Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Juli asi jsem to přehlídla ale jak velká embryjka ti transferovali?Nebo který den od OPU? ![]()
Přesně,to čekání je příšerný.
Pořád si říkám:jsi tam? Navíc mě večer po transferu začalo s přestávkama pobolívat břicho,občas bodlo a doteď to nepřestalo,tak nevím co si myslet. ![]()
Jaruš, mě taky, chvíli to přestane, pak zase začne..
Tak nevím ![]()
ada366 píše:
Jaruš, mě taky, chvíli to přestane, pak zase začne..Tak nevím
Tak to jsme na tom stejně.Jo a ještě něco a pardon,že zabíhám do podrobností
Když si zavádím utrouš,tak mi najednou přijde,že mám nějak větší a tužší čípek.Před transferem,když jsem si ho zaváděla ,tak jsem ho skoro necítila a teď mi přijde jiný…Tak by mě docela zajímalo,jak jsi na tom ty,teda pokud ti to nevadí…
No já bych řekla, že naopak zase změknul, ale těžko říct, já se tak pořád pozoruju, že už vlastně nevím nic ![]()
mala_rostanda píše:
ahojky holky muu se pridat??
ada366 píše:
No já bych řekla, že naopak zase změknul, ale těžko říct, já se tak pořád pozoruju, že už vlastně nevím nic
mala_rostanda píše:Jasně,bude nás víc,nebudeme se bát vlka nic
ahojky holky muu se pridat??
ada366 píše:
No já bych řekla, že naopak zase změknul, ale těžko říct, já se tak pořád pozoruju, že už vlastně nevím nic
No abych pravdu řekla,tak ani přesně nevím,jak to popsat…
Nikdy jsem to cíleně nesledovala,ale teď je to prostě jiný,tak jsem si toho všimla.Už jsem fakt mimoň ![]()
Holky já teď dostala od souseda domácí jahody
.Včera pivo dnes jahody
.
Pátý den mi je transferovali…
Taky mi holky píchá v podbříšku,sem tam mi vždycky píchne,jedniu napravo,někdy na levo ![]()
Katka1311 píše:
Holky já teď dostala od souseda domácí jahody.Včera pivo dnes jahody
.
Hezký
Taky bych si dala…mňam… ![]()