Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Minule jsem měla blastocystu a nedopadlo to. embryoložka mi říkala, že mimo jiné taky záleží na kvalitě toho embryjka, zda tam má nějaké změny, rozpadlé buňky…
ada366 píše:
Minule jsem měla blastocystu a nedopadlo to. embryoložka mi říkala, že mimo jiné taky záleží na kvalitě toho embryjka, zda tam má nějaké změny, rozpadlé buňky…
Katko ne-e. První den mě trochu pobolívalo v podbřišku ale pak už nic, možná jen citlivá prsa, ale to mívám i před MS ![]()
No první mimi vyšlo hned na druhý pokus IUI, ale teď už to nejde, 2× IVF, 2× IVFnativ (tzn. bez stimulace)
My jsme tady všechny skoro spolu
No mě pobolívá(občasné píchání)v podbříšku ale to je myslím ještě brzy.Jinak se raději moc nesleduji.Prsa mě bolí taky ale jak ty píšeš to mám před MS ale teď mě bolí bradavky
.
No, bradavky mám ted taky bolestivé, což normálně myslím nemám… že by nějaký příznak? ![]()
Katko, to bude těma hormonama citlivý:-) Jinak to je moc brzo na příznaky. To bude frmol, až budeme testit, když jsme dost po sobě
Ale řeknu Vám, to je byznys
![]()
Asi máš pravdu Ado
.Mě bolívají normálně prsa jako po stranách ale co jsem si všimla akorát ty bradavky.Jinak příště se narodit,tak si otevřu CAR
.
Prsa po stranách je před MS, já myslím, že příznaky budou až tak kolem testování, jinak je brzy.
Jo založení CAR je dobrá investice ![]()
Teda holky,pomalu vás nestíhám dočítat.Nám rozmrazovali a včera dopoledne bylo jedno osmibuněčný a jedno šesti.To šesti to nezvládlo a to osmi bylo dnes ještě o něco větší
.Tak to snad bude všechno O.K. Jinak jsem první den a už mě několikrát pěkně píchlo v břiše,snad je to dobrý znamení. ![]()
Jáááj to je fakt na
.Ale snažím se být v klidu.Jinak známá co má miminko z IVF tak mi říkala,že mám vždy myslet pozitivně,že to prostě jako výjde a to stejné mi říkal i můj gyndař ale já myslím půl na půl. ![]()
ada366 píše:
Prsa po stranách je před MS, já myslím, že příznaky budou až tak kolem testování, jinak je brzy.
Jo založení CAR je dobrá investice
To je fakt.Když si to spočítám,tak jestli mají z každýho IVF to,co zinkasovali od nás,tak…
Bez komentáře.
Katka1311 píše:
Jaruš,tomu píchání se taky hodně přikláním
No jo,ale teď jde o to jaký myslíš.....
![]()