Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
21.6.11 09:32

V tom případě já taky,protože v případě KET je tenhle výpočet naprosto nepoužitelnej. To by se to pak asi nejspíš musela počítat doba před zamrazením a pak po rozmrazení do transferu taky :nevim: V mým případě teda celkem 6 dní a to se mi moc nezdá.Fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.6.11 09:34

Nevím Jaruš jak to je s KET?Já mám dnes 6 den od OPU,pač den punkce se nepočítá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 09:37

Snad se najde někdo,kdo ví víc a rozšíří nám obzory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.6.11 09:39

Já bych teda řekla, že je od ET, protože i ten test oni píšou od ET. Jinak normálně mám MS dostat 30.6. a testit mám až 7.7. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
21.6.11 09:43

Ahoj holky, krásné úterní ranko :mavam: vrátila jsem se právě z CARu a už mě to neba tam denně jezdit hodinu tam, pak jsem tam minutu na injekci a hodinu zpět :zed: kdyby mě aspoň něco bolelo abych věděla že se tam dole něco děje, ale už mě nebolí ani ta prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 09:46
ada366 píše:
Já bych teda řekla, že je od ET, protože i ten test oni píšou od ET. Jinak normálně mám MS dostat 30.6. a testit mám až 7.7. :think:

30.6. jako já :mrgreen: A až 7.7.? Já byla na KET o den dýl než ty a na krev jdu 4.7. Už tomu fakt nerozumím.Pak se má člověk něčeho chytit,když to všude praktikují jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 09:47
PaFi píše:
Ahoj holky, krásné úterní ranko :mavam: vrátila jsem se právě z CARu a už mě to neba tam denně jezdit hodinu tam, pak jsem tam minutu na injekci a hodinu zpět :zed: kdyby mě aspoň něco bolelo abych věděla že se tam dole něco děje, ale už mě nebolí ani ta prsa

Ahojky.Co ti píchají,že musíš každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.6.11 09:53

Jaruš, vidíš, to je zmatek :think: Aby se v tom prase vyznalo :mrgreen: Ale u všech mých nezdárných pokusů jsem to dostala přesně na můj termín ms :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
21.6.11 09:54

Agolutin… při prvním pokusu jsem to zkoušela sama, ale to je tak obří injekce do zadku hluboko do svalu, že jsem se odhodlávala 45 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 10:03
ada366 píše:
Jaruš, vidíš, to je zmatek :think: Aby se v tom prase vyznalo :mrgreen: Ale u všech mých nezdárných pokusů jsem to dostala přesně na můj termín ms :cry:

Tak teď věř tomu,že to vyšlo :wink:

PaFi píše:
Agolutin… při prvním pokusu jsem to zkoušela sama, ale to je tak obří injekce do zadku hluboko do svalu, že jsem se odhodlávala 45 minut

Tak to taky nevím,jestli bych to dala.Podkožní jsem zvládla jak perem,tak i normální dlohou jehlou,do svalu jsem píchala manžovi a tchýni,ale sama sobě do zadnice…To bych musela asi do stehna,jinak bych riskovala,že mě při tom otáčení ještě rupne v zádech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.6.11 10:07

Do zadku jsem zvládla pregnyl, ale bolí to :roll: Každý den, to by se mi také nechtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 10:12

Já na pozdim do břicha puregon a cetrotide a pak do svalu pregnyl.Za těch pár dní jsem byla jako cedník,ale co by člověk neudělal… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.6.11 10:14

Je fakt, že člověk udělá vše :wink: Teď na ten nativ to byla akorát jedna do břicha cetrotide a pak do zadku pregnyl, tak to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.6.11 10:32
ada366 píše:
Je fakt, že člověk udělá vše :wink: Teď na ten nativ to byla akorát jedna do břicha cetrotide a pak do zadku pregnyl, tak to šlo :mrgreen:

Tak to jo :mrgreen: Já to teď před KET měla bez stimulace,aby to bylo co nejpřirozenější,jen jsem si naordinovala právě ty čínský bylinky a pomohlo to.Oproti minulému měsíci sliznice o 2mm vyšší,bez jakýchkoliv hormonů.No a 15.6. pregnyl a od soboty utrouš,takže taky pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.6.11 10:54

Tak teď jsem se dočetla, že 6. den po oplodnění se teprve embryo zahnizďuje, do té doby se stále vyvíjí a pohybuje volně v děloze :mrgreen: Proto asi máme jiné termíny testů, jelikož každá máme ET jiného embryjka (vývoj) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí