Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
40folíků jak to čtu ten tvůj podpisek,to musela být hrůza
?Jinak taková blbá otázka,jak se pak řeší ta tekutina v dutině břišní? ![]()
Elennn: ![]()
Kačko: vy jste se brali 6.6.? My také!!! A kolikáté máte výročí?
Holky,koukám vy jste samá šestka
U nás je to zase samá devítka.Já narozená devátýho,manža taky,seznámili jsme se taky devátýho…A pak,že čísla nic neznamenají… ![]()
Kačko: No to byla hrůza už jak jsem e vzbudila z narkozy nevěděla jsem co mám tou bolestí dělat.Ostatní holky po 1 hodině odcházeli a já tam byla 3 a dávali mi jednu kapačku za druhou. Říkali ,že to u mě nejspíš nastane ,ale jela jsem dom a druhej den už jsem tam byla zpátky. Dávali mi každý den nějaké injekce do stehen na ředění krve a musela jsem zapisovat kolik litrů vypiju a moč jsem musela slívat do kanystru…přišla jsem si jak nějakej důchodce:) ,ale každej den mi rostl pupek a přítelovi se to líbilo,ríkal že to vypadá jakoby tam bylo mimi
,ale mě se ta bolest teda nelíbila nemohla jsem ani chodit…Myslím stejně že to byla vina doktora,ale to by bylo diskutabilní
V některých CAR se to prý nestane nikdy,tak nevím
.....
Tak hlavně,že to dobře dopadlo.
Chyba byla ve zvolený stimulaci,reagovala jsi přehnaně,nejspíš jsi měla dostat mnohem nižší dávky.Já stimulovala nízkejma dávkama a i tak jsem jich měla dost a nedokážu si představit,co by se dělo,kdyby mi nasadili vyšší dávkování ![]()
no měla jsem dvě injekce denně asi 4 dny a pak už jen jednudenně pak jsem na kontrole v úterý a říká: na jedné straně máte šest a na druhé pět. A do pátku jsem si píchala už jen po jedné a vneděli šla na transfér. Tak si říkám,že když už v úterý jsem jich měla jedenáct( což u ostatních holek co tam leželi se mnou byla jejich průměrná dávka folíků.Tak proč mi dávku nějak nesnížil?
Tys byla jen na jednom UTZ?
To je divný,já měla ty kontroly tři…
ada366 píše:
Elennn:
Kačko: vy jste se brali 6.6.? My také!!! A kolikáté máte výročí?
Ty jo Elennn,hlavně že to dobře dopadlo.Já píchala a píchala a nic ale já mám všší FSH tak proto jsem nereagovala
.
Dobrý den,jsem týden po ET a čekám
Věřím,že bude vše v pořádku a totéž přeji všem.Chtěla bych se podělit o pocity ![]()
Ahoooj holky
ježiš vy jste tu popsaly tak deset stránek, nestíhám čííííst
Elennn tak ten hyperstimulační syndrom jsem měla taky a taky se u mě čekal předem, měla jsem 40 folíků. Když mi při první stimulaci dali nižší dávky, tak v žádném folíku nestihlo dozrát vajíčko, jen v jednom našli. Takže jsem se nedostala ani k transferu. Říkali že jediná šance je zkusit trochu přestimulovat.
Ahoj
xarax.
Pafi tak to mě mrzí koukám že u tebe ET oden dřív než já tak to budem testit spolu?? CO?? já už to teda zkusila dneska,ale věděla jsem ,že je ještě moc brzy musím vydržet
A tobě držím pěstičky ![]()