Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
6.7.11 13:45

No mě prsa vůbec nebolí, takže MS dorazí. Nebo snad může se stát být těhu a necítit prsa ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 14:14

ahojiky holky dlouho jsem tu nebyla byla jsem na nečekané dovolené:-)jinak všem novým co se ukázaly 2 // gratuluji :srdce: těm co ještě ne držím pěsti určitě to vyjde:-) a já očekávám MS 10. tak uvidíme:-) snad nedorazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
6.7.11 14:35

Mishu tak to čekáme stejně :-P Máš nějaké příznaky ? Já bez příznaků, tak v to nevěřim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
6.7.11 18:56

to lojzicka: to je zvlastni že jsi mela ovu testy negativni a jaky jsi pouzivala?ja mam nejaky wonam secret right time tak jsem zvedava nemáte s tima nekdo zkušenosti?od zitrka testuji tak jsem zvedava jo a jaky je nejvhodnejši cas nekdy odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
6.7.11 19:22
snažilka27 píše:
to lojzicka: to je zvlastni že jsi mela ovu testy negativni a jaky jsi pouzivala?ja mam nejaky wonam secret right time tak jsem zvedava nemáte s tima nekdo zkušenosti?od zitrka testuji tak jsem zvedava jo a jaky je nejvhodnejši cas nekdy odpoledne?

Ahoj já testoval 10DC a vždy kolem šesté večer až sem přišla z práce,10DC tam byl duch a testovala sem takhle 4dny a ten čtvrtý den byla testovací čárka silnější než kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 20:14
zlatuna píše:
Mishu tak to čekáme stejně :-P Máš nějaké příznaky ? Já bez příznaků, tak v to nevěřim :nevim:

upřímně si těma příznakama nejsem moc jistá:-( jenže já je neměla ani u malý:-) tam jsem to poznala až vážně tim že jsem nedostala MS a to ještě ke všemu ten 1.měssíc po vynechání jsem měla na testu jen jednu čárku a p.doktor taky tvrdil, že nic nevidí, že asi budu jen nastydlá:-) a ejhle další měsíc opět nedorazila a to už mi ty 2 // svítily na tom testu na dálku:-D tak uvidíme jaký to bude ted:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.7.11 21:26

No vidíte tělo ženy je záhada,tabulky na nás neplatí a tak nic nevzvdávejme co bude bude a uvidíme,ale už bych to chtěla mít vyřešeno.Co pořád každý měsíc jo ne jo ne a když jo tak to stejně odejde :-?
u nás synek chrapot a protivný uplakaný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.7.11 21:28

Zlatu a já si myslím,že i bez cit.prsou to jde při prvním mě začaly bolet až 9 týden do té doby žádný příznak krom vynechání ms.tak neztrácej naději a uvidíme za týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.7.11 08:27

Dobré ráno všem tak už máme červenec několik dnů a budeme pokračovat ve snažení další měsíc na testu nic a tak čekám až mrcha dorazí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11493
8.7.11 11:26

Hezký den všem, tak testíky nelhaly, dneska v noci doraila MS. :-? Pokračujeme s :hug: Tak ať žije léto. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.11 11:49

tak to je mi líto, ale mám pocit že u mě dorazí taky:-(žádný náznak těhu necítím:-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.7.11 16:46

Holky to mě moc mrzí jsem teť na tom stejně psychika někde v pr.. taky chci ať už dorazí-vím že těhotná nejsem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
8.7.11 18:54

Ahoj holky ?? Testík starý 10 minut 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.7.11 18:58

jejda nádhera zlatu a měš nějaké příznaky už?Já negativní test a premenstru.syndrom teť u toho brečím jak želva,já chci takýýýýýý,ještě žě jsem v práci kdyby mě viděl můj :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.7.11 18:59

Moc,moc,moc,moc ti gratuluji tak ať máš krásně teěhotenství a sem s těma příznakama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí