Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elennn ahoj
Prosím nechceš si dát podpisek,já ani ostatní holky nevíme jak daleko si
A nejde takhle radit a pořád se tě ptát kolik dnů to je
![]()
No já když se to povedlo, tak jsem necítila vůbec nic, žádné příznaky, břicho, prsa, zkrátka nic a je z toho kluk, celé těhotenství bylo úplně v pohodě
Elennn píše:
A jak se to dělá??
Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam ![]()
ada366 píše:Elennn píše:Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam
A jak se to dělá??
ada366 píše:
No já když se to povedlo, tak jsem necítila vůbec nic, žádné příznaky, břicho, prsa, zkrátka nic a je z toho kluk, celé těhotenství bylo úplně v pohodě
Tak to já mám nějaký pocity pořád
,ale připisuju to vedlejším učinkům utrouše.Pořád si říkám,že jestli to má vyjít,tak to vyjde a pokud ne,zkusíme to znovu.Sice to pěkně leze do peněz,ale to radši oželím jiný věci ![]()
Katka1311 píše:
Ano tak jak ti radí Aduš vpravo nahoře je nastavení a tam si to nastavíš dolu napíšeš co a jak a dáš uloži a pak tě to navedeZkus to si šikulka
.
ada366 píše:Elennn píše:
A jak se to dělá??Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam
Tak já tady asi mezi váma budu za úplnou blbku
,ale nastavení jsem našla ,ale kam mám napsat kolikátý den jsem Ket? nebo něco o mě ......nechtěla jsem se ptát hledám to tam ale trvalo by mi to asi dlouho tak se trošku znemožním
Jaruš a Kačko, koukám, že jsme zhruba stejně staré, teda já už 37, takže blíže k Jaruš
Kačko, já myslím, že to bude OK, u mě ty nepovedené pokusy byly od začátku hrozné bolesti v podbřišku, jako by ta děloha to nechtěla
A to teď nemám ![]()
Elennn: v nastavení jsou takový ty tabulky na vyplňování a pod nimi je popisek k diskuzi a je tam velké okno, tak tam si napiš co chceš a je to, pak uložit ![]()
Jééé tak to máme 35,36,37
Manžel tomu hodně věří že se to podaří to spíš já jsem tak 50 na 50
Ale to většinou tak je buď ano nebo ne.
Katko,ještě máme zásobu v mrazáku
Na stimulaci jsem reagovala velice dobře.Měla jsem 18 folikulů z toho 16 vajíček.Přes ICSI všechny oplodnili vyvíjelo se jedenáct,jedno mi zavedli a zbytek šel do krya.Teď nám tam zbývá ještě osm,takže docela dost ![]()
Jaruš, a proč ti zavedli jen jedno, to jsi chtěla? Jinak krásná úroda ![]()