Reakce na Clostilbegyt

1448
21.6.11 16:08

Reakce na Clostilbegyt

Ahoj, užívám Clostilbegyt vždy ráno. Chtěla jsem se zeptat, zda na užívání Clostu nemáte nějaké reakce. Mě je hned na zvracení a motá se mi hlava. Vydrží to tak 3 až 4 hodiny. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli vám gynekolog nejprve dělal testy a poté nasadil Clostilbegyt nebo ne. Mě řekl, že je uděláme až pokud nezabere 3 měsíční snažení s Clostem. Takže vlastně nevím zda opravdu mám nějaký problém nebo je to marné snažení jen psychika. Trochu se bojím bouřlivé reakce a následných trojčátek. Děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
21.6.11 16:17
kajdax píše:
Ahoj, užívám Clostilbegyt vždy ráno. Chtěla jsem se zeptat, zda na užívání Clostu nemáte nějaké reakce. Mě je hned na zvracení a motá se mi hlava. Vydrží to tak 3 až 4 hodiny. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli vám gynekolog nejprve dělal testy a poté nasadil Clostilbegyt nebo ne. Mě řekl, že je uděláme až pokud nezabere 3 měsíční snažení s Clostem. Takže vlastně nevím zda opravdu mám nějaký problém nebo je to marné snažení jen psychika. Trochu se bojím bouřlivé reakce a následných trojčátek. Děkuju za radu :kytka:

Ahojky každý reaguje na clost jinak take me po nem bylo tak hodku dvě špatně a také jsem ho měla bez jakéhokoliv vyšetření..ale měla by jsi být u jeho užívání sledovaná ultrazvukem..aby se vědělo jestli na něj reaguješ a rostou folíky…Zkus kuknout knám do diskuse https://www.emimino.cz/…gytem-58977/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:23

Ahoj, děkuju za odpověď. Na ultrazvuk jsem objednaná. Volal jsem na gynekologii a tam mě zastupující lékařka řekla, že to mám přestat brát nebo vydržet. Tak nevím co je lepší. Pomohl ti Clostík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:28

Ahoj, děkuju za odpověď. Na ultrazvuk jsem objednaná. Volal jsem na gynekologii a tam mě zastupující lékařka řekla, že to mám přestat brát nebo vydržet. Tak nevím co je lepší. Pomohl ti Clostík?
Jinak tuhle diskuzi jsem si už pročetla.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.6.11 16:34
kajdax píše:

počkej proč by jsi měla přestat brát?? mě bohužel nepomohl..nereagovala jsem na něj ted už chodím do car ,ale spouste holek v naši diskusi pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
21.6.11 16:36

ahoj-napíšu ti svou zkušenost-podotýkám, že od toho doktora už jsem dávno pryč a je smutné, že je to bývalý primář.
Druhé těhotenství jsem potratila na konci 12.tt - ZP. Neměla jsem ale absolutně žádné potíže, obě těhotenství jsem otěhotněla ihned, cyklus šlapal jak švýcarské hodinky. No šak chytrolín mi nasadil clostil s tím, že to je na podporu ovulace, se kterou jsem ale žádné problémy neměla. Tehdy jsem netušila, co to je za lék a než jsem si stačila najít nějaké informace, brala jsem ho tři měsíce. Zle mi po něm nebylo, ale byla jsem pořád hladná jak vlk, takže jsem za ty tři měsíce přibrala dalších 6kg, což u mě teda vůbec nebylo žádoucí :zed: taky jsem se jich doteĎ nezbavila. Taky mi neudělal žádné vyšetření-no ty tři měsíce užívání měy za následek, že se mi postupně vytratily měsíčky uplně-přešla jsem k jinému dr a ten mi vysvětlil, že když jsem neměla žádný problém, tak u mě ty léky vlastně způsobily to, že moje tělo si přestalo vytvářet ty hormony, protože mi je dodávaly léky a proto se mi vytratily měsíčky. Takže jsme je okamžitě vysadili a musela jsem čekat, až se mi z nich tělo vyčistí a kvůli tomu jsem nemohla 3/4 roku otěhotnět. Až jsem se toho zbavila, tak první srovnaný cyklus už jsem byla zase těhotná a teĎ mi tu hajá 4měsíční holčička :palec: takže za mě nebrat bez předchozího vyšetření a při té léčbě se to má taky sledovat folikulometricky, co to vůbec dělá. Takhle mi to vysvětlil ten nový dr, se kterým jsem naprosto spokojená.
Moje kamarádka taky nemohla otěhotnět 2,5 roku, už měli domluvené i umělé oplodnění a pak to jaksi odkládali, že její manžel přišel 3× po sobě práci a že by se jim to teĎ ani moc nehodilo, páč nemají peníze-a samozřejmě v tu dobu otěhotněla. A malá už měla rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:37

Prý kvůli reakci…mě totiž i poměrně zesílila menstruace a šli ze mě velké kusy, poté skončila o 2 dny dříve. No a včera mě bylo špatně i večer a to ho beru jen ráno. Připadám si nějak celá rozhozená. Myslíš, že se může někdo „předávkovat“ hormony. :-? …moc tomu ještě nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:41

Aha..no tak já teď nevím jestli tento měsíc dobrat nebo ne… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.6.11 16:45
kajdax píše:
Aha..no tak já teď nevím jestli tento měsíc dobrat nebo ne… :-(

já jsem šla co nejdřív do CAR nepotřebuješ doporučená a udělají ti uplně všechna možná vyšetření :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:49

No mi se zatím snažíme jen půl roku, tak spíš uvažuju…že tomu nechám ještě volný průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
21.6.11 16:51

ähjky ja taky beru clostik mam ho na tri mesice a zatim se nam to take nepoverdlo beru ho dvakrat dene.jinak se o mimco snazime uz skoro rok a 7 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:52

Spíš jsem zazmatkovala a kývla na návrh řešení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
21.6.11 16:55

ja jsem na sobe zadne vedlejsi ucinky nepozorovala, jen jsem trochu pribrala,ale kdovi cim to bylo,bylo obdobi vanoc :) prvni cyklus byl neuspesny, foliky byli malicke, druhy cyklus byly 2 -17 a 21mm- a povedlo se…zkus vydrzet…ale nala jsem se dvojcat jak hrom,nakonec cekame jedno…jo a nasadil mi jej az po hormonalnim profilu,kt. mi delal z krve a zjistil anovulacni cykly…k tomu clostiku jsem mela jeste dalsi leky-oestrogel, a duphaston+ pregnyl na spusteni ovu…slusna chemicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 16:58

Ahoj a ty jsi věděla, že máš nějaký problém než jsi ho začala brát nebo ti ho dali zkusmo. Já mám totiž trochu vítr z vícečetného těhotenství. Ale pokud by tam byli jen dva foliky, šla bych do toho. S třemi a více bych se už bála trojčátek atd. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
21.6.11 17:01

Aha, špatně jsem četla.. :oops: . No já se právě bojím, že mi nic není..že ten blok je jen v hlavě. A že to pak bude slušná nadílka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí