Myčka hlásí error - prosím radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
28.3.14 14:14

@Lizzi
Není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 18:21

@Katchus ještě mám jeden dotaz, když jsi mi předtím tak dobře poradila ;-) koupila jsem si tu sůl, Finish Calgonit a je toho 1,5kg, kolik toho mám prosím Tě nasypat do myčky? Na krabici je psáno, že mám dávat podle návodu k myčce a ten nemám.. A dává se to hned před mytím asi, že?

• Citovat
  • Upravit
19609
28.3.14 18:52

@Lizzi
Mně se to tam většinou vleze všechno. Budeš sypat a až uvidíš, že se to kupí, tak bude asi plná. My tam máme velkou díru :lol: asi se tam vleze víc než jen jedno balení.
Buď před mytím nebo až domyješ, zase na novou várku. Když umyješ jednou bez, tak se nic nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 18:53

@Katchus Ještě jednou děkuji, píšu si za uši a víckrát už se neptám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
28.3.14 18:57

@Lizzi
Klidně se ptej :lol: já nemít internet, tak jsem mrtvá :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 19:00

@Katchus já též, jen to někomu určitě musí připadat, že se ptám jak blbec :mrgreen: ale fakt by mě nenapadlo, že se to tam má sypat všechno..

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
25.4.14 10:09

Jsem tu opět pro radu :mavam: svítí mi na myčce Whirpool symbol leštidla (takové to sluníčko jakoby s paprsky) nikdy předtím to nesvítilo, používám tablety all in one Finish. Musím nějaké kupovat, je to nutné? nemám návod na myčku a ve staženém návodu jsem nenašla. děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20155
25.4.14 10:12

@Lizzi Nemisíš, ale někde tam máš i mačkátko se symbolem té tablety - tak to zapínej vždycky, když myješ, aby myčka věděla, že používáš tablety všechno v jednom a nevyžadovala to z jiných zásobníků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 10:12
@Lizzi píše:
@Katchus Ještě jednou děkuji, píšu si za uši a víckrát už se neptám :mrgreen:

Kecáš :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.4.14 10:13

@Lizzi tak nevím, jakou přesně máš, já mám taky Whirlpool, ale mám tam přímo tlačítko které rozlišuje, jestli používám tablety nebo ne. Tak třeba ho nemáš zmáčklé, jestli ho tam máš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.4.14 10:14
@Sluka píše:
Kecáš :jazyk: :lol:
:lol: :lol: pravda, ale na sůl už se neptám :oops:
fotka tlačítek myčky je na předchozéí straně diskuze, tlačítko na tabletku nemáme, tak to asi budu muset ignorovat :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
16365
25.4.14 10:30

@Lizzi pokud nemas tlacitko nezbyde nez kontrolku ignorovat a uvidis jak to bude umyte. Kdysi jsem nekde cetla ze i presto ze pouzivas tablety vse v jednom mela bys mit doplnenou sul i lestidlo, cimz pak ta tableta je samozrejme predrazena blbinka. ;)
Ja to delam tak ze doplnuju oboji a tablety kupuju v akcich, prijde mi to jednodussi, kdyz myju jen hrnky a talire od snidane tak davam trosku tekutyho, prijde mi to ekonomictejsi i ekologictejsi varianta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 10:40

@Lizzi Hmm, zapeklitá věc, multitablety nepoužívám, takže sama bych dosypala, ale ve tvém případě bych to asi nechala být - ničemu to nevadí, a pokud se myččce nebude dostávat soli, poznáš to na sklenicích tak, že na nich po uchnutní budou stále viditelné kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
25.4.14 10:41

Nalej tam ocet místo leštidla, máš to doma a je to levný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 10:42
@Kaac píše:
Nalej tam ocet místo leštidla, máš to doma a je to levný :)

:palec: Taky to tak dělám a nemůžu si vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný