Myčka hlásí error - prosím radu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10134
6.8.13 20:21

@Regina Hero to asi nebude.. :nevim:
@rerere ty nás akorát tak pošlou víš kam.. byla ozkoušená a čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134

@Regina Hero jo nevím, jsem počítačovej antitalent..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@xsaleen a můžu se zeptat, kolik jste za ní dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
6.8.13 20:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
6.8.13 20:33

Nečetla jsem celou diskuzi, tak možná rada úplně mimo, ale napadá mě nechat pořádně vyschnout, třeba do druhého, třetího dne. Někdy je totiž zblblé čidlo a pak to aktivuje systém proti vyplavení. U vestavné nám to občas dělá.

• Citovat
  • Upravit
10134
6.8.13 20:34
@Loglady píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, tak možná rada úplně mimo, ale napadá mě nechat pořádně vyschnout, třeba do druhého, třetího dne. Někdy je totiž zblblé čidlo a pak to aktivuje systém proti vyplavení. U vestavné nám to občas dělá.

takže zítra k večeru to můžeme zkusit? nechala jsem to vyplé 30m a nic, pořád piští… už to mám fakt až někam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.13 20:36

@xsaleen a resetovala jsi ji po tom erorrovém hlášení? Většinou se to dělá tak, že podržíš dlouze to vypínací tlačítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
6.8.13 20:37

@Regina Hero nezkoušela, jako myslíš to úplné zapnutí a vypnutí, a nebo start/pauza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
6.8.13 20:37

@xsaleen Já bych to zkusila, občas na ta čidla nic jiného nepomůže, případně důkladně vylít vodu, když máte myčku volně stojící. Ale chvíli to vyschnutí trvá, do zítra určitě. A zatím vypojit samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
2002
6.8.13 20:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.13 20:38

@xsaleen start… podržet to hodně dlouho, tak čtvrt minuty v kuse… a pak ji vypnout, aby zhasla a za chvíli to znovu pustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
6.8.13 20:40
@Loglady píše:
@xsaleen Já bych to zkusila, občas na ta čidla nic jiného nepomůže, případně důkladně vylít vodu, když máte myčku volně stojící. Ale chvíli to vyschnutí trvá, do zítra určitě. A zatím vypojit samozřejmě.

mám jí v lince, je otevřená dokořán, a minimálně přes noc bude.. jinak se úplně vypustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
6.8.13 20:50

@Regina Hero tak jsem to zkusila resetnout, a pořád piští mrcha jedna… :zed: už z toho začínáme být na nervy, tenhle rok se mám opravdu daří.. pos** se co se dá… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.13 20:57

@xsaleen tak ji vypněte a uvidíš ráno… dnes už bych se s ní nenervovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.8.13 20:58

@xsaleen

Ahoj, mam taky Baumatic a stalo se mi něco podobného. Problém byl přetečení…-mám vestavbu a musela jsem vyndat dolní lištu lištu od linky Myčka má dole u vany jako z čela takový okýnka, který, když otevřeš, může tam být právě ta voda, která přetekla. Je tam plovák, který je trvale proto nahoře a nepustí další vodu do myčky. Musela jsem to ručně tady vysušit -plovák klesnul a nechat 24 hodin vyschnout.Pak zase šla a jde pořád. Byla jsem z toho na palici, ale nakonec jsem to dala dohromady. Stalo se mi to asi před 1,5 rokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný