Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@andrea74 mají být zepředu? já tam žádná okýnka nemám..
máme volně stojící, akorát jsme jí dali dovnitř..
Vytáhni šňůru na několik hodin ze zásuvky. Ona se jako by restartuje. Nám to alespoň pomohlo.
@Mata132 máme vypnuto a i otevřeno..
uvidíme zítra, snad vydržíme pokušení nepouštět jí aspon do večera
Uvidíš, to pomůže. Já z toho byla taky šílená, na nic jsem nemohla přijít a pak zkusila vytáhnout tu šňůru a teď běží jako hodinky ![]()
xsaleen píše:
@Mata132 máme vypnuto a i otevřeno..uvidíme zítra, snad vydržíme pokušení nepouštět jí aspon do večera
Doporučuju ale vydržet minimálně do zítřka večera a stejně nevím, jestli i to nebude málo.
![]()
@andrea74 já tam fakt nic nemám, jen dvířka a plech.. odendat nejde.. ![]()
@xsaleen hele me to moje dela taky mam aeg a zacne hlasit E3 a jen huci a nic nedela a je to tim ze je starsi, tak ukapava voda (nekde to blbe tesni) a po case se to dole preplni, takze odmontovat tu listu pod dvirkama, vytrit a jede zase dal.
mame ji od dlouholetejch kamaradu a prej se jim to stalo taky a zavolali technika a ten udelal to samy a vzal za to 500 a sel
@xsaleen píše:
@andrea74 já tam fakt nic nemám, jen dvířka a plech.. odendat nejde..
Ahoj, tak co myčka? Už ok?
Moc děkuji, právě jste mi pomohla vyřešit problém s myčkou.
@Regina Hero píše:
Chybová hlášeníE1 Myčka dlouho napouští. Kohoutek přívodu vody není otevřen. Ujistěte se, že kohoutek není poškozen.
E2 Myčka dlouho vypouští. Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu.
E3 Myčka se dlouho zahřívá, nedosáhne však požadované teploty. Špatná funkce teplotního čidla nebo topného tělesa. Volejte servisního technika.
E4 Přetečení. Příliš mnoho přitékající vody. Přeplnění. Tableta 3 v 1 spolu se solí a/nebo s leštícím prostředkem = přeplnění.
Také může být problém s tlakem vody.
E5 Nefunguje automatické vypnutí. Nízké napětí nebo porucha vypínače. Volejte servisního technika.
E6 Porucha teplotního čidla. Zkrat na teplotním čidle. Volejte servisního technika.
E7 Porucha teplotního čidla. Porucha teplotního čidla. Volejte servisního technika.
Moc děkuji, právě jste mi pomohla vyřešit problém s myčkou.
Ahoj, mám dotaz, který bude možná pro mnohé k naštvání… Mám myčku Baumatic, tři roky starou, z toho už mi 4 měsíce stojí v kuchyni bez použití ![]()
Hlásila mi také chybu E4, snažili jsme se to vyřešit všemi možnými radami z internetu (vyčistit filtr, vypnout, zkontrolovat talk vody…) Nakonec u nás byl někdy v říjnu opravář, rozebral jí a je prý rozbitý nějaký program v té napouštěcí hadici, proto nenapouští vodu a hlásí tu chybu… Nicméně mi řekl, že tu hadici objedná… Pak se vůbec neozýval, až když jsem mu zavolala, tak mi bylo sděleno, že Baumatic servis v České republice je od listopadu 2013 v insolvenci, tudíž můžu myčku vyhodit ![]()
Jsem zoufalá, nemáte někdo podobný problém? A chytřejšího opraváře, který třeba náhradní díl sehnal odjinud (ze zahraničí, nebo z jiného typu myčky)?
Stále čekám, co se bude dít, na internetu jsem četla, že tento servis jistě převezme někdo jiný, tedy budou náhradní díly Baumatic znovu k sehnání, otázkou je kdy… Vyhazovat se mi jí fakt nechce ![]()
Moc děkuji za každou radu či podnět ![]()
Zkusilas jí odpojit od elektriky na 24hodin? Někdy se vyresetuje program a stačí to, opravdu tam byl nějaký problém v tom programátoru? Andrea@
@Colorka a nezkoušela jsi zavolat jiného opraváře nebo si ten potřebný díl objednat přímo ze Španělska?