Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
3.7.11 12:08
lucka83 píše:
Divine píše:
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citis :wink: Ja jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej :lol:tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku :think:
Tj budeme číhat na ně jak dopadnou. :lol:

Luci- a ty jsi na tom jak? Ja jsem to nejak nestihla zaregistrovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
3.7.11 12:28

Tak holky číhejte. Přesně za týden se uvidí. S Elli si navzájem držíme palečky. A Divine a Radiik přeju pohodové těhu bez komplikací :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
3.7.11 12:29

zlatuna: Moc děkujeme :-D Já vám oběma přeji, ať to vyjde, už musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.11 12:36
zlatuna píše:
Tak holky číhejte. Přesně za týden se uvidí. S Elli si navzájem držíme palečky. A Divine a Radiik přeju pohodové těhu bez komplikací :kytka: :dance:

Taky dekuju, my vam s Radiiikem taky samozrejme drzime pesti stesti......... Nakazeny bacilama uz jste, tak ted jen trpelivost :wink:

Uz bych nejradeji zalozila novou diskuzi pro nas- miminka brezen/duben 2012 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 12:41

holky gratuluji a opravdu závidím až je mi do breku(muž nechápe proč),ve všech diskuzích se těhotní a já pořád přecházím do dalšího snažení :cry: :cry: promiňte za tu závist,ale já vím že tento měsíc nic a za týden to mám dostat a vím,že těhu nejsem všechny ovu testy byly negativní :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
3.7.11 12:46

Lojzička: Neboj se, věř, že příští měsíc najdeš na testu dvě čárky :wink: :palec: Ovulace bude a pozitivní TT taky, já tomu věřím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.7.11 12:47

Lojzicko- no tak, hlavne neplakej :huban: Stesti se na tebe usmalo uz dvakrat, tak se usmeje i potreti!!!
Nevzdavej to, uklid si v hlave, a tes se na dalsi mesic a dalsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 12:51

holky,ještě že tu jste a že mám chlapečky,ale pocit těhotenství je taky nádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.7.11 12:53
Divine píše:
lucka83 píše:
Divine píše:
Radiiik nebude vadnej, to bys necitila to, co citis :wink: Ja jsem si taky ten druhy den delala jeste pro jistotu rano jeden a odpo druhej :lol:tak a ted budeme cihat na Zlatunu a Ellienku :think:
Tj budeme číhat na ně jak dopadnou. :lol:
Luci- a ty jsi na tom jak? Ja jsem to nejak nestihla zaregistrovat :oops:

Já jsem asi 4DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.7.11 12:54
Lojzička píše:
holky gratuluji a opravdu závidím až je mi do breku(muž nechápe proč),ve všech diskuzích se těhotní a já pořád přecházím do dalšího snažení :cry: :cry: promiňte za tu závist,ale já vím že tento měsíc nic a za týden to mám dostat a vím,že těhu nejsem všechny ovu testy byly negativní :cry:

Nebreč Lojziřko všechno přijde a budeš těhu neboj,taky mě to mrzí když pokaždé přijde mrcha ale není nám zatím přáno ale brzy bude a budeme těhu všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
3.7.11 14:41

Radiiik moc moc gratuluji!!! :srdce: :srdce: :srdce: Tak hlavně ať je vše v pořádku a pěkně si to užiješ. :lol:

Já nevím vlastně na čem jsem, testy jsou včera i dneska negativní, MS má dojít zítra. Ale ten můj žaludek. Jak cítím jídlo tak je mi :poblion: už totrvá skoro týden. :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
3.7.11 14:45

Lojzičko jednou to přijít musí, když už to šlo i předtím, tak to přece musí jít i teď. :kytka:
Holky těhulky nás musí pořádně těma bacilama nakazit, přece nejsme tak imunní! :dance: :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
3.7.11 15:43

Almondea: Moc děkuji :-) :kytka: Co se týče toho testu, tak se Ti to objeví třeba později, neztrácej naději :)

Jinak jsem si asi před dvěma hodinama zkoušela druhý testík a je tam stále ta druhá čárečka, takže ten první zřejmě vadný nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
3.7.11 16:13

Lojzi nesmutni :hug: Já vím, je to těžké, ale když se podívám na svou holčičku, tak jsem ráda, že ji mám. A říkám si, no tak to druhé přijde až se mu bude chtít. Asi budeš mít pár cyklů anovulačních. Tak to přijde později. :hug:
Almond, neztrácej naději, Radiik měla 2 čárky už 12 DPO a někomu se ukážou až po vynechání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
3.7.11 16:36

No, kéž by, mě už se o těch čárkách aj zdá, tak si říkám, že v nejlepším je dobré přestat. Ale mám doma ještě dvě krabičky mamatestu, musela bych snad hodit do kamen (které ani nemáme) abych toho nechala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí