Myčka hlásí error - prosím radu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
29.1.14 12:53

No myčka není skoro 4 měsíce v provozu, jak jsem psala, takže jí dnes zkusím znova zaponout, ale myslím, že to bude k ničemu, opravář si byl tak jistý, že je tou hadicí… Jiného opraváře jsem nevolala, na myčky je tu pro celý okres snad jen tenhle jeden a nechtělo se mi platit výjezd jiného třeba z Prahy, abych mu zaplatila výjezd a cestu a následně mi řekl to samé, co ten první :(
Regina Hero To mě nenapadlo… Máte nějaký odkaz? Možná by se to i přes vyšší poštovné vyplatilo :) Sice nevím, co přesně za díl to je, ale řekla bych to tomu opraváři… Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.1.14 13:03

@Colorka odkaz nemám, zmiňovala se o tom jedna známá, co potřebovala taky něco opravit, ale víc podrobností nevím… zkusila bych najít jiného opraváře, a pokud by potvrdil tu samou závadu, tak bych to asi riskla a zkusila to objednat přes něho nebo i sama… pokud by to teda nestálo tolik, co nová myčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.1.14 13:07

@Colorka tak prý ještě jinak… Baumatic prý už nefunguje jako celá firma, ale oni ten konkrétní díl našli někde na prodej ve Španělsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.2.14 19:19

Hm, tak to je asi pěkně v pr… :,( Tak už jen leda sehnat ten náhradní díl z nějaké jiné myčky stejného typu, jinak jí můžu fakt vyhodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.2.14 21:11

@colorka

…mělas jí odpojenou ty 4 měsíce od elektriky, nebo si jí jen nepoužívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.14 14:52

Colorka, pokud jsi ještě nesehnala ND na myčku, nebo myčku nekoupila novou, nevěš hlavu. Údajně by měly být některé ND sehnatelně začátkem března na www.domap.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 13:55

Myčka nádobí Whirpool ADP 5656 hlásí chybu - svítí červeně symbol, který nevím, co znamená (viz foto). Poradíte někdo, prosím? Nemám návod na stáhnutém návodu ze stránek Whirpool jsem to nenašla (nebo jsem slepá a nevidím to tam nikde..) Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19609
28.3.14 14:01

@Lizzi
Takhle u nás vypadá značka soli, když dojde. Taky mám Whirp., jen jiný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 14:01

@Katchus Díky za odpověď a když používám tablety all in one tak tam je sůl, ne? A jak mám teda postupovat? koupit sůl a dát mít se solí a přestane to svítit?

• Citovat
  • Upravit
19609
28.3.14 14:04

Já dávám sůl vždycky. I když jsem používala tablety.
Na té mojí se nějak :lol: nastavuje typ tablet, takže když se nastaví několik v 1, tak ta sůl přestane svítit. Jinak pokud ji tam nemáš, svítit bude. To sluníčko vedle je leštidlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 14:06

@Katchus a kam tu sůl mám nasypat? ještě nikdy jsem ji nepoužívala, kontrolka svítí dneska prvně..

• Citovat
  • Upravit
19609
28.3.14 14:08

@Lizzi
Na dně vlevo mám víčko, které se odšroubuje (mně jde ztuha) a uvnitř je díra a v té stojí voda. Do ní se to sype, většinou se mi vleze celé balení.
Uprostřed mám filtr, to asi poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.3.14 14:09

@Katchus OK, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2834
28.3.14 14:09

Jojo, je to sůl. Máme taky Whirpool, ale nám to svítí na display a vůbec tam nemáme tolika čudlíků, to bych ji snad ani neuměla spustit :D. Jinak taky používám all in one, když sůl dojde a doma není, nic se neděje a dáme ji tam třeba až další týden. Jinak my žádné nastavování „soli“ nemáme, prostě ji tam nasypeme a ten obrázek na display přestane svítit, stejně je to i s leštidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.3.14 14:13
@Danitschka píše:
Jojo, je to sůl. Máme taky Whirpool, ale nám to svítí na display a vůbec tam nemáme tolika čudlíků, to bych ji snad ani neuměla spustit :D. Jinak taky používám all in one, když sůl dojde a doma není, nic se neděje a dáme ji tam třeba až další týden. Jinak my žádné nastavování „soli“ nemáme, prostě ji tam nasypeme a ten obrázek na display přestane svítit, stejně je to i s leštidlem.

Hele, to je vyšší dívčí :mrgreen: třeba to tam taky máte.
Teď jsem koukala do návodu, u nás se to dělá tak, že nastavíš určitý program, pak držíš spouštěcí tlačítko několik sekund a na displeji naběhne číslo, kolik že toho v tom jednom :lol: Nacvakáš a pak vypneš a znovu zapneš a je to :P

Já už jsem to nedělala roky, tak jsem úplně zapomněla, že to tam je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný