Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Regina Hero to asi nebude.. ![]()
@rerere ty nás akorát tak pošlou víš kam.. byla ozkoušená a čau
Nečetla jsem celou diskuzi, tak možná rada úplně mimo, ale napadá mě nechat pořádně vyschnout, třeba do druhého, třetího dne. Někdy je totiž zblblé čidlo a pak to aktivuje systém proti vyplavení. U vestavné nám to občas dělá.
@Loglady píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, tak možná rada úplně mimo, ale napadá mě nechat pořádně vyschnout, třeba do druhého, třetího dne. Někdy je totiž zblblé čidlo a pak to aktivuje systém proti vyplavení. U vestavné nám to občas dělá.
takže zítra k večeru to můžeme zkusit? nechala jsem to vyplé 30m a nic, pořád piští… už to mám fakt až někam
@xsaleen a resetovala jsi ji po tom erorrovém hlášení? Většinou se to dělá tak, že podržíš dlouze to vypínací tlačítko…
@Regina Hero nezkoušela, jako myslíš to úplné zapnutí a vypnutí, a nebo start/pauza?
@xsaleen Já bych to zkusila, občas na ta čidla nic jiného nepomůže, případně důkladně vylít vodu, když máte myčku volně stojící. Ale chvíli to vyschnutí trvá, do zítra určitě. A zatím vypojit samozřejmě.
@xsaleen start… podržet to hodně dlouho, tak čtvrt minuty v kuse… a pak ji vypnout, aby zhasla a za chvíli to znovu pustit…
@Loglady píše:
@xsaleen Já bych to zkusila, občas na ta čidla nic jiného nepomůže, případně důkladně vylít vodu, když máte myčku volně stojící. Ale chvíli to vyschnutí trvá, do zítra určitě. A zatím vypojit samozřejmě.
mám jí v lince, je otevřená dokořán, a minimálně přes noc bude.. jinak se úplně vypustila
@Regina Hero tak jsem to zkusila resetnout, a pořád piští mrcha jedna…
už z toho začínáme být na nervy, tenhle rok se mám opravdu daří.. pos** se co se dá… ![]()
@xsaleen tak ji vypněte a uvidíš ráno… dnes už bych se s ní nenervovala…
Ahoj, mam taky Baumatic a stalo se mi něco podobného. Problém byl přetečení…-mám vestavbu a musela jsem vyndat dolní lištu lištu od linky Myčka má dole u vany jako z čela takový okýnka, který, když otevřeš, může tam být právě ta voda, která přetekla. Je tam plovák, který je trvale proto nahoře a nepustí další vodu do myčky. Musela jsem to ručně tady vysušit -plovák klesnul a nechat 24 hodin vyschnout.Pak zase šla a jde pořád. Byla jsem z toho na palici, ale nakonec jsem to dala dohromady. Stalo se mi to asi před 1,5 rokem…