Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem jako přejetá parním válcem
. Doteď jsem byla porád v takovým zvlášním napětí,včera když jsem volala do CARu,jak na tom ty naši mrazáčci jsou,tak jsem se klepala jako ratlík a ještě dlouho potom,co mi řekla,že zatím jsou dvě,taky.Dnes,když jsme tam přijeli,tak bohužel to menší už nebylo,ale to druhý prý výstavní,tak doufám,že to konečně vyjde ![]()
Tomu úplně rozumím
Je to hrozná zkouška nervů. A co děláte, ležíte?
Válím se
. Potom,co ze mě spadlo to největší napětí,jsme přijeli domů,zavedla jsem utrouš a šla se „na chvíli“ natáhnout a normálně jsem vytuhla na dvě hodiny… ![]()
ada366 - 1. IVF bylo neúspěšné- z jednoho vajíčka defektní embryo a teď podruhé už jsme měli i ICSI..
Holky fakt bysme se neměly nervovat, ať se mimísci hezky hnízdí, nejdůležitější je stejně životaschopnost embrya, takže když má být, tak to zvládne ![]()
To jo, myslím, že když to má být, tak to bude a když je něco v nepořádku, příroda si poradí
A u nás to bude na jedničku ![]()
Ahoj
Jaká embryjka ti transferovali? A kdy máš testit? Já 7.7.
ada366 píše:
AhojJaká embryjka ti transferovali? A kdy máš testit? Já 7.7.
Jéééj Ado,tak ty to máš čerstvé?Tobě transferovali jaké embryjko?
Já myslím, že tentokrát vydrží, já mám sedmibuněčné. A jaký máte CAR? Já Pronatal Praha.
Budou vám někomu ještě kontrolovat hladinu hormonů v krvi do testu? Já tam chodím jen denně na injekci Agolutinu, jinak na kontroly už ne.
Ado,tak sedmibuněčné je pěkné.
PaFi,blastocysty úžasné
.Já mám Eurofertil Ostrava.
mě zavedli jedno 4 buněčné a jedno 5-ti aříkali,že to je nic moc tak nevím na test krve jdu 30,6. Tak všem ostatním držím pěstičky ![]()