Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.6.11 08:36

Elennn ahoj :mavam: Prosím nechceš si dát podpisek,já ani ostatní holky nevíme jak daleko si :nevim: A nejde takhle radit a pořád se tě ptát kolik dnů to je :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 08:38

A jak se to dělá?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 08:41

No já když se to povedlo, tak jsem necítila vůbec nic, žádné příznaky, břicho, prsa, zkrátka nic a je z toho kluk, celé těhotenství bylo úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 08:42
Elennn píše:

Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 08:46
Ano tak jak ti radí Aduš vpravo nahoře je nastavení a tam si to nastavíš dolu napíšeš co a jak a dáš uloži a pak tě to navede :-D Zkus to si šikulka :palec: .
ada366 píše:
Elennn píše:
Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 08:49
Je fakt,že včera jak jsme si pozdě večer psaly tak jsem měla nějaké pocity jako na MS tak jsem se hned zašla podívat.A teď mi nic není vůbec nic. :think:
ada366 píše:
No já když se to povedlo, tak jsem necítila vůbec nic, žádné příznaky, břicho, prsa, zkrátka nic a je z toho kluk, celé těhotenství bylo úplně v pohodě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 08:52

Tak to já mám nějaký pocity pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale připisuju to vedlejším učinkům utrouše.Pořád si říkám,že jestli to má vyjít,tak to vyjde a pokud ne,zkusíme to znovu.Sice to pěkně leze do peněz,ale to radši oželím jiný věci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 08:53
Katka1311 píše:
Ano tak jak ti radí Aduš vpravo nahoře je nastavení a tam si to nastavíš dolu napíšeš co a jak a dáš uloži a pak tě to navede :-D Zkus to si šikulka :palec: .
ada366 píše:
Elennn píše:

Ahoj, musíš nahoře v profilu je nastavení, tak tam :lol:

Tak já tady asi mezi váma budu za úplnou blbku :lol: ,ale nastavení jsem našla ,ale kam mám napsat kolikátý den jsem Ket? nebo něco o mě ......nechtěla jsem se ptát hledám to tam ale trvalo by mi to asi dlouho tak se trošku znemožním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 08:55

Jaruš ty máš ještě nějaké zamrzlé embryjka?Nebo nové IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 08:56

Jaruš a Kačko, koukám, že jsme zhruba stejně staré, teda já už 37, takže blíže k Jaruš :mrgreen: Kačko, já myslím, že to bude OK, u mě ty nepovedené pokusy byly od začátku hrozné bolesti v podbřišku, jako by ta děloha to nechtěla :cry: A to teď nemám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 08:56

Elennn,tak co jak ti to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 08:58
Tak já tady asi mezi váma budu za úplnou blbku :lol: ,ale nastavení jsem našla ,ale kam mám napsat kolikátý den jsem Ket? nebo něco o mě ......nechtěla jsem se ptát hledám to tam ale trvalo by mi to asi dlouho tak se trošku znemožním :mrgreen:

Elennn: v nastavení jsou takový ty tabulky na vyplňování a pod nimi je popisek k diskuzi a je tam velké okno, tak tam si napiš co chceš a je to, pak uložit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 08:59

Jééé tak to máme 35,36,37 :mrgreen: Manžel tomu hodně věří že se to podaří to spíš já jsem tak 50 na 50 :roll: Ale to většinou tak je buď ano nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 09:01

Katko,ještě máme zásobu v mrazáku :mrgreen: Na stimulaci jsem reagovala velice dobře.Měla jsem 18 folikulů z toho 16 vajíček.Přes ICSI všechny oplodnili vyvíjelo se jedenáct,jedno mi zavedli a zbytek šel do krya.Teď nám tam zbývá ještě osm,takže docela dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 09:03

Jaruš, a proč ti zavedli jen jedno, to jsi chtěla? Jinak krásná úroda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie