Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chybová hlášení
E1 Myčka dlouho napouští. Kohoutek přívodu vody není otevřen. Ujistěte se, že kohoutek není poškozen.
E2 Myčka dlouho vypouští. Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu.
E3 Myčka se dlouho zahřívá, nedosáhne však požadované teploty. Špatná funkce teplotního čidla nebo topného tělesa. Volejte servisního technika.
E4 Přetečení. Příliš mnoho přitékající vody. Přeplnění. Tableta 3 v 1 spolu se solí a/nebo s leštícím prostředkem = přeplnění.
Také může být problém s tlakem vody.
E5 Nefunguje automatické vypnutí. Nízké napětí nebo porucha vypínače. Volejte servisního technika.
E6 Porucha teplotního čidla. Zkrat na teplotním čidle. Volejte servisního technika.
E7 Porucha teplotního čidla. Porucha teplotního čidla. Volejte servisního technika.
@Regina Hero dala jsem tam sůl, i leštidlo, ale mám tam prášek místo tablet.. ty se do tohoto type prý dávat nemají..
@xsaleen píše:
@Regina Hero máme Baumatic Supreme 1SS
našlqa jsem jen něco na bosch, tak tam jsem hledala nějaký rady, zatím marnějestli jsme jí nějak odpálili, tak mě mrskne, peněz není na zbyt
tady velké množství přivádení vody ![]()
xsaleen píše:
@Heineken nestraš…
Nerad bych, jak je ta myčka asi sterá?
![]()
@xsaleen Pár komentářů výš máš vypsané ty erorry a ještě tohle bych zkontrolovala…
Připojení na odpad
Zahnutý konec odpadní hadice by měl být napojen na odpadní systém, případně zachycen za umyvadlo, příp. dřez.
Při instalaci dbejte následujících pokynů: • Odpadní hadice by neměla být ohnutá nebo zmáčknutá (obr. 4). • Konec odpadní hadice by měl být ve výšce 40 až 100 cm. • Konec odpadní hadice nesmí být nikdy pod vodou. • Odpadní hadice může být prodloužena max. o 1 metr, prodloužení musí mít stejný průměr jako originální část. V případě prodloužení smí být konec odpadní hadice ve výšce max. 50 cm. • Průměr odpadního potrubí, na které je myčka připojena, nesmí mít průměr menší než 4 cm.
@Regina Hero píše:
Chybová hlášeníE1 Myčka dlouho napouští. Kohoutek přívodu vody není otevřen. Ujistěte se, že kohoutek není poškozen.
E2 Myčka dlouho vypouští. Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu.
E3 Myčka se dlouho zahřívá, nedosáhne však požadované teploty. Špatná funkce teplotního čidla nebo topného tělesa. Volejte servisního technika.
E4 Přetečení. Příliš mnoho přitékající vody. Přeplnění. Tableta 3 v 1 spolu se solí a/nebo s leštícím prostředkem = přeplnění.
Také může být problém s tlakem vody.
E5 Nefunguje automatické vypnutí. Nízké napětí nebo porucha vypínače. Volejte servisního technika.
E6 Porucha teplotního čidla. Zkrat na teplotním čidle. Volejte servisního technika.
E7 Porucha teplotního čidla. Porucha teplotního čidla. Volejte servisního technika.
tak ja sem se dočetla neco jiného
, kde si to nasla jen pro zajímavost
@tumpach v manuálu k myčce Baumatic Suprema 1SS - je to asi v polovině stránky… http://www.cesky-navod.cz/index.phtml?…
Ten tvůj odkaz je na nějakou BID60 nebo jak tam je to číslo…
@Regina Hero na víc jak 40cm to je, zmáčknutá, ani nastavovaná není..
ale ten průměr 4cm neodpovídá, ale kupovali jsme nový filtr, co je i s vývodem pro myčku..
a tento nám doporučili..
a zkoušeli jsme to vypouštět i do kýble a nic, beze změny..
@Regina Hero twnhle návod jsem si stáhla, ale neotevřu ho v pc, bohužel.. ![]()
@xsaleen a jak je stará ta myčka? To asi nebude nejnovější typ, nebo jo?
Jestli jí proto neprodali a při odzkoušení to náhodou šlo bez problému…zavolala bych těm lidem, od kterých jsi ji koupila