ? Ale MS není, tak asi jo, a testíky to potvrdily. Jen mám chuť na smažáka s hranolkama a to každý den ![]()
Mishu, tak přeju at se objeví // ![]()
zlatuna píše:
Holky mě nic není. Až si říkám, jsem vůbec těhu ? Ale MS není, tak asi jo, a testíky to potvrdily. Jen mám chuť na smažáka s hranolkama a to každý den
Mishu, tak přeju at se objeví //
Chute jsou dobrým znamením ![]()