Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No myčka není skoro 4 měsíce v provozu, jak jsem psala, takže jí dnes zkusím znova zaponout, ale myslím, že to bude k ničemu, opravář si byl tak jistý, že je tou hadicí… Jiného opraváře jsem nevolala, na myčky je tu pro celý okres snad jen tenhle jeden a nechtělo se mi platit výjezd jiného třeba z Prahy, abych mu zaplatila výjezd a cestu a následně mi řekl to samé, co ten první ![]()
Regina Hero To mě nenapadlo… Máte nějaký odkaz? Možná by se to i přes vyšší poštovné vyplatilo
Sice nevím, co přesně za díl to je, ale řekla bych to tomu opraváři… Děkuju ![]()
@Colorka odkaz nemám, zmiňovala se o tom jedna známá, co potřebovala taky něco opravit, ale víc podrobností nevím… zkusila bych najít jiného opraváře, a pokud by potvrdil tu samou závadu, tak bych to asi riskla a zkusila to objednat přes něho nebo i sama… pokud by to teda nestálo tolik, co nová myčka…
@Colorka tak prý ještě jinak… Baumatic prý už nefunguje jako celá firma, ale oni ten konkrétní díl našli někde na prodej ve Španělsku…
Hm, tak to je asi pěkně v pr…
Tak už jen leda sehnat ten náhradní díl z nějaké jiné myčky stejného typu, jinak jí můžu fakt vyhodit ![]()
…mělas jí odpojenou ty 4 měsíce od elektriky, nebo si jí jen nepoužívala?
Colorka, pokud jsi ještě nesehnala ND na myčku, nebo myčku nekoupila novou, nevěš hlavu. Údajně by měly být některé ND sehnatelně začátkem března na www.domap.cz ![]()
Myčka nádobí Whirpool ADP 5656 hlásí chybu - svítí červeně symbol, který nevím, co znamená (viz foto). Poradíte někdo, prosím? Nemám návod na stáhnutém návodu ze stránek Whirpool jsem to nenašla (nebo jsem slepá a nevidím to tam nikde..) Děkuji ![]()
@Lizzi
Takhle u nás vypadá značka soli, když dojde. Taky mám Whirp., jen jiný model.
@Katchus Díky za odpověď a když používám tablety all in one tak tam je sůl, ne? A jak mám teda postupovat? koupit sůl a dát mít se solí a přestane to svítit?
Já dávám sůl vždycky. I když jsem používala tablety.
Na té mojí se nějak
nastavuje typ tablet, takže když se nastaví několik v 1, tak ta sůl přestane svítit. Jinak pokud ji tam nemáš, svítit bude. To sluníčko vedle je leštidlo ![]()
@Katchus a kam tu sůl mám nasypat? ještě nikdy jsem ji nepoužívala, kontrolka svítí dneska prvně..
@Lizzi
Na dně vlevo mám víčko, které se odšroubuje (mně jde ztuha) a uvnitř je díra a v té stojí voda. Do ní se to sype, většinou se mi vleze celé balení.
Uprostřed mám filtr, to asi poznáš.
Jojo, je to sůl. Máme taky Whirpool, ale nám to svítí na display a vůbec tam nemáme tolika čudlíků, to bych ji snad ani neuměla spustit
. Jinak taky používám all in one, když sůl dojde a doma není, nic se neděje a dáme ji tam třeba až další týden. Jinak my žádné nastavování „soli“ nemáme, prostě ji tam nasypeme a ten obrázek na display přestane svítit, stejně je to i s leštidlem.
@Danitschka píše:
Jojo, je to sůl. Máme taky Whirpool, ale nám to svítí na display a vůbec tam nemáme tolika čudlíků, to bych ji snad ani neuměla spustit. Jinak taky používám all in one, když sůl dojde a doma není, nic se neděje a dáme ji tam třeba až další týden. Jinak my žádné nastavování „soli“ nemáme, prostě ji tam nasypeme a ten obrázek na display přestane svítit, stejně je to i s leštidlem.
Hele, to je vyšší dívčí
třeba to tam taky máte.
Teď jsem koukala do návodu, u nás se to dělá tak, že nastavíš určitý program, pak držíš spouštěcí tlačítko několik sekund a na displeji naběhne číslo, kolik že toho v tom jednom
Nacvakáš a pak vypneš a znovu zapneš a je to ![]()
Já už jsem to nedělala roky, tak jsem úplně zapomněla, že to tam je ![]()