Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moc držím
, ať Vám třem to teď vyjde a my se k Vám přidáme taky
![]()
Obávám se,že u me to určitě nevyjde páč jsem po tom potratu a prý pak je cyklus anovulační a asi jo protože mi žádný ovutest nevyšel pozitivní a teť už to asi nepůjde 22 DMS a tak můžu jen smutně čekat a mě nic není není mi špatně,netočí se mi hlava,prsa občas tlačí,ale to mám vždy před MS
ale jinak doufám,že všem to vyjde
No já asi taky ne .Příznaky vůbec žádné, takže další měsíc nanovo. Ale to už budu vědět výsledky z hormon. profilu, tak mi třeba Dr. něco předepíše na ovulaci ![]()
No já asi taky ne .Příznaky vůbec žádné, takže další měsíc nanovo. Ale to už budu vědět výsledky z hormon. profilu, tak mi třeba Dr. něco předepíše na ovulaci ![]()
je to vždy strašné zklamání když dostanu MS,už bych si mimíska moc přála.Jako všechny tady
Já už bych si taky přála,ale manžel začal blekotat něco o tom,že mě nechce ohrozit,že slyšel,že po potratu 6měsíců se nesmí těhotnět a tak si vzal do hlavy,že dřív jak listopadu nic dovnitř a nechce slyšet já si můžu očkat vyplakat další čekání,které pak může pramenit v další čekání
to on,ale asi nikdy nepochopí při tom je to jinak ten nejlepší chlap na světě nevím co je
![]()
Lojzi, má strach, že když to zkusíte brzo, tak to možná znovu odejde
ale půl roku, to je dlouhá doba. Já bych šílela. A po 3 měsících si myslim ,že už by to šlo ne ? ![]()
Lojzicko- nebud smutna!!! Manzela prece musis presvedcit, je to tvoje telo, snad vis, co delas, no ne? A vzdycky jsi chtela tri deti??? Jak jsem ted touzila po druhem, tak jsem zvedava, jestli me to chytne nekdy i napotreti
![]()
Holky- neveste hlavu, budu na vas myslet i dalsi mesic, porad nakukuji a ctu, jak jste na tom.
Radiiik- tak co test, odolavas, nebo neco prece uz vis??
No jinak je mi porad tak nejak divne, chvili nemam chut na nic, pak bych zase sezrala vse co najdu
A na prvni KO jdu az 29.7. Je to starsne daleko, asi se do te doby nedockam.....Ale jedu na moravu na 14dni a tak to jinak neslo no ![]()
asi vždy jsem toužila po třech a časem se ta touha stupňuje,menžela musím přesvědčit přece,páč chlap je ten kdo rozhoduje kam půjdou spermíci ![]()
Divine: Zatím jsem si test nedělala, říkala jsem si, že jestli ráno bude větší BT, tak si udělám test, jinak ne. Já ji mám poslední dobou kolem 37°C, ale dnes mi klesla na 36,8°C, tak jsem si říkala, že uvidím zítra, jestli test dělat nebo ne. Takže uvidím zítra podle teploty ![]()
Lojzičko mě tenkrát řekli potý kyretáži že se můžeme snažit po třech měsících.
Radiiiik- ty nas tedy napinas
Drzim pesti, potrebuju spolubojovnice ![]()
Divine: Nechtěla jsem testování zbytečně uspěchat
Napínám i sama sebe ![]()