Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V tom případě já taky,protože v případě KET je tenhle výpočet naprosto nepoužitelnej. To by se to pak asi nejspíš musela počítat doba před zamrazením a pak po rozmrazení do transferu taky
V mým případě teda celkem 6 dní a to se mi moc nezdá.Fakt nevím.
Nevím Jaruš jak to je s KET?Já mám dnes 6 den od OPU,pač den punkce se nepočítá. ![]()
Já bych teda řekla, že je od ET, protože i ten test oni píšou od ET. Jinak normálně mám MS dostat 30.6. a testit mám až 7.7. ![]()
Ahoj holky, krásné úterní ranko
vrátila jsem se právě z CARu a už mě to neba tam denně jezdit hodinu tam, pak jsem tam minutu na injekci a hodinu zpět
kdyby mě aspoň něco bolelo abych věděla že se tam dole něco děje, ale už mě nebolí ani ta prsa
ada366 píše:
Já bych teda řekla, že je od ET, protože i ten test oni píšou od ET. Jinak normálně mám MS dostat 30.6. a testit mám až 7.7.
30.6. jako já
A až 7.7.? Já byla na KET o den dýl než ty a na krev jdu 4.7. Už tomu fakt nerozumím.Pak se má člověk něčeho chytit,když to všude praktikují jinak.
PaFi píše:
Ahoj holky, krásné úterní rankovrátila jsem se právě z CARu a už mě to neba tam denně jezdit hodinu tam, pak jsem tam minutu na injekci a hodinu zpět
kdyby mě aspoň něco bolelo abych věděla že se tam dole něco děje, ale už mě nebolí ani ta prsa
Ahojky.Co ti píchají,že musíš každý den?
Jaruš, vidíš, to je zmatek
Aby se v tom prase vyznalo
Ale u všech mých nezdárných pokusů jsem to dostala přesně na můj termín ms ![]()
Agolutin… při prvním pokusu jsem to zkoušela sama, ale to je tak obří injekce do zadku hluboko do svalu, že jsem se odhodlávala 45 minut
ada366 píše:
Jaruš, vidíš, to je zmatekAby se v tom prase vyznalo
Ale u všech mých nezdárných pokusů jsem to dostala přesně na můj termín ms
Tak teď věř tomu,že to vyšlo ![]()
PaFi píše:
Agolutin… při prvním pokusu jsem to zkoušela sama, ale to je tak obří injekce do zadku hluboko do svalu, že jsem se odhodlávala 45 minut
Tak to taky nevím,jestli bych to dala.Podkožní jsem zvládla jak perem,tak i normální dlohou jehlou,do svalu jsem píchala manžovi a tchýni,ale sama sobě do zadnice…To bych musela asi do stehna,jinak bych riskovala,že mě při tom otáčení ještě rupne v zádech ![]()
Do zadku jsem zvládla pregnyl, ale bolí to
Každý den, to by se mi také nechtělo
Já na pozdim do břicha puregon a cetrotide a pak do svalu pregnyl.Za těch pár dní jsem byla jako cedník,ale co by člověk neudělal… ![]()
Je fakt, že člověk udělá vše
Teď na ten nativ to byla akorát jedna do břicha cetrotide a pak do zadku pregnyl, tak to šlo ![]()
ada366 píše:
Je fakt, že člověk udělá všeTeď na ten nativ to byla akorát jedna do břicha cetrotide a pak do zadku pregnyl, tak to šlo
Tak to jo
Já to teď před KET měla bez stimulace,aby to bylo co nejpřirozenější,jen jsem si naordinovala právě ty čínský bylinky a pomohlo to.Oproti minulému měsíci sliznice o 2mm vyšší,bez jakýchkoliv hormonů.No a 15.6. pregnyl a od soboty utrouš,takže taky pohoda ![]()
Tak teď jsem se dočetla, že 6. den po oplodnění se teprve embryo zahnizďuje, do té doby se stále vyvíjí a pohybuje volně v děloze
Proto asi máme jiné termíny testů, jelikož každá máme ET jiného embryjka (vývoj) ![]()