Snažení a zmeškaná MS

187
21.6.11 17:50

prosím o radu

Ahoj holky, jsem tu nováček a žádám o radu :nevim: , s manželem se snažíme od února o miminko, už minulý rok v listopadu jsem vysadila prášky. Můj menstruační cyklus je velmi dlouhý 37dní, tento měsíc, mi ale menstruace nepřišla 8den,4dny po očekávané menstruaci jsem si udělala test, ale nic, jen jedna čárka, bohužel žádný další test nemám, břicho mě dost často bolí jako kdybych už už měla tu menstruaci dostat, ale nic, je velká pravděpodobnos těhotenství a mám si zajít na gyndu a nebo je to zbytečé, když jsem se 4dny po očekávané menstuaci testovala a nic. Předem Vám moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
21.6.11 18:00

zkus znova testík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.6.11 18:01
žížalka0 píše:
Ahoj holky, jsem tu nováček a žádám o radu :nevim: , s manželem se snažíme od února o miminko, už minulý rok v listopadu jsem vysadila prášky. Můj menstruační cyklus je velmi dlouhý 37dní, tento měsíc, mi ale menstruace nepřišla 8den,4dny po očekávané menstruaci jsem si udělala test, ale nic, jen jedna čárka, bohužel žádný další test nemám, břicho mě dost často bolí jako kdybych už už měla tu menstruaci dostat, ale nic, je velká pravděpodobnos těhotenství a mám si zajít na gyndu a nebo je to zbytečé, když jsem se 4dny po očekávané menstuaci testovala a nic. Předem Vám moc děkuji :-)

Zkus testík po pár dnech..já měla dvě čárky až 10 dní po vynechání MS.tak brzo bych k Dr nešla. Kolikátý den cyklu tedy jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.6.11 18:34

Ahojky,také se s přítelem snažíme od února,a tento měsíc jsem měla zpoždění 7 dnů,jinak jsem měla menstruaci pravidelnou,už jsem si dělala naděje,ale pak ta potvora červená dorazila,takže asi bych ještě chvilku počkala a udělala si za par dní testík a uvidíš.Držím palečky aby se zadařilo co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
21.6.11 18:36

Ahoj, ja mela taky moc dlouhe cykly cca 36dni a az 14dni od ocekavane MS jsem mela dve carky, otehotnela jsem totiz az 29den cyklu :-) takze urcite zkousej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 18:44

Udelej si jeste nejaky test, po nekolika dnech. Nekomu stoupa hcg pomalu. Jinak bych zkusila krevni testy na gynde, kdy uz nic nevykouka, tohle nikdy nezklame… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.6.11 18:57

děkuji vám moc holky za rady, v květnu jsme se o to s manželem pěkně opřeli :lol: a v době ovulace mezi 25.květnem a 28.květnem ta ovulka vypukla, mám ji opravdu hrozně bolestivou, až jsem se svíjela, koupila jsem si ovulační test a ten mi potvdil, že ovulku mám, v tu dobu jsme se opravdu snažili, tudíž od ovulace po dnešek uběhlo 28dní :think: a celkem už 44dní,každopádně uvidim, zítra jsem si už chtěla k tomu doktorovi zajet, ale dám na vás :-D a pojedu až třeba v pátek a nebo v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.6.11 11:18
žížalka0 píše:
Ahoj holky, jsem tu nováček a žádám o radu :nevim: , s manželem se snažíme od února o miminko, už minulý rok v listopadu jsem vysadila prášky. Můj menstruační cyklus je velmi dlouhý 37dní, tento měsíc, mi ale menstruace nepřišla 8den,4dny po očekávané menstruaci jsem si udělala test, ale nic, jen jedna čárka, bohužel žádný další test nemám, břicho mě dost často bolí jako kdybych už už měla tu menstruaci dostat, ale nic, je velká pravděpodobnos těhotenství a mám si zajít na gyndu a nebo je to zbytečé, když jsem se 4dny po očekávané menstuaci testovala a nic. Předem Vám moc děkuji :-)
ahojky ja to mam ted podobne 2 mesice neberu anti a minuly mesic jsem ms dostala 29den a tento mesic jsem uz 32den ms nikde a test snehobily tak si nwvim rady :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.6.11 12:54

a je to na prd, jedu na červenou, ach jo :-( tak snad vám to holky tento měsíc vyjde// :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.6.11 15:07
žížalka0 píše:
a je to na prd, jedu na červenou, ach jo :-( tak snad vám to holky tento měsíc vyjde// :kytka:
↲Jej chudaku pristi mesic to vyjde neboj :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.6.11 16:55
Ivullka píše:
žížalka0 píše:
a je to na prd, jedu na červenou, ach jo :-( tak snad vám to holky tento měsíc vyjde// :kytka:
:-( tak snad no, ale nevěšme hlavu, nebo to nepujde vůbec :mrgreen: takže úsměvy :mrgreen: a co ty Ivuš,jak je to s tebou?2 měsíce se tedy snažíte a ještě se ti těhotenství tedy nepotvrdilo,jo? něco na sebe práskni :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.6.11 20:15
žížalka0 píše:
Ivullka píše:
žížalka0 píše:
:-( tak snad no, ale nevěšme hlavu, nebo to nepujde vůbec :mrgreen: takže úsměvy :mrgreen: a co ty Ivuš,jak je to s tebou?2 měsíce se tedy snažíte a ještě se ti těhotenství tedy nepotvrdilo,jo? něco na sebe práskni :mavam: no teprv 2 mesice no ale dnes jsem zjistila ze chodim casto curat tak nevim no jeste uvidim kdyztak vpatek znovu testnu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí