Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
transférovali mi třídenní. Počítám že znát už by to mělo být,minule jsem měla pozitivní tt 8 a 10dpet jen poprvé to bylo ZT
Celkově vzato v sobotu budu 11dpo a to už je den před běžnou MS takže by mělo být jasno
Je to moje druhé IVF, z prvního mám skoro dvouletou holčičku
petulka23 píše:
Ahoj,
můžu se přidat? 14.6 jsem byla na opu a 17.6 jsem měla ET 1 embria
Katka1311 píše:
Ahoj Peťulka vítej tady.
petulka23 píše:
Ahoj,
děkuju,koukám že jsme na tom datumově stejně ![]()
petulka23 píše:
transférovali mi třídenní. Počítám že znát už by to mělo být,minule jsem měla pozitivní tt 8 a 10dpet jen poprvé to bylo ZT
Celkově vzato v sobotu budu 11dpo a to už je den před běžnou MS takže by mělo být jasnoJe to moje druhé IVF, z prvního mám skoro dvouletou holčičku
Tak to je skvělý
A máš nějaké příznaky? Bolí břicho?
petulka23 píše:Katka1311 píše:děkuju,koukám že jsme na tom datumově stejně
Ahoj Peťulka vítej tady.
petulka23 píše:
Ahoj,
ada366 píše:petulka23 píše:Tak to je skvělý
Celkově vzato v sobotu budu 11dpo a to už je den před běžnou MS takže by mělo být jasnoJe to moje druhé IVF, z prvního mám skoro dvouletou holčičkuA máš nějaké příznaky? Bolí břicho?
vůbec nic,břicho bolelo po Opu další 4dny,nejspíš počínající ohss ale už je to dobrý a nic necítim,ale to i tehdy po Ket s Adélkou jsem neměla žádné příznaky takže podle toho fakt nejde soudit.
Koukám tys měla 2IVF a pak jen Nativ 2×,můžu se zeptat co 3ivf?Nedošlo na něj nebo jste šli do Nativu coby do „levnější“ varianty?
Katka1311 píše:
No skoro anoJá měla OPU 15.6. a testit bych chtěla den po tobě.
petulka23 píše:Katka1311 píše:děkuju,koukám že jsme na tom datumově stejně
Ahoj Peťulka vítej tady.
petulka23 píše:
Ahoj,
Ale na rozdíl ode mne jsi potencionální dvojčatovka ![]()
petulka23 píše:ada366 píše:petulka23 píše:Tak to je skvělý
Celkově vzato v sobotu budu 11dpo a to už je den před běžnou MS takže by mělo být jasnoJe to moje druhé IVF, z prvního mám skoro dvouletou holčičkuA máš nějaké příznaky? Bolí břicho?
vůbec nic,břicho bolelo po Opu další 4dny,nejspíš počínající ohss ale už je to dobrý a nic necítim,ale to i tehdy po Ket s Adélkou jsem neměla žádné příznaky takže podle toho fakt nejde soudit.
Koukám tys měla 2IVF a pak jen Nativ 2×,můžu se zeptat co 3ivf?Nedošlo na něj nebo jste šli do Nativu coby do „levnější“ varianty?
Do třetího jsem nešla, protože vždycky mám jen jedno vajíčko, ikdyž stimuluju a ikdyž je nativ, tak jen šetřím tělo ![]()
adai srůznými typi protokolu a různými léky?To je mi líto,ale zas záleží na kvalitě tak snad jedno kvalitní embrio vydá za vše ![]()
jednou krátký a podruhé ultrakrátký, folikulů okolo 6, ale vajíčko vždy jen jedno
ada366 píše:
jednou krátký a podruhé ultrakrátký, folikulů okolo 6, ale vajíčko vždy jen jedno
tak to chápu,to je pak nativ lepší z hlediska šetrnosti
Katka1311 píše:
Holky já mám dotaz,co je ultrkrátky protokol?
Už si to přesně nepamatuji, ale píchá se to velmi krátce a ještě jsem měla nějaký sprej do nosu
A jinak Peťulko,mě taky dost bolelo břicho po OPU.Ani chodit,ani se v posteli otočit ani sednout a dva dny co jsem byla bledá jak stěna.Myslíš že jsem taky mohla mít OHSS?
Ale folíků moc nebylo.