Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CAR bude určitě dobrý kšeft ale jak se dá takhle vydělávat na neplodnosti
Stejně si myslím,že ty pojišťovny by měly proplácet více
.To je můj názor.
Jáááj Jaruš
momenntálně píchání v podbříšku
.I když dnes byla chuť na sexík
.
ada366 píše:
To jo, měli by proplácet více pokusů, ne jen 3!
ada366 píše:
To jo, měli by proplácet více pokusů, ne jen 3!
To jo, neumím si představit co bych dělala po třech nepovedených pokusech, tolik peněz už bych dohromady nedala
Ono jde hlavně o to,že na veřejnosti je známý,že pojišťovny proplácí 3 cykly,ale nikdo už neví,že většina potřebuje další procedury,za který si pořádně připlatí
Taky mě strašně sejří,že feťákům proplácí léčbu,když si za svoje problémy vlastně můžou sami
,a že to nejsou malý peníze.
Podle mě by poj. měli proplácet,
co je prokazatelně potřeba k tomu,aby došlo k oplození.
Radši už se nebudu rozepisovat,abych se zbytečně nerozčilovala
.
Jo jo, já když někomu žeknu že jsme dopláceli ještě 30 000,– tak mi každý říká, dyť je to zadarmo ne, první tři pokusy..
to je pravda, každý si myslí, že je to plně hrazený
No nativ je taky dost drahý, teď mi to vyšlo na 18000,– A to tam nejsou ty hormony!
No,my chodíme do Sanusu a tam mají ceny bezkonkurenčně nejnižší a i tak při prodloužený kultivaci,ICSI,kryokonzervaci a teď KET plus léky na stimulaci dobrých 25.000.- ![]()
Tp jsou hrozný ceny, a to mají neustále plno
Ani si neumím představit, kolik holek tam projde třeba za měsíc..
No právě.Jenže takovýhle věci jdou mimo každýho,koho se to netýká.Já jsem se dostala do obrazu až ve chvíli,kdy jsme zjistili,že to potřebujeme…
Teď jsem si představila jak si budu toho 30. dělat ten test, který se má dělat ráno… neumím si představit když bude negativní, abych se oblíkla a šla normálně do práce a tam fungovala…
PaFi píše:
Teď jsem si představila jak si budu toho 30. dělat ten test, který se má dělat ráno… neumím si představit když bude negativní, abych se oblíkla a šla normálně do práce a tam fungovala…
Proč to děláš? Tytyty.Pozitivní myšlení,je to težký,vím,lae když to zvládnu já,tak ty taky ![]()