Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
2.7.11 11:51

Holky moc držím :palec:, ať Vám třem to teď vyjde a my se k Vám přidáme taky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
2.7.11 15:49

Obávám se,že u me to určitě nevyjde páč jsem po tom potratu a prý pak je cyklus anovulační a asi jo protože mi žádný ovutest nevyšel pozitivní a teť už to asi nepůjde 22 DMS a tak můžu jen smutně čekat a mě nic není není mi špatně,netočí se mi hlava,prsa občas tlačí,ale to mám vždy před MS :nevim: ale jinak doufám,že všem to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
2.7.11 15:53

No já asi taky ne .Příznaky vůbec žádné, takže další měsíc nanovo. Ale to už budu vědět výsledky z hormon. profilu, tak mi třeba Dr. něco předepíše na ovulaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
2.7.11 15:53

No já asi taky ne .Příznaky vůbec žádné, takže další měsíc nanovo. Ale to už budu vědět výsledky z hormon. profilu, tak mi třeba Dr. něco předepíše na ovulaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
2.7.11 15:55

je to vždy strašné zklamání když dostanu MS,už bych si mimíska moc přála.Jako všechny tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
2.7.11 15:56

Já už bych si taky přála,ale manžel začal blekotat něco o tom,že mě nechce ohrozit,že slyšel,že po potratu 6měsíců se nesmí těhotnět a tak si vzal do hlavy,že dřív jak listopadu nic dovnitř a nechce slyšet já si můžu očkat vyplakat další čekání,které pak může pramenit v další čekání :cry: :cry: :cry: to on,ale asi nikdy nepochopí při tom je to jinak ten nejlepší chlap na světě nevím co je :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
2.7.11 16:15

Lojzi, má strach, že když to zkusíte brzo, tak to možná znovu odejde :andel: ale půl roku, to je dlouhá doba. Já bych šílela. A po 3 měsících si myslim ,že už by to šlo ne ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.7.11 16:24

Lojzicko- nebud smutna!!! Manzela prece musis presvedcit, je to tvoje telo, snad vis, co delas, no ne? A vzdycky jsi chtela tri deti??? Jak jsem ted touzila po druhem, tak jsem zvedava, jestli me to chytne nekdy i napotreti :?: :lol:

Holky- neveste hlavu, budu na vas myslet i dalsi mesic, porad nakukuji a ctu, jak jste na tom.

Radiiik- tak co test, odolavas, nebo neco prece uz vis??

No jinak je mi porad tak nejak divne, chvili nemam chut na nic, pak bych zase sezrala vse co najdu :roll: A na prvni KO jdu az 29.7. Je to starsne daleko, asi se do te doby nedockam.....Ale jedu na moravu na 14dni a tak to jinak neslo no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
2.7.11 16:34

asi vždy jsem toužila po třech a časem se ta touha stupňuje,menžela musím přesvědčit přece,páč chlap je ten kdo rozhoduje kam půjdou spermíci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
2.7.11 17:59

Divine: Zatím jsem si test nedělala, říkala jsem si, že jestli ráno bude větší BT, tak si udělám test, jinak ne. Já ji mám poslední dobou kolem 37°C, ale dnes mi klesla na 36,8°C, tak jsem si říkala, že uvidím zítra, jestli test dělat nebo ne. Takže uvidím zítra podle teploty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
2.7.11 18:13

Lojzičko mě tenkrát řekli potý kyretáži že se můžeme snažit po třech měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.7.11 21:26

Radiiiik- ty nas tedy napinas :lol: Drzim pesti, potrebuju spolubojovnice :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
2.7.11 21:40

Divine: Nechtěla jsem testování zbytečně uspěchat :) Napínám i sama sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.7.11 21:46

Chapu Radiiik, ja jsem to udelala uplne stejne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
3.7.11 08:17

Divine: Tak jsem si udělala test a jsou tam dvě čárky :dance: 8-o