Myčka hlásí error - prosím radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
25.4.14 11:22

@quinny tablety taky kupuju jen v akcích, jinak bych to za to nedala..
@Kaac ocet je vlastně přířodní leštidlo a aviváž v jednom, díky za tip :palec: dávám ho do pračky místo aviváže, zkusím i na to nádobí :-) btw. fanynka animé? já též :)

• Citovat
  • Upravit
736
25.4.14 11:41

Když dáš místo leštidla ocet, sůl tu nejlevnější ze supermarketu a sypání z DMka nebo Rosmannu (vyrobeno v DE ne PL), myslím, že to cenově jednoznačně trumfne ty tablety v akci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.4.14 11:42

@Kaac díky, vyzkouším :palec:

• Citovat
  • Upravit
5801
25.4.14 11:54

Asi je to trochu mimo téma, ale na ten režim 4-1 nebo jak to je na myčce Whirlpool definované jsem zvládla odrovnat topné těleso za rok a půl používání :jazyk:
Dávala jsem taky tablety, sůl to po mně samozřejmě nechtělo, tak jsem vesele myla a myla, až se milá myčka zasekla a bylo po srandě. Naštěstí teda ještě v záruce, ale opravář mě sprdnul, že máme tvrdou vodu, nastavil větší spořebu soli, vyhodil pryč ten režim čehokoliv v jednom a myčka zatím běží dobře (samozřejmě s novým náhradním dílem).
To je takové upozornění pro ty, co to mají takhle nastavené a o radu stojí ;)
EDIT: nebylo to původně napsané čerpadlo, ale topné těleso. Furt mi to vrtalo hlavou, až teď mi to došlo, co jsem napsala špatně :jazyk:

Příspěvek upraven 25.04.14 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.4.14 11:56

@jiji díky, měju v ní pět let a sůl to po mě chtělo poprvé před měsícem :-)

• Citovat
  • Upravit
5801
25.4.14 11:58

@Lizzi třeba nemáte tak tvrdou vodu jako my, tak to tolik nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 13:53
@Lizzi píše:
@jiji díky, měju v ní pět let a sůl to po mě chtělo poprvé před měsícem :-)

Třeba se rozbila kontrolka 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.9.16 20:55

E4 chyba preteceni

Dobry den,
chyba preteceni byva vyhlasena plovakem pripevnenym na spodnim plechovem krytu mycky,
v okamziku, kdy z mycky unikne voda ( byva zpusobeno ucpanim odtoku, filtru, skripnutou odpadni hadici, nefunkcnim vypoustecim cerpadlem). Nahromadi se pod plovakem a ten odstavi mycku, vyhlasi chybu a zaroven spusti vypousteni. Voda sama z pod plovaku nevytece, je treba mycku vytahnout a naklonit. pak je treba zjistit, proc voda preteka.

1. vycistit filtry
2. zkontrolovat, jestli neni skripnuta odpadni hadice
3. problem muze zpusobovat nefunkcnost tlakoveho spinace napousteni ( bud je poskozen mechanicky, pak je

třeba jej vymenit, nebo se velice casto ucpava privod k hadicce tlakoveho spinace. Ta byva pripojena k sifonu.
to je ta cast, kde je nasroubovan filtr. usazuje se tam povlak z tablet tak dlouho, az se ucpe komora, kde jsou pripojeny hadicky k tlakovym spinacum. Mycka pak nevypne privod vody, i kdyz uz je v ni vody dost a nasledne
pretece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný