Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
22.6.11 09:36

To je hezký a jeho mamka má narozky 1.6. :mrgreen: Tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 09:36

40folíků jak to čtu ten tvůj podpisek,to musela být hrůza 8-o ?Jinak taková blbá otázka,jak se pak řeší ta tekutina v dutině břišní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.6.11 09:38

Elennn: :palec:
Kačko: vy jste se brali 6.6.? My také!!! A kolikáté máte výročí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 09:41

Holky,koukám vy jste samá šestka :mrgreen: U nás je to zase samá devítka.Já narozená devátýho,manža taky,seznámili jsme se taky devátýho…A pak,že čísla nic neznamenají… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 09:44

Kačko: No to byla hrůza už jak jsem e vzbudila z narkozy nevěděla jsem co mám tou bolestí dělat.Ostatní holky po 1 hodině odcházeli a já tam byla 3 a dávali mi jednu kapačku za druhou. Říkali ,že to u mě nejspíš nastane ,ale jela jsem dom a druhej den už jsem tam byla zpátky. Dávali mi každý den nějaké injekce do stehen na ředění krve a musela jsem zapisovat kolik litrů vypiju a moč jsem musela slívat do kanystru…přišla jsem si jak nějakej důchodce:) ,ale každej den mi rostl pupek a přítelovi se to líbilo,ríkal že to vypadá jakoby tam bylo mimi :mrgreen: ,ale mě se ta bolest teda nelíbila nemohla jsem ani chodit…Myslím stejně že to byla vina doktora,ale to by bylo diskutabilní :lol: V některých CAR se to prý nestane nikdy,tak nevím :nevim: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 09:48

Tak hlavně,že to dobře dopadlo. :hug: Chyba byla ve zvolený stimulaci,reagovala jsi přehnaně,nejspíš jsi měla dostat mnohem nižší dávky.Já stimulovala nízkejma dávkama a i tak jsem jich měla dost a nedokážu si představit,co by se dělo,kdyby mi nasadili vyšší dávkování :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 09:56

no měla jsem dvě injekce denně asi 4 dny a pak už jen jednudenně pak jsem na kontrole v úterý a říká: na jedné straně máte šest a na druhé pět. A do pátku jsem si píchala už jen po jedné a vneděli šla na transfér. Tak si říkám,že když už v úterý jsem jich měla jedenáct( což u ostatních holek co tam leželi se mnou byla jejich průměrná dávka folíků.Tak proč mi dávku nějak nesnížil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 09:58

Tys byla jen na jednom UTZ? 8-o To je divný,já měla ty kontroly tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 09:59
Teď jsme spolu 13 let :hug:
ada366 píše:
Elennn: :palec:
Kačko: vy jste se brali 6.6.? My také!!! A kolikáté máte výročí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 10:01

Ty jo Elennn,hlavně že to dobře dopadlo.Já píchala a píchala a nic ale já mám všší FSH tak proto jsem nereagovala :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xarax
22.6.11 10:05

et

Dobrý den,jsem týden po ET a čekám :-D Věřím,že bude vše v pořádku a totéž přeji všem.Chtěla bych se podělit o pocity :-)

• Citovat
  • Upravit
10572
22.6.11 10:09

Ahoj vitám tě :mavam: Jasné že se můžeš podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.11 10:14

Ahojky xarax :kytka: ,vítej :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
22.6.11 10:37

Ahoooj holky :mavam: ježiš vy jste tu popsaly tak deset stránek, nestíhám čííííst :mrgreen: Elennn tak ten hyperstimulační syndrom jsem měla taky a taky se u mě čekal předem, měla jsem 40 folíků. Když mi při první stimulaci dali nižší dávky, tak v žádném folíku nestihlo dozrát vajíčko, jen v jednom našli. Takže jsem se nedostala ani k transferu. Říkali že jediná šance je zkusit trochu přestimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 10:45

Ahoj :mavam: xarax.
Pafi tak to mě mrzí koukám že u tebe ET oden dřív než já tak to budem testit spolu?? CO?? já už to teda zkusila dneska,ale věděla jsem ,že je ještě moc brzy musím vydržet :-) A tobě držím pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí