Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucka83 píše:Divine píše:Tj budeme číhat na ně jak dopadnou.
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citisJa jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej
tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku
Luci- a ty jsi na tom jak? Ja jsem to nejak nestihla zaregistrovat ![]()
Tak holky číhejte. Přesně za týden se uvidí. S Elli si navzájem držíme palečky. A Divine a Radiik přeju pohodové těhu bez komplikací
![]()
zlatuna: Moc děkujeme
Já vám oběma přeji, ať to vyjde, už musí ![]()
zlatuna píše:
Tak holky číhejte. Přesně za týden se uvidí. S Elli si navzájem držíme palečky. A Divine a Radiik přeju pohodové těhu bez komplikací![]()
Taky dekuju, my vam s Radiiikem taky samozrejme drzime pesti stesti......... Nakazeny bacilama uz jste, tak ted jen trpelivost ![]()
Uz bych nejradeji zalozila novou diskuzi pro nas- miminka brezen/duben 2012 ![]()
holky gratuluji a opravdu závidím až je mi do breku(muž nechápe proč),ve všech diskuzích se těhotní a já pořád přecházím do dalšího snažení
promiňte za tu závist,ale já vím že tento měsíc nic a za týden to mám dostat a vím,že těhu nejsem všechny ovu testy byly negativní ![]()
Lojzička: Neboj se, věř, že příští měsíc najdeš na testu dvě čárky
Ovulace bude a pozitivní TT taky, já tomu věřím ![]()
Lojzicko- no tak, hlavne neplakej
Stesti se na tebe usmalo uz dvakrat, tak se usmeje i potreti!!!
Nevzdavej to, uklid si v hlave, a tes se na dalsi mesic a dalsi ![]()
holky,ještě že tu jste a že mám chlapečky,ale pocit těhotenství je taky nádherný
Divine píše:lucka83 píše:Luci- a ty jsi na tom jak? Ja jsem to nejak nestihla zaregistrovatDivine píše:Tj budeme číhat na ně jak dopadnou.
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citisJa jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej
tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku
Já jsem asi 4DPO
Lojzička píše:
holky gratuluji a opravdu závidím až je mi do breku(muž nechápe proč),ve všech diskuzích se těhotní a já pořád přecházím do dalšího snažení![]()
promiňte za tu závist,ale já vím že tento měsíc nic a za týden to mám dostat a vím,že těhu nejsem všechny ovu testy byly negativní
Nebreč Lojziřko všechno přijde a budeš těhu neboj,taky mě to mrzí když pokaždé přijde mrcha ale není nám zatím přáno ale brzy bude a budeme těhu všechny ![]()
Radiiik moc moc gratuluji!!!
Tak hlavně ať je vše v pořádku a pěkně si to užiješ. ![]()
Já nevím vlastně na čem jsem, testy jsou včera i dneska negativní, MS má dojít zítra. Ale ten můj žaludek. Jak cítím jídlo tak je mi
už totrvá skoro týden.
![]()
Lojzičko jednou to přijít musí, když už to šlo i předtím, tak to přece musí jít i teď. ![]()
Holky těhulky nás musí pořádně těma bacilama nakazit, přece nejsme tak imunní!
![]()
Almondea: Moc děkuji
Co se týče toho testu, tak se Ti to objeví třeba později, neztrácej naději ![]()
Jinak jsem si asi před dvěma hodinama zkoušela druhý testík a je tam stále ta druhá čárečka, takže ten první zřejmě vadný nebyl ![]()
Lojzi nesmutni
Já vím, je to těžké, ale když se podívám na svou holčičku, tak jsem ráda, že ji mám. A říkám si, no tak to druhé přijde až se mu bude chtít. Asi budeš mít pár cyklů anovulačních. Tak to přijde později. ![]()
Almond, neztrácej naději, Radiik měla 2 čárky už 12 DPO a někomu se ukážou až po vynechání ![]()
No, kéž by, mě už se o těch čárkách aj zdá, tak si říkám, že v nejlepším je dobré přestat. Ale mám doma ještě dvě krabičky mamatestu, musela bych snad hodit do kamen (které ani nemáme) abych toho nechala. ![]()