Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda holky, když se to tam asi po deseti vteřinách objevilo, tak jsem se začala úplně třást, to je teda něco, co to s námi dělá…
Juuuuuuuuu Radiiik gratuluji!!!! Ja mam radost, ze jsme uz dve
Takze vam se povedlo napoprve, jestli si dobre pamatuji?
To jsou emoce, vid? A priteli uz jsi to rekla?
Jsem to vedela., ze se zadarilo, sla jsem se podivat na to, ze ta zpravicka tu od tebe bude- heheheh ![]()
Radiiik gratuluju
Tiše závidím
opatruj se. Jak dlouho jsi měla zpoždění ? ![]()
Divine: Jo, příteli jsem to hned řekla. Jsem ho vzbudila a dala mu test do ruky a on, že: Co znamenají dvě čárky? ![]()
Tý jo, tak takhle brzy a rovnou //, to je krásné
Máš nějaké příznaky ? ![]()
zlatuna: Po ovulaci se mi objevily bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat a mám je do teď, to byl první příznak toho, že je něco jinak. A další jsou ty bolesti prsou, ony mě bolely normálně tak 14 dní před menstruací, ale jen, když jsem na ně sáhla a ne, že mě tam bodá a nebo si bolí jen tak samy od sebe, aniž bych něco dělala. Mám hustý bílý výtok a šílené motání hlavy.
Radiiik píše:
Divine: Jo, příteli jsem to hned řekla. Jsem ho vzbudila a dala mu test do ruky a on, že: Co znamenají dvě čárky?
Hehe, ten muj se me taky ted zeptal, co znamenaji dve carky
Ikdyz uz to jednou zazil, tak se pro jistotu utvrdil ![]()
Divine: No jo, chlapi
No, zítra si ráno zkusím udělat další a uvidíme, ale doufám, že to bude dobré. Doufám, že ten test nebyl vadný nebo něco takového…
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citis
Ja jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej ![]()
tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku ![]()
Divine píše:
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citisJa jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej
tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku
Tj budeme číhat na ně jak dopadnou. ![]()