Zase ta teplota

6792
20.6.11 17:00

zase ta teplota

ahoj holky mam asi blbej dotaz ale tak mne to tedka napadlo.dam priklad sebe :lol: jinak to neumim vysvetlit.merim si teplotu a nejsem tehotna a snazim se a delam si graf.a ted ten dotaz muzu byt tehotna a nemam teplotu 37C? treba jen 36,6 nebo 36,5?? vite co myslim,treba uz tyden je stejna teplota ale neni nad nebo okolo 37C. dala jsem jen priklad mne :mrgreen: jo a je to po ovulaci :lol: ja vim blbej dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
20.6.11 17:19

…každá jsme individuální, přeci nejsi mašinka, abys jela podle tabulkovýho příkladu :mrgreen: .
Nejde o to, abys měla striktně 37, jinak nebudeš těhotná :zed: . Jde o to, aby ti teploty po ovulaci stouply a při těhotenství se tam udržely, možná i s přibývajícími dny trochu zvýšily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.6.11 17:30

aha ja totiz tady vsude cetla ze vsechny tehotny maj 37C tak jsem nevedela :nevim: ale dekuju moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
20.6.11 19:35

:mrgreen: a jóó, tu se dovíš ještě hodně blbin :mrgreen:
Já třeba měla při těhu bazální teplotu 36,6 a nad 37 se mi snad ani nevyhoupla :nevim: Když jsem měla těhu potvrzený z testu, tak jsem měřit přestala, proč taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.6.11 20:36

fakt si mela tak malo? tak to je husty tak moc diky jsi hodna :lol: ja jsem zacala tyhle veci víc zkoumat a porad se v tom nak topim :mrgreen: vsude rikaj neco jineho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micinka1979
8.9.11 23:11

No já mám teplotu skoro pořád 37,1 a těhotná také nejsem :,((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat